Mustekasetit PIXMA-mustesuihkutulostimille

Jotkin asiat toimivat paremmin yhdessä. Kun käytät PIXMA-tulostimien kanssa Canonin aitoja musteita ja valokuvapapereita, saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Aidoilla Canon-musteilla saat kauniita ja kestäviä tulosteita.

Miksi valita alkuperäiset Canonin tarvikkeet?

Kun käytät Canonin tulostimissa aitoja Canonin musteita, voit luottaa siihen, että saat aina poikkeuksellisen hyviä tuloksia. Canonin musteet takaavat parhaat mahdolliset lopputulokset Canonin tulostimilla.

Kirkkaat ja entistä tarkemmat värit


Canonin aitojen musteiden kirkkaat ja tarkat värit saavat valokuvasi erottumaan edukseen. Ihon värisävyt näyttävät luonnollisilta, ja värit hehkuvat kirkkaina mutta todenmukaisina. Asiakirjojen tulostukseen käytettävä pigmenttimusta muste takaa pienen tekstin ja ohuiden viivojen selkeyden.

Pitkäikäiset valokuvat


Canonin alkuperäiset musteet ja valokuvapaperit täydentävät hyvin toisiaan. Niiden ansiosta saat laadukkaita ja aikaa hyvin kestäviä valokuvatulosteita kotona. Suojaa kuvasi ajan hammasta vastaan tulostamalla ne Canonin valokuvatulostimilla Canonin valokuvapapereille käyttäen ChromaLife100-, ChromaLife100+- tai LUCIA-musteita.

Suojaa tulostimesi


PIXMA-tulostimissa käytetty Canonin ainutlaatuinen FINE-tulostuspäätekniikka takaa laadukkaat kuvat ja nopean asiakirjatulostuksen. Koska FINE-tulostuspäiden suutinten halkaisija on vain 0,009 mm, tulostukseen on tärkeää käyttää erityisesti niiden kanssa käytettäväksi suunniteltuja musteita. Aidot musteet takaavat tulosteiden laadukkuuden ja pidentävät tulostimen käyttöikää.

Mistä aidot musteet tunnistaa?

Canonin aidot mustekasetit on pakattu pahvi- tai muovipakkaukseen. Seuraavassa neuvotaan, miten ne tunnistaa.

Mustekasettien pahvipakkaukset

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Aitojen Canon-mustekasettien pahvisissa pakkauksissa on tunnistamista helpottava yksilöllinen Canon-hologrammi. Hologrammi muuttuu eri suunnista katsottaessa. Tietyistä kulmista katsottaessa hologrammissa näkyvät sanat Canon ja Genuine ja suorat viivat muuttuvat aaltoviivoiksi.

Mustekasetin muovipakkaus

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Lämpömuovatusta muovista valmistettu pakkaus suojaa tuotetta tehokkaasti ja tuo tuotteen hyvin esille hyllyssä. Aidot Canonin mustekasettipakkaukset on helppo tunnistaa niiden yksilöllisen muodon ja laadukkaan painatuksen ja saumauksen ansiosta. Mustekasettien muovipakkauksista vähintään 70 prosenttia on kierrätysmateriaaleja.

Etsi tietoja mustejärjestelmätyypeistä ja PIXMA-musteiden tekniikoista. Lue, miten kullakin musteella tulostettavien sivujen määrä lasketaan ja kuinka paljon voit säästää käyttämällä XL-musteita.

FINE-värikasetit

[MASTER] Picture_FINE Cartridge

FINE-mustekasettijärjestelmän käyttäminen on helppoa, koska siinä on vain kaksi vaihdettavaa kasettia. Värillisessä värikasetissa on syaania, magentaa ja keltaista mustetta väritulostusta varten, ja mustassa värikasetissa on pigmenttimustaa mustetta tekstin tulostamiseen. Tätä järjestelmää käytetään tavallisesti perustason tulostimissa.

Erillisvärit

[MASTER] Picture_Single Inks

Erilliset mustesäiliöt säästävät mustetta, koska kullakin mustevärillä on oma erikseen vaihdettava säiliönsä. Vaihdat siis vain yhden loppuneen värin kerrallaan. Vähintään viisi erillistä mustesäiliötä takaavat laadukkaat tulosteet. Niitä käytetään keski- ja huipputason tulostimissa.

Säästä rahaa XL-musteilla

Säästä rahaa käyttämällä lisävarusteena saatavia riittoisia XL-mustekasetteja, joissa on aitoa Canonin mustetta – tulostat enemmän vähemmällä. Kätevien kaksoispakkausten ja monipakkausten avulla säästät rahaa.

Musteen riittoisuus

Kun olet ostamassa vaihtovärikasettia tai uutta tulostinta, yhdellä värikasetilla tulostettavien sivujen määrä eli musteen riitto on tärkeä valintaperuste.

Tarvikehaku

Tarvikehaun avulla löydät oikeat värikasetit, mustesäiliöt ja paperit PIXMA-tulostimellesi. Luo laadukkaita ja kestäviä valokuvia ja ammattimaisia asiakirjoja aidoilla Canonin tarvikkeilla.