Simulation & Design Projectors

Projektorit simulointiin ja valokuvauskäyttöön

Heijasta upeita valokuvia ja videoita helposti.

Canon XEED WUXGA -lasersarja

Huippulaadukkaat Canon XEED LASER -laserinstallaatioprojektorit on tarkoitettu ammattikäyttöön liiketoiminnan, opetuksen ja terveydenhuoltoalan ympäristöissä. Projektoreissa on uusi keskellä sijaitseva objektiivi, HDBaseT-liitäntä ja kuusi objektiivivaihtoehtoa, ja ne ovat lähes huoltovapaita laserin koko käyttöiän.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA -lasersarja

Toimintavarmat LCOS-laserprojektorit – suuri kirkkaus ja tarkka värintoisto

Canon XEED LASER Series

Erinomainen kuvanlaatu

Suuriresoluutioisten valokuvien ja videoiden todenmukainen kirkkaus, kylläiset värit ja erinomainen kontrasti on mahdollista säilyttää myös heijastettaessa. Valokuvauskäyttöön soveltuvien projektorien kuvissa ei esiinny ristikkohäiriötä. Käytettävissä on useita erilaisia esimääritettyjä kuvatiloja, joiden avulla voidaan saavuttaa vaikuttavia lopputuloksia lähes millaisissa valaistusoloissa ja ympäristöissä tahansa.

Connectivity wide view man projector presentation

Monipuoliset liitännät

HDMI-, DVI-, VGA- ja USB-liitännät sekä Crestron RoomView -ohjelman tuki.

Versatile connectivity projector in situ presentation

Helppo asennus

Simulointiprojektoreissa on monipuoliset käyttötilat ja helpot säätömahdollisuudet. Laitteet on helppo kiinnittää seinään tai kattoon tai niitä voidaan käyttää ilman kiinnittämistä. Laitteet ovat omiaan myös monen projektorin asennuksiin, kuten pinottaviin kokoonpanoihin, yhdistettyihin järjestelmiin ja kupuheijastukseen.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Etsitkö jotakin muuta?