Print Studio Pro

Canonin Print Studio Pro -laajennus mahdollistaa sujuvan työnkulun aina valmiiseen tulostettuun tuotteeseen saakka. Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu erityisesti Canonin ammattitulostimille. Sen avulla saat ammattitason valokuvatulosteita vaivattomasti.


Kiinteästi asennettava

Print Studio Pro -laajennus asentuu yhteensopiviin valokuvasovelluksiin automaattisesti ohjelman asennuksen yhteydessä. Voit myös ladata laajennuksen uusimman version nykyisille PIXMA PRO -tulostimille tai edellisille malleille sekä imagePROGRAF PRO -tulostimille.

Lataa uusin versio

Print Studio Pro -laajennuksen käynnistäminen

Print Studio Pro -laajennuksen voi käynnistää avaamalla tulostettavan kuvan (tai useita kuvia) Adobe Photoshop-, Photoshop Elements- tai Lightroom-ohjelmassa. Canonin Digital Photo Professional -ohjelmassa kuvat voi valita suoraan kansiosta.

Päänäytön asettelu

Print Studio Pro yhdistää useita tulostustoimintoja yhteen helppokäyttöiseen näyttöön. Voit valita näytössä paperityypin ja -koon, määrittää värinhallinnan ja korjata kuvien värisävyt ennen tulostusta. Voit tarkistaa valitut värisävyt ja reunat reaaliaikaisessa esikatselussa ja varmistaa, että lopputulos vastaa odotuksia.


(1) Valitun kuvan reaaliaikainen esikatselu
(2) Kuvien rajaus- ja kääntötyökalut
(3) Kaikkien avoimien tai valittujen kuvien pikkukuvat
(4) Suosikkiasetusten tallennus- ja valinta-alue
(5) Tulostinasetukset (paperityyppi, asettelu, värinhallinta)
(6) Tulostuspainike ja tulosteiden määrän asetus

main screen

Tärkeimmät tulostusasetukset

Print Studio Pro -laajennuksen tulostusasetuksissa voi valita valokuvatulostuksen kolme tärkeintä asetusta: paperityypin ja -koon, kuvan asettelun paperilla ja värinhallinnan (ICC-profiilit).

Paperiasetukset

Media Type (Tulostusmateriaali) -kohdassa voi valita joko Canonin valokuvapapereita tai muuntyyppisiä papereita (esimerkiksi Other Glossy Paper [Muu kiiltävä paperi], Other Fine Art Paper [Muu taidepaperi] tai Canvas [Kangas]).

Valitse oikea paperikoko ja paperin syöttötaso (Rear Tray [Takasyöttötaso] tai Manual Feed [Ohisyöttötaso]). Kiiltävät, hohtavat ja mattapaperit asetetaan tavallisesti takasyöttötasolle. Paksut ja painavat paperit on suositeltavaa asettaa ohisyöttötasolle.

media type

Kuvan asetteluasetukset

Valikoimassa on valmiita asetteluja, kuten reunukseton ja reunuksellinen tulostus tai 2 tai 4 kuvaa arkilla. Jos tuloste on reunuksellinen, voit säätää kuvan kokoa esikatseluikkunassa kulmista vetämällä tai valita asetteluvalikosta kuvan ja reunusten tarkan koon millimetreissä.

Voit keskittää kuvan paperille kohdistusvalikossa ja lisätä luetteloon oman asettelusi seuraavia töitä varten plus-painiketta napsauttamalla.

Layout

Värienhallinta

Ammattikäyttöön tarkoitetuilla Canon-valokuvatulostimilla kuvat tulostuvat lähes täysin näytössä näkyvän kaltaisina.

Parhaat tulokset saat asettamalla väritilaksi ICC-profiilin ja asettamalla tulostimen profiilin automaattiseksi Canon-papereille tai valitsemalla oikean ICC-profiilin muille papereille. Hahmonnustavaksi kannattaa valita ”perceptual” (havainnollinen).

profile 2

Lisäasetukset

Print Studio Pro -laajennuksen lisätoiminnoilla saat lopputuloksesta luovien ideoidesi mukaisen. Voit lisätä valokuviin tekstiä, valita mustavalkoisen valokuvatilan, tallentaa suosikkiasetuksesi ja paljon muuta.

Mustavalkotulostus ja kirkas pinnoite

Voit muuttaa kuvan värikuvasta mustavalkoiseksi tai saada mustavalkokuvista luonnollisempia valitsemalla Print Black and White Photo (Tulosta mustavalkokuva).

Clear coat the entire page (Kirkas pinnoite koko sivulle) -asetus optimoi koko kuvan väri-intensiteetin (jos Chroma Optimiser -toiminto on käytettävissä) ja lisää kuvaan kiiltoa. Väritöntä mustetta lisätään oletusarvoisesti vain sellaisiin kuvan kohtiin, joissa on värillistä mustetta.

Black & White

Tekstin lisääminen kuviin

Layout (Asettelu) -kohdan tekstiasetuksissa kuvaan voi lisätä mukautetun otsikon, alaviitteen, sivunumeron, tekijänoikeustiedot tai kuvaustiedot, jos ne ovat kuvatiedoissa.

Tekstin fontin, koon ja värin voi mukauttaa. Useimmissa tekstiasetuksissa asettelun on oltava reunuksellinen.

text printing

Kuvien korjaukset

Tulostettavan mustavalkokuvan värisävyn voi määrittää lämpimäksi tai kylmäksi helposti yhdellä napsautuksella. Värikuvien sävyjä voi säätää voimakkaammiksi tai heikommiksi.

Kuviotulostuksella voi tulostaa kuvasta arkillisen pikkukuvia, joiden väriä tai kirkkautta ja kontrastia on säädetty valitulla tavalla.

Corrections

ALKUPERÄISELLE USKOLLINEN

 

Canonin aito kuvanterävöitysteknologia

Vaikka käyttämäsi kamera ja tulostin olisivat markkinoiden parhaimmistoa, siirtyvä valo ja signaalit vaimentuvat aina jonkin verran käsittelyn aikana. Pääsyy tähän ovat erot ideaalikuvan ja yksityiskohdiltaan epätarkan kuvan välillä. Jos ongelma korjataan kummankin kuvan tarkkuustietojen avulla, on mahdollista saavuttaa luonnollinen ideaalikuva. Tämän tekee mahdolliseksi Canonin edistyksellinen ratkaisu, jossa koko prosessia ja kaikkia sen osia voidaan hallita kattavasti aina kuvan ottamisesta lopulliseen tulosteeseen, niin kauan kuin prosessissa käytetään ainoastaan Canonin tuotteita. Kuvan alkuperäinen tarkkuus voidaan palauttaa tekemällä siihen korjauksia sekä ideaalikuvan että epätäydellisten optisten ja tulostusominaisuuksien tarkkuustietojen perusteella.

Digitaalinen objektiivin optimointi

Digitaalinen objektiivin optimointi -toiminto löytyy RAW-kuvien käsittelyyn suunnitellusta Digital Photo Professional -EOS-ohjelmistosta sekä joistakin kameroista. Se poistaa ei-toivottuja optisia ominaisuuksia kuvien RAW-kuvatiedoista käytettäessä yhteensopivia kameroita ja objektiiveja. Digitaalinen objektiivin optimointi on osa Canonin poikkeuksellista kuvanterävöitysteknologiaa, jonka luominen on ollut mahdollista siksi, että Canon kehittää itse kaikki käyttämänsä elementit objektiiveista ja kennoista kuvaprosessoreihin. Toiminto korjaa objektiivin vääristymiä ja muuttaa muuntuneen valon takaisin alkuperäisen kaltaiseksi käyttämällä esimerkiksi diffraktioilmiötä ja alipäästösuotimia. Näin saadaan aikaan alkuperäiselle kuvalle uskollinen kaunis kuva täydessä tarkkuudessa.

Kontrastintoisinnus

Kontrastintoisinnus-toiminto sisältyy Print Studio Pro -laajennukseen, joka toimitetaan PRO-1000-tulostimen mukana. Toiminto korjaa tulostuksen aikana heikentyvää tarkkuutta analysoimalla etukäteen erot tulostimessa ja paperissa. Tuloksena on alkuperäiselle kuvalle uskollinen terävyys ja eloisat tulosteet. Erottamalla optimaaliset ja ei-niin-optimaaliset tulostusominaisuudet toisistaan on mahdollista tulostaa korkean tarkkuuden kuvia, joissa on sama terävyys kuin alkuperäisissä kuvissa.

TULOSSA PIAN

Professional Print & Layout (PPL)*

Uuden Professional Print & Layout -tulostusohjelmiston avulla voidaan tulostaa Digital Photo Professional -ohjelmistolla muokattuja kuvia laadukkaasti niin, että värisävyt, terävyys, tarkka värientoisto ja muut tärkeät ominaisuudet eivät heikkene.

Uuteen ohjelmistoon sisältyy myös uusi DPRAW-tulostustoiminto, jonka avulla voidaan tulostaa kuvia aidolla teräväpiirtotarkkuudella. Lisäksi ohjelmistossa on HDR-tulostustoiminto, joka parantaa tulostettujen kuvien kirkkaiden kohtien laatua.

  1. Värientoisto 
  2. Terävyys ja yksityiskohtaisuus 
  3. Sävyt

Uudet ominaisuudet

  • HDR-tulostus
  • DPRAW-tulostus

*Julkaistaan joulukuun alussa 2018. Saatavana vain imagePROGRAF PRO -sarjan laitteille

Yhteensopivat tulostimet