Compact and portable hero image projector close up

Kiinteästi asennettavat projektorit

Laajennettavat ratkaisut mihin tahansa asennusympäristöön.

XEED 4K600STZ

Koulutustarkoituksiin ja moneen muuhun käyttöön sopiva kompakti LCOS-laserprojektori tuottaa terävät 4K-kuvat mutta painaa vain 26 kiloa.

Canon XEED 4K600STZ front product shot

XEED 4K600STZ

Pienikokoisten 4K-laserprojektorien aatelia.

Connectivity wide view man projector presentation

Helppo asennus ja huolto

Projektorien käyttö ei voisi olla helpompaa. Moottoroitua zoomia, tarkennusta ja objektiivin siirtoa voidaan säätää kauko-ohjaimella puolen pikselin tarkkuudella. Sen ansiosta laitteet sopivat hyvin myös monen projektorin asennuksiin, kuten pinottaviin kokoonpanoihin, yhdistettyihin järjestelmiin ja kupuheijastukseen. Tehokkaisiin lamppuihin pääsee käsiksi projektorin takaa ja ilmansuodatin irrotetaan liu’uttamalla. Projektoreiden huolto on nopeaa ja helppoa.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Vaihdettavat objektiivit

Laajenna projektoria. Valikoimassa on viisi upean kuvanlaadun tuottavaa vaihdettavaa objektiivia XEED-projektoreille ja kahdeksan objektiivia LX-mallistolle.

Connectivity wide view man projector presentation

Laadukasta ja monipuolista kuvantamista

Näiden ammattikäyttöön soveltuvien projektorien optinen AISYS-järjestelmä tuottaa uskomattoman laadukkaita kuvia ja tarjoaa monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Laitteistopohjaisen reunanhäivytyksen avulla useiden eri projektorien kuvat voi yhdistää saumattomasti. Neljän pisteen keystone-korjaus puolestaan auttaa heijastamaan kuvan tarkkana ja terävänä myös vinossa kulmassa.

Connectivity wide view man projector presentation

Etsitkö jotakin muuta?