Canonin värikasettien kierrätysohjelma – ehdot

Canonin värikasettien kierrätysohjelmaan osallistumiseen ja ohjelman käyttöön sekä Canonin tarjoamiin ohjelmaan liittyviin palveluihin sovelletaan näitä käyttöehtojen alaisia ehtoja. Yleinen vastuuvapauslauseke on sisällytetty näihin ehtoihin viittauksena, ja se on olennainen osa näitä ehtoja. Yleinen vastuuvapauslauseke on luettavissa ja tulostettavissa edellä olevan linkin tai Canonin verkkosivuston alareunassa olevan linkin kautta.

Edellä mainituista sovellettavista käyttöehdoista poiketen Canon ei käytä Canonin värikasettien kierrätysohjelman yhteydessä antamiasi henkilötietoja markkinointitarkoituksiin tai muihin tuotteisiin tai palveluihin liittyvien tietojen lähettämiseen.

Huomaa, että voit käyttää Canonin värikasettien kierrätysohjelmaa vain alkuperäisten Canonin valmistamien värikasettien palauttamiseen. Jos asiakas rikkoo mitä tahansa näiden ehtojen kohtaa, Canonilla on oikeus estää asiakasta osallistumasta Canonin värikasettien kierrätysohjelmaan ja hyödyntämästä ohjelmaa. Lisäksi Canon voi lopettaa ohjelmaan liittyvien palvelujen tarjoamisen välittömästi. Tämä ei vaikuta Canonin muihin oikeuksiin. Canon pidättää myös oikeuden vaatia asiakkaalta korvauksia, jos asiakas rikkoo mitä tahansa näiden ehtojen kohtaa.

spacer
					image
Ohjelma
Ehdot
Hyväksytyt kasetit
Vastauksia yleisiin kysymyksiin
Palaute
Kasettien kierrätys
Teot merkitsevät enemmän kuin sanat
Kierrätys alkaa sinusta
Käytetyn värikasetin palautus
Värikasettien uusiointiprosessi
Uusioitu, ei täytetty
Faktoja kasettikierrätyksestä
Ympäristö
Ympäristöstä huolehtiminen on liiketoimintaa