PIXMA A3-valokuvatulostimet ammattikäyttöön

Vapauta luovuutesi – PIXMA-ammattivalokuvatulostimet tuottavat kuviesi ansaitsemaa laatua. Yhdessä 8, 10 tai 12 musteen järjestelmän kanssa nämä A3-tulostimet täyttävät jokaisen valokuvaajan tarpeet edistyneistä harrastajista huippuammattilaisiin.

PIXMA PRO

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Ammattilaisen valinta

 • Laadukas ja tehokas A3-tulostin, joka soveltuu myös kaupalliseen käyttöön
 • Ainutlaatuinen 12 värin järjestelmä ja poikkeuksellisen laaja väriavaruus
 • Tasainen kiilto ja selkeät ja terävät mustan sävyt väri-intensiteetin optimoinnin ansiosta
 • Upeat mustavalkotulosteet viiden mustavalkotulostukseen suunnitellun väriaineen ansiosta

PIXMA PRO-10S 240px Range x 100px.jpg

PIXMA PRO-10S

Gallerialaatuiset tulokset

 • Ammattitason A3+-valokuvatulostin
 • 10 musteen pigmenttipohjainen järjestelmä ja Chroma Optimizer -muste
 • Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydet
 • Pilvipalvelutuki ja ammattilaisohjelmien integrointi
 • Kolme mustetta laadukkaiden harmaasävyvalokuvien tulostukseen

PIXMA PRO-100S 240px Range x 100px.jpg

PIXMA PRO-100S

Monipuolinen ja laadukas

 • Huippulaadukas A3+-valokuvatulostin
 • Kylläiset värit kahdeksan dye-pohjaisen musteen ansiosta
 • Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydet
 • Pilvipalvelutuki ja ammattilaisohjelmien integrointi
 • Kolme mustetta laadukkaiden harmaasävyvalokuvien tulostukseen

Sopivan valokuvatulostimen valitseminen

Canon Explorer -kuvaaja David Noton kertoo ammattikäyttöön suunniteltujen PIXMA-tulostimien mahdollisuuksista ja pigmentti- ja dye-pohjaisten mustejärjestelmien eroista.

Näytön ja tulosteen välinen väritäsmäys

Opi valitsemaan kuvillesi sopiva valokuvapaperi ja ohjelmisto tulostamiseen. Canon Explorer -kuvaaja kertoo valokuva- ja taidepapereista, näytön kalibroinnin tärkeydestä ja ICC-profiileista.

Taide- ja valokuvatulostus

Syvällinen katsaus tulostamiseen alkaen kuvan väriavaruuden valitsemisesta ja päättyen lopulliseen tulosteeseen. Tutustu Adobe Photoshop- ja Lightroom-ohjelmien PIXMA Print Studio Pro -laajennuksen vaiheittaiseen oppaaseen.

Print Studio Pro

Canonin Print Studio Pro -laajennus mahdollistaa sujuvan työnkulun aina valmiiseen tulostettuun tuotteeseen saakka. Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu erityisesti PIXMA-ammattitulostimille. Sen avulla saat ammattitason valokuvatulosteita vaivattomasti.

Hyväksytyt paperit

Jos haluat lisää luovia mahdollisuuksia, voit käyttää PIXMA-ammattitulostimissa useita erilaisia erikoispapereita, kuten baryytti-, taide- tai kanvaspaperia. Katso, miten voit käyttää ja ladata ICC-profiileja muiden johtavien paperinvalmistajien papereille. 

Canon-paperit

Canonin laajaan valokuvapaperivalikoimaan kuuluvat kiiltävä, puolikiiltävä, hohtava ja mattapaperi. Näiden papereiden sekä LUCIA- ja ChromaLife100+-musteiden avulla voit tuottaa valokuvistasi virheettömiä tulosteita, jotka inspiroivat vielä tuleviakin sukupolvia.

Profiilit

ICC-profiilien luominen Colour Management Software -ohjelmalla

Voit optimoida omia ICC-profiileja tulostimellesi, paperillesi ja työympäristöllesi käyttämällä spektrometria ja Canonin Color Management Tool Pro -ohjelmistoa. Ohjelman ohjatun toiminnon avulla voit tulostaa värikarttoja ja skannata niitä X-Rite-kalibrointilaitteilla (Eye-One PRO, Color Munki). Näin varmistat värien korkean laadun ja tarkkuuden.

PIXMA PRO Output

Mustetta paperille

Ammattikäyttöön suunnitelluilla PIXMA-valokuvatulostimilla tulostettujen kuvien henkeäsalpaava laatu on täydellisen huipputekniikan ja kuvaajan luovuuden tulosta. Canonin FINE-tulostuspäätekniikan ja musteiden myötä pääset nauttimaan pitkän kehitystyön tuloksista. Valikoimassa on laadukkaaseen, tehokkaaseen ja edulliseen tulostukseen sopivia A3-valokuvatulostimia niin luovan alan kuin yritysmaailmankin ammattilaisille, ja valittavissa on erilaisia ammattitasoisia mustejärjestelmiä pigmenttipohjaisista 12 ja 10 musteen järjestelmistä 8 musteen dye-pohjaisiin järjestelmiin.

Mustavalkotulosteet

Ammattikäyttöön suunniteltujen PIXMA-tulostinten valikoima vie ammattimaisen mustavalkotulostuksen uudelle tasolle. Laitteissa on 3 tai 5 mustavalkoväriainetta, ohjainasetus mustavalkokuvan tulostusta varten sekä Chroma Optimizer -toiminto, joka takaa tasaisen kiillon ja intensiiviset mustan sävyt.

PIXMA-ammattivalokuvatulostimien tuki

Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita PIXMA-ammattivalokuvatulostimille ja hyödynnä teknistä verkkotukea ja verkkovianmääritystä.

Etsitkö aiempia ammattitason mustesuihkutulostinmalleja?

Tuotearkistostamme löydät aiempien PIXMA-ammattivalokuvatulostinmallien ja yhteensopivien tarvikkeiden tekniset tiedot.