Full Frame DSLR Camera

Täyden kennokoon järjestelmäkamera

Täyden kennokoon järjestelmäkameroissamme yhdistyvät upea kuvanlaatu ja suorituskyky.

Tallenna jokainen värisävy ja yksityiskohta

Canonin täyden kennokoon kameroissa on laaja dynaaminen alue, jonka ansiosta myös vaaleat ja tummat kohdat ovat yksityiskohtaisia eikä kohinaa ole juuri lainkaan. Kapea terävyysalue auttaa ottamaan upeita muotokuvia. Kameroilla saat ammattimaisen kuvaustuloksen joka kerta.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

5D Mark IV -kameran täysikokoinen 30 megapikselin kenno takaa yksityiskohtaiset kuvat niin kirkkaista kohteista kuin tummista varjoistakin.

Lue lisää

Täyden kennokoon järjestelmäkamera

Miksi valita Canonin täyden kennokoon kamera?

Tallenna jokainen yksityiskohta

Canonin täysikokoisten CMOS-kennojen laaja dynaaminen alue tuottaa rikkaan täyteläisiä kuvia ja ehkäisee yksityiskohtien katoamista vaaleilla ja tummilla alueilla. Suuri valotusvara antaa enemmän mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn.

Capture all the details

Kuvaa hämärässä ilman kohinaa

Canonin täyden kennokoon kameroilla saat hämärässäkin teräviä kuvia ilman kohinaa, sillä suuret kennot keräävät kaiken mahdollisen valon ja DIGIC-prosessorit vähentävät vääristymiä ja häiriöitä.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Ota upeita muotokuvia

Canonin täyden kennokoon kameroissa on huomattavasti kapeampi terävyysalue kuin pienemmän kennon kameroissa, joten niillä saa kohteen erottumaan terävänä pehmeän sumennettua taustaa vasten. Näin saat helposti tyylikkäitä, ammattimaisia muotokuvia.

Produce stunning portraits

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS-tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – varalaitteita lainaan maksutta.

Liity

Lue lisää

Canon Professional Services