PIXMA-Mustesuihkutulostimet - Mallit

Tutustu Canonin kattavaan valikoimaan tyylikkäitä PIXMA-mustesuihkutulostimia, jotka tulostavat asiakirjat ja valokuvat nopeasti ja laadukkaasti.

3-in-1-mustesuihkumonitoimilaitteet

Näillä pienikokoisilla ja tyylikkäillä PIXMA-monitoimilaitteilla voi tulostaa, kopioida ja skannata. Ne sopivat täydellisesti jokaiseen kotiin.

PIXMA MG7700 Series

PIXMA MG7700 Series

Huippuluokan monitoimilaite, jonka 6 musteen järjestelmän avulla tulostat upeita valokuvia nopeudesta tai laadusta tinkimättä. Yhdistä älylaitteisiin ja pilveen intuitiivisella kosketusohjauksella.

MG6800 series

MG6800 series

Tässä tehokkaassa monitoimilaitteessa on viisi mustetta, Wi-Fi-yhteys ja kosketusnäyttö, joiden ansiosta asiakirjojen ja valokuvien tulostaminen onnistuu helposti suoraan älylaitteista ja pilvipalveluista.

MG5700 series

MG5700 series

Tulosta ja skannaa helposti älylaitteiden ja pilvipalvelun avulla. Monipuolisella ja helppokäyttöisellä viiden musteen monitoimilaitteella luot kauniita kuvia ja asiakirjoja.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250

Tällä pienikokoisella ja edistyksellisellä monitoimilaitteella voi tulostaa, kopioida ja skannata. Laitteessa on automaattinen kaksipuolinen tulostus, värinäyttö ja Wi-Fi-liitäntä, ja se tukee älypuhelin-, Internet- ja Apple AirPrint -tulostusta.

PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Pienikokoinen Wi-Fi-monitoimilaite, joka on helppo yhdistää älylaitteisiin ja pilveen. Tulosta, kopioi ja skannaa nopeasti ja laadukkaasti. Kaksipuolinen tulostus ja XL-mustekasetit.

PIXMA MG3050 series

PIXMA MG3050 series

Tässä monipuolisessa monitoimilaitteessa on tulostus-, skannaus- ja kopiointitoiminnot sekä Wi-Fi-yhteys ja pilvipalvelutoiminnot. Laitteella voi tulostaa niin taulutietokoneelta, älypuhelimesta, kannettavalta tietokoneelta kuin kamerastakin, joten se on omiaan kotikäyttöön.

PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Tervetuloa langattomaan maailmaan: tällä pienikokoisella Wi-Fi-monitoimilaitteella tulostat vaivattomasti älypuhelimesta, taulutietokoneesta tai pilvestä. Muodosta yhteys, kopioi, tulosta ja skannaa – kaikki sujuu vaivatta.

PIXMA MG2550S

PIXMA MG2550S

Täydellinen monitoimilaite jokapäiväiseen tulostukseen, skannaukseen ja kopiointiin. Pienikokoinen ja helppokäyttöinen Canon PIXMA MG2550S tuottaa laadukkaat tulosteet niin paljon tekstiä sisältävistä asiakirjoista kuin perhekuvistakin.

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Helppokäyttöinen ja tilaa säästävä, tyylikkään valkoinen monitoimilaite tulostukseen, skannaukseen ja kopiointiin. Mukana myös kätevä ohjelma verkkotulostusta varten ja lisävarusteena XL-musteet.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Pienikokoinen monitoimilaite vaivattomaan tulostukseen, skannaukseen ja kopiointiin kotona. Mukana myös kätevä ohjelma verkkotulostusta varten ja lisävarusteena XL-musteet.

4-in-1-mustesuihkumonitoimilaitteet

Näissä PIXMA-monitoimilaitteissa on tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja faksaustoiminto sekä syöttölaite. Ne sopivat erinomaisesti kotitoimistoon.

MX925

MX925

Tehokas monitoimilaite, jossa on viisi erillistä mustekasettia, Wi-Fi- ja Ethernet-yhteys, 35 arkin kaksipuolisten syöttölaite ja lisävarusteena XL- ja XXL-musteet. 250 arkin paperikasetti, kaksipuolinen tulostus sekä tulostus CD- ja DVD-levyille.

PIXMA MX725

PIXMA MX725

Laadukas 5 musteen langaton monitoimilaite, jossa on Ethernet-, mobiili- ja pilviliitännät sekä 35 arkin kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite. Niiden ansiosta voit käyttää tehokkaita tulostus-, skannaus-, kopiointi- ja faksaustoimintoja kotona tai toimistossa.

PIXMA MX535

PIXMA MX535

Tulosta, kopioi, skannaa ja faksaa helposti tällä pilvitulostusta tukevalla monitoimilaitteella. Wi-Fi-yhteyden avulla voit jakaa toimintoja useiden tietokoneiden ja älylaitteiden kesken.

PIXMA MX475

PIXMA MX475

Tällä edullisella Wi-Fi-monitoimilaitteella tulostus, kopiointi, skannaus ja faksaus onnistuu helposti. Laitteen toiminnot voi jakaa useiden tietokoneiden ja älylaitteiden kesken, ja lisävarusteena saatavat XL-mustekasetit säästävät rahaa.

MX495

MX495

Tämä edullinen Wi-Fi®-monitoimilaite on omiaan kotikäyttöön. Sen tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja faksitoiminnot on helppo jakaa useiden älypuhelimien, taulutietokoneiden tai muiden laitteiden kesken, ja laitteella voi käyttää myös pilvipalveluita.

Mustesuihkutulostimet asiakirjoille ja valokuville

Näillä A4- tai A3-koon PIXMA-tulostimilla voi tulostaa asiakirjoja ja valokuvia. Ne sopivat erinomaisesti sekä kotiin että toimistoon.

PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Tässä tehokkaassa A3+-toimistotulostimessa on Wi-Fi- ja Ethernet-liitännät, ja sen avulla voi tulostaa mobiililaitteista. Viisi erillistä mustesäiliötä takaavat erittäin laadukkaat asiakirjat ja valokuvat.

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

Tämä erittäin laadukas, kuudella erillisellä mustesäiliöllä varustettu tulostin tuottaa upeita, jopa A3+-kokoisia valokuvia. Voit tulostaa langattomasti kotona esimerkiksi älypuhelimista, taulutietokoneista ja Wi-Fi-kameroista. Sopii erinomaisesti valokuvauksen harrastajille

iP7250

iP7250

Erittäin tehokas valokuvatulostin, jossa on 5 erillistä mustetta, Wi-Fi-liitäntä, älypuhelintulostus, hienostunut muotoilu, kaksi täysin integroitua paperilokeroa, automaattinen kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle.

PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Canonin FINE-tekniikan ja lisävarusteena saatavien XL-musteiden ansiosta tämä pienikokoinen tulostin tuottaa laadukkaita tulosteita edullisesti. Laitteessa on USB-liitäntä, joten se soveltuu erinomaisesti henkilökohtaiseksi pöytätulostimeksi.

PIXMA iP110 with battery

PIXMA iP110 with battery

Kannettava tulostin sinulle, joka haluat pysyä liikkeessä. Tulostin on kevyt ja se mahtuu helposti tietokonelaukkuun. Voit tulostaa suoraan älylaitteista ja pilvestä – ja jälki on aina laadukasta.

PIXMA iP110

PIXMA iP110

Kannettava tulostin sinulle, joka haluat pysyä liikkeessä. Tulostin on kevyt ja se mahtuu helposti tietokonelaukkuun. Voit tulostaa suoraan älylaitteista ja pilvestä – ja jälki on aina laadukasta.

Mustesuihkutulostimet valokuville

PIXMA-ammattivalokuvatulostimilla tulostat helposti sekä 10 x 15 cm:n kokoisia että A3+-kokoisia gallerialaatuisia kuvia.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Koe huipputason laatu. Tällä 12 värin A3+-tulostimella luot ammattitasoisia ja myyntiin kelpaavia tulosteita ilman valokuvastudiota. Tehokkaan tulostuksen ja laajan tulostuspaperivalikoiman avulla voit maksimoida tuoton.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Tämä kymmenellä pigmenttipohjaisella musteella varustettu, erittäin tarkka tulostin tuottaa gallerialaatuisia tulosteita, joita kelpaa esitellä tai myydä. Laajan pilvipalvelutuen ansiosta integrointi suosittuihin ammattilaistason muokkaus- ja tallennussovelluksiin on helppoa.

PIXMA PRO-100S

PIXMA PRO-100S

Tämä kahdeksalla dye-pohjaisella musteella varustettu ammattilaistasoinen A3+-tulostin tuottaa galleriatasoisia tulosteita, joita kelpaa esitellä tai myydä. Wi-Fi-yhteyden ja laajan pilvipalvelutuen ansiosta laite on helppo integroida työympäristöön.

PIXMA – tuki ja ladattavat tiedostot

Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita PIXMA-mustesuihkutulostimia varten ja käytä teknistä tukea ja vianmääritystä verkossa.

Tuotearkisto: PIXMA-mustesuihkutulostimet

Tuoteosiostamme löydät aiempien PIXMA-mustesuihkutulostinten ja yhteensopivien tarvikkeiden tekniset tiedot.