no consumer

PIXMA-pilvitulostus

Tulosta suoraan internetistä pilvitulostusta tukevilla tulostimilla. PIXMA Cloud Link -toiminnolla varustetuilla tulostimilla voi katsella ja tulostaa verkkosisältöä suoraan tulostimen näytöstä tai etänä mobiililaitteen kautta Canon PRINT -sovelluksen avulla.

PIXMA Cloud Link

Tulostus ja skannaus pilvipalveluista

Tulosta asiakirjasi Dropboxista, Google Drivesta ja monista muista pilvipalveluista. Voit tulostaa JPG-kuvia sekä PDF-, Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja suoraan pilvestä. Voit jopa skannata ja ladata tiedostot pilvipalveluun tai lähettää ne sähköpostiin suoraan tulostimen näytöltä.

Tulosta suoraan yhteisöpalveluista

Tulosta suosikkikuvasi Instagramista, Facebookista ja Twitteristä. Valitse tulostettava kuva PIXMA-tulostimen näytöltä tai mobiilisovelluksella ja tulosta laadukas kuva sekunneissa. Voit tulostaa kuvan lisäksi myös siihen liittyvät tekstit.

Tulosta suoraan verkkoalbumeista

Hae ja tulosta laadukkaita kuvia helposti suoraan CANON iMAGE GATEWAYn, Flickrin ja Photobucketin verkkoalbumeista.

Tulosta suoraan PIXMA-palveluista

Luo ammattilaistasoisia kortteja, kalentereita ja kolmiulotteisia paperitöitä hyödyntäen Canonin Creative Park- tai CREATIVE PARK PREMIUM -palvelun sisältöä. Tulosta hyödyllisiä malleja PIXMA-pilvipalvelusta.

Canon PRINT app

Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovellus

Lataa maksuton Canon PRINT -sovellus ja tulosta helposti älypuhelimesta tai tablet-laitteesta. Kun käytät sovellusta pilvipalvelua tukevien tulostinten kanssa, voit käyttää etäyhteydellä PIXMA Cloud Link -palveluja.

Esimerkki

Wi-Fi-tulostus

Käytä PIXMA-tulostinta langattomasti älypuhelimella tai tablet-laitteella. Lähetä skannattu tiedosto mobiililaitteeseen ja tulosta siitä.

Pilvitulostus

Käytä etänä samoja PIXMA Cloud Link -palveluja kuin tulostimen näytössä.

Skannaus pilvipalveluun

Skannaa asiakirjat ja valokuvat suoraan pilvipalveluun tai lähetä ne sähköpostina tulostimen näytöltä tai mobiilisovelluksella.

Tulostinasetukset

Tarkista tulostimen tila ja mustetiedot ja lue tulostimen verkkokäyttöopasta missä tahansa.

Canon PRINT -sovelluksen voi ladata maksutta App Store- ja Google Play -palveluista.

Google Cloud Print

Google Cloud Print -toimintoa tukevien PIXMA-tulostimien avulla voit tulostaa Google Docs -asiakirjoja, sähköpostiviestejä, valokuva- ja PDF-liitteitä älypuhelimista, tablet-laitteista ja perinteisiltä pöytäkoneilta lähes missä tahansa. Tiedostot lähetetään turvallisesti internetin kautta tulostettavaksi mistä tahansa – samasta huoneesta tai vaikka maailman toiselta puolelta.

Muut pilvipalveluja tukevat tulostimet

Vanhemmalla PIXMA Cloud Link -versiolla varustetuilla tulostimilla voi selata ja tulostaa kuvia CANON iMAGE GATEWAYn verkkoalbumeista tulostimen näytön kautta. Niillä voi myös tulostaa kalentereita, paperipohjia ja muita valmiita malleja suoraan PIXMA Cloud -palvelusta.

Varmista toimintojen ja ohjelmien yhteensopivuus tuotteen teknisistä tiedoista.

Facebook ja F-logo ovat Facebook Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

FLICKR-merkki on Yahoo! Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Android™ ja Google Cloud Print™ ovat Google Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.