PIXMA-ohjelmistot

PIXMA-tulostimien ja -monitoimilaitteiden erinomaisen tulostuslaadun ja monipuolisten ohjelmien avulla voit päästää luovuutesi valloilleen. Kätevien järjestely- ja tulostustoimintojen avulla voit etsiä jo unohtuneita kuvia ja tulostaa kuvia esimerkiksi Facebookista. Voit skannata asiakirjoja, luoda PDF-tiedostoja ja käyttää yksinoikeudellisia verkkopalveluita helposti.

My Image Garden -ohjelma

Ota PIXMA-laitteestasi kaikki hyöty irti. My Image Garden -ohjelman avulla valokuvien järjestäminen ja tulostaminen on vaivatonta. Automaattiset ehdotukset, valmiit mallit ja muu kattava sisältö antavat inspiraatiota luoviin ideoihin.

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM on aitojen Canon-musteiden käyttäjille tarkoitettu verkkopalvelu, josta voit ladata kansainvälisesti tunnettujen valokuvaajien ja taiteilijoiden valokuvia, kuvituksia, paperiaskartelumalleja ja paljon muuta.

Palveluun lisätään jatkuvasti uutta luovuuteen kannustavaa sisältöä. Voit selata, ladata ja tulostaa My Image Gardenin sisältöä suoraan pilvitoiminnoilla varustetulla PIXMA-tulostimella tai Canon PRINT -sovelluksen avulla.

[MASTER] Picture_Creative Park_184x34
Creative Park on kaikille avoin verkkopalvelu, jossa voit luoda omia kortteja, kalentereita ja paljon muuta hauskaa valokuvista ja paperista.

Kuvat järjestykseen

Löydä tietokoneeltasi myös jo kauan sitten unohtamasi valokuvat. My Image Garden järjestää kuvat automaattisesti kuvauspäivän mukaan ja näyttää ne kalenterinäkymässä. Kasvojentunnistustoiminnon avulla voit järjestää kuvat niissä olevien henkilöiden mukaan. Kuvat voi järjestää helposti myös tapahtumien, kuten häiden tai syntymäpäivien, perusteella.

Luo ja tulosta

Valokuvien tulostaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. My Image Gardenissa paperityypin, paperikoon, reunukset ja muut tulostusasetukset voi määrittää helposti yhdessä näkymässä. Valmiiden mallien ja valokuvasuotimien avulla saat valokuvasi näyttämään entistä upeammilta nopeasti ja vaivattomasti. My Art -valikon kautta puolestaan voit luoda ja tulostaa yksilöllisiä kalentereita ja valokuvakollaaseja.

Täysteräväpiirtovideotulostus

Tulosta videoiden kohokohdat kuviksi. Toista Canon-kameralla kuvattu video ja valitse tulostettavaksi yksittäisiä ruutuja, yhdistä useita ruutuja tai luo leikkeiden kuvista tarina.

Tulostus CD- ja DVD-levyille

Tee tyylikkäitä ja ammattimaisesti viimeisteltyjä levyjä CD- ja DVD-levyille tarkoitetun suoratulostustoiminnon avulla. Voit hyödyntää valmiita malleja ja tehdä omista kuvistasi etikettejä, joihin lisäät tekstiä.

Pikavalikko

Päänäkymä

Quick Menu tuo tulostimen toiminnot, verkkopalvelut ja käyttöoppaat ulottuvillesi helposti. Päänäkymässä näkyvät kaikki käytettävissä olevat tulostimen ja My Image Garden -ohjelman toiminnot.

Kuvaesitys

Tutustu pikavalikon kuvaesitystoimintoon ja koe valokuvakokoelmasi aivan uudella tavalla. Työpöydällä näkyvä pieni ikkuna näyttää tietokoneellasi olevia kuvia ja My Image Gardenin automaattisesti luomia hauskoja kuvakoosteita.

Oikopolkuvalikko

Tämän kätevän kuvakepalkin kautta pääset nopeasti käyttämään pikavalikon päänäkymän toimintoja. Kuvakkeet on myös helppo mukauttaa, jolloin voit käyttää suosikkitoimintojasi suoraan työpöydältä.

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Helppoa verkkotulostusta

Easy-Web Print EX on Microsoft Internet Explorer -laajennus, jonka avulla voit helposti koota verkkosivuilta haluamasi sisällön yhteen asiakirjaan tulostusta varten.

psp-logo.png

Print Studio Pro

Tehosta työnkulkua

Canonin Print Studio Pro -laajennus mahdollistaa sujuvan työnkulun aina valmiiseen tulostettuun tuotteeseen saakka. Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu erityisesti PIXMA-ammattitulostimille. Sen avulla tulostat ammattitason valokuvatulosteita vaivattomasti.

Easy_Photo_Print_Thumb


Easy-PhotoPrint+

Päästä luovuutesi valloilleen ja tee omat kortit ja kalenterit


Canon PRINT -sovelluksen avulla voit luoda tablet-laitteella omia onnittelukortteja, kalentereita, kollaaseja ja paljon muuta. Kuvina voi käyttää älylaitteelle tai Facebookin kaltaisiin yhteisöpalveluihin tallennettuja valokuvia.

Lataa vain maksuton Canon PRINT -sovellus ja rekisteröi pilvitulostusta tukeva tulostimesi, niin voit ilahduttaa perhettäsi ja ystäviäsi itse tekemilläsi luomuksilla.

Easy Photo-Print+

Täysteräväpiirtovideotulostus on käytettävissä tiettyjen Canonin digitaalisten IXUS-, PowerShot- ja EOS-kameroiden sekä Legria-videokameroiden kanssa.

Varmista toimintojen ja ohjelmien yhteensopivuus tuotteen teknisistä tiedoista.