CR-N300

PTZ-KAMERA

LAAJENNA TAKUUN KATTAVUUTTA ILMAISEKSI*

Valmistajan yhden vuoden vakiotakuun lisäksi saat toiseksi vuodeksi mielenrauhaa

*Koskee alla mainittuja valikoituja tuotteita.

LAAJENNA TAKUUN KATTAVUUTTA ILMAISEKSI*

Rekisteröi laajennettu takuu

Kun ostat jonkin valikoiduista etäohjattavista PTZ-kameroista tai -ohjaimista, saat mielenrauhan laajennetun kampanjatakuun ansiosta.

Kampanjatuotteet

Tämä tarjous koskee kaikkia Canonin PTZ-kameroita ja PTZ-ohjaimia. Valitse jokin alla olevista tuotteista.

 • PTZ-kamerat

  CR-N700

  Poikkeuksellinen ammattilaisen 4K60P-tason PTZ -kamera, jossa on 12G-SDI-liitäntä ja luokkansa johtava automaattitarkennus sekä optio laajentaa älykkääseen automaattiseurantaan.
 • PTZ-kamerat

  CR-N500

  CR-N500-kamerassa on 15-kertainen optinen zoomaus, 4K UHD -kuvanlaatu ja Dual Pixel -automaattitarkennus sekä lisävarusteena saatava älykäs tarkennuksen seuranta, joiden ansiosta voit striimata korkealaatuista videokuvaa helposti ja sujuvasti.
 • PTZ-kamerat

  CR-N300

  4K UHD -tarkkuuden, 20-kertaisen optisen zoomauksen, hybridiautomaattitarkennuksen ja lisävarusteena saatavan älykkään tarkennuksen seurannan sekä monipuolisten IP-striimaus ja -ohjausprotokollien ansiosta voit tehdä vaikutuksen yleisöösi uusilla tavoilla.
 • PTZ-kamerat

  CR-N100

  Kätevä 4K PTZ -kamera, jossa on edistyksellinen automaattitarkennus, 20-kertainen optinen zoomaus, useita IP-protokollia ja mahdollisuus laajentaa älykkääseen automaattiseurantaan.
 • PTZ-kamerat

  CR-X500

  Vankkatekoisen ja säänkestävän rungon, 4K UHD -tarkkuuden, 15-kertaisen optisen zoomauksen, 12G-SDI-liitännän ja Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen ansiosta CR-X500 on ihanteellinen PTZ-kamera ulkokuvaukseen ja etäkäyttöön.
 • PTZ-kamerat

  CR-X300

  Kompakti IP65-luokiteltu PTZ-kamera, jossa on 4K-tarkkuus, 20-kertainen optinen zoom ja IP-suoratoisto sekä monipuoliset säädöt.
 • PTZ-ohjain

  RC-IP1000

  7 tuuman värikosketusnäytöllä varustettu ammattitason PTZ-ohjain, jossa on täsmällisen ohjauksen mahdollisuus ja IP-videon valvonta jopa 200 videotulolle.
 • PTZ-ohjain

  RC-IP100

  Laadukas ohjain, jossa on monitoiminen ohjaussauva ja intuitiivinen kosketusnäyttö jopa sadan kameran ohjaamiseen.

Kysymykset ja vastaukset

Miten voin tietää, viivästyykö hakemukseni virheellisten tai puuttuvien tietojen takia?

Kun olet rekisteröitynyt verkossa Canonin takuukampanjaan, saat sähköpostiin vahvistusviestin. Vahvistus sisältää viitenumerosi ja henkilökohtaiset kirjautumistunnukset verkkosivustoon, jossa voit tarkistaa takuuhakemuksesi tilan. Jos olet rekisteröinyt virheellisiä tietoja, näet sen kyseisellä sivustolla. Lisäksi saat sähköpostiviestin, jossa sinulle kerrotaan vielä tarvittavista tiedoista. Nopein tapa toimittaa puuttuvia tietoja meille on kirjautua kyseiselle sivustolle ja päivittää tiedot.


Mitä tiedostomuotoja voin käyttää siirtäessäni asiakirjoja osana rekisteröintiä ja onko tiedostojen koolle rajoituksia?

Huomaa! Tiedoston enimmäiskoko on 4 Mt. Voit siirtää ainoastaan JPG-, TIF- ja PDF-tiedostoja.


Mitkä tapahtumat/tuotteet eivät kuulu kampanjan piiriin?

Poikkeukset on eritelty käyttöehdoissa. Yhteenvetona poikkeuksiin kuuluvat seuraavat:

 1. Muut kuin kampanjatuotteet.
 2. Tuotteet, jotka on ostettu kampanja-alueen ulkopuolella.
 3. Käytetyt, kunnostetut tai korjatut tuotteet tai väärennetyt tai Canon-konsernin aineettomia oikeuksia millä tahansa tavalla loukkaavat tuotteet (esimerkiksi rinnakkaistuotteet tai "harmaat" tuotteet)

Mitä verkkohakemuslomakkeessa tarkoitetaan maksutavalla?

Tällä viitataan siihen, miten maksoit tuotteen hankkiessasi sen.


Missä on tuotteen sarjanumero?

Sarjanumero on PTZ-kameran tai -ohjaimen pohjassa. Huomaa, että sarjanumero EI OLE sama kuin EAN-koodi/viivakoodi, joka sijaitsee yleensä tuoterasian sivussa. Se EI OLE tuotteen sarjanumero, joka sinun on ilmoitettava hakemuksen hyväksymistä varten. Sarjanumero on Canon-tuotteessa.


Miksi en voi kirjautua sivustolle käyttämällä seurantakoodiani?

Koskien seuraavia ongelmia yritettäessä rekisteröintiä verkossa:

 • Olen yrittänyt rekisteröityä jo jonkin aikaa, mutta se ei onnistu.
 • Saan jatkuvasti ilmoituksen oikeuksien puuttumisesta.
 • Olen yrittänyt lähettää lomakkeen uudelleen, mutta se ei ole onnistunut.

USEIMMISSA tapauksissa ongelma johtuu laitteesta, jolla yrität avata verkkosivuston, eli matka-/älypuhelimesta, Apple Mac -tietokoneesta tai jostain muusta laitteesta. Kyseessä ei ole verkkosivustolla oleva vika. Pyydä näissä tapauksissa ohjeita käyttämäsi tuotteen valmistajalta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi yllä olevista usein kysytyistä kysymyksistä, lähetä meille sähköpostiviesti alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Jos kysymyksesi on kiireellinen, soita numeroon +358 (0)20 366 466 tai siirry Canonin tukisivustoon.


Minkä tasoista takuupalvelua saan?

Return-to-base:
Jos tuotteessa ilmenee valmistusvika takuuaikana, tuote tulee toimittaa Canonin huoltokeskukseen tai Canonin valtuutetulle huoltokumppanille, jotta Canonin valtuuttama huoltohenkilöstö korjaa sen ilmaiseksi. Tuote palautetaan asiakkaalle, kun se on korjattu.


Miten teen kampanjaan liittyvän takuuhakemuksen?

Jos tarvitset takuuhakemuksesi vahvistamisen jälkeen kampanjaan liittyvää laajennettua takuuta, ota yhteyttä paikalliseen Canon-käyttötukipalveluun. Ole valmiina

 1. ilmoittamaan laitteen täydellinen mallinimi ja sarjanumero
 2. vahvistamaan yhteystietosi
 3. toimittamaan tuotteen ostokuitti sekä tosite aktivoidusta kampanjatakuusta, esimerkiksi kopio sähköpostivahvistuksesta, jonka sait rekisteröityäsi takuun verkossa
 4. kuvaamaan ongelma selkeästi ja suorittamaan pyydettäessä vianmääritystoiminnot
 5. noudattamaan tukipalvelun antamia tukiohjeita mahdollistaaksesi takuupalvelun saamisen.

Rekisteröi laajennettu vuoden takuu

Napsauta alla olevaa linkkiä ja rekisteröidy, niin saat 1 vuoden lisätakuun, jolla saat kaksi vuotta mielenrauhaa maksutta
Ehtoja sovelletaan >