Langaton tulostus MAXIFY-tulostimilla

Kaikissa valikoiman tulostimissa on Wi-Fi-yhteys, joten voit jakaa MAXIFY-tulostimen useiden käyttäjien kesken ja tulostaa langattomasti mistä tahansa toimistossasi. Tulostaminen älypuhelimista ja tablet-laitteista sujuu helposti, sillä kaikissa valikoiman tulostimissa on Canonin maksuttomat tulostussovellukset ja Apple AirPrint™ -tuki.


MAXIFY-AirPrint-Printers

MAXIFY-Apple-AirPrint

AirPrint_Logo

Apple AirPrint

Kaikki MAXIFY-tulostimet tukevat AirPrint™-toimintoa, jota käytetään iPhone®-, iPad®- ja iPod® Touch -laitteissa, minkä ansiosta voit tulostaa langattomasti asentamatta erillistä ohjelmistoa. Applen laite tunnistaa tulostimen automaattisesti Wi-Fi-verkossa, minkä jälkeen voit tulostaa langattomasti valokuvia, sähköposteja, verkkosivuja ja muita asiakirjoja.

MAXIFY-tulostussovellukset

Lataa Canonin maksuttomat tulostussovellukset Android- ja Apple-mobiililaitteille ja käytä MAXIFY-tulostinta langattomasti älypuhelimesta tai tablet-laitteesta. Sovellukset etsivät automaattisesti yhteensopivat langattomat MAXIFY-tulostimet Wi-Fi-verkosta, ja voit myös etäkäyttää niiden avulla tulostus- ja skannaustoimintoja.

MAXIFY-Printing-apps
MAXIFY-Printing-Solutions-app

CPIS-2.0.0_55

Canon PRINT -sovellus

Canon PRINT -sovelluksen avulla voit tulostaa ja skannata langattomasti Android- ja Apple-mobiililaitteilla paikallisessa verkossa tai suoraan käyttämällä tulostimen sisäänrakennettua tukiasematilaa. Voit myös tarkistaa tulostimen tilan ja musteiden määrän sekä käyttää verkossa olevaa käyttöopasta ja MAXIFY Cloud Link -palveluja.

Canon PRINT -sovelluksen voi ladata maksutta App Store- ja Google Play -palveluista.

Canon-Print-Service

Canon Print Service -laajennus

Canon Print Service -tulostuslaajennus on tarkoitettu Android*-älylaitteille. Sen avulla voit tulostaa useisiin yhteensopiviin Canon-tulostimiin (PIXMA, MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER) Wi-Fi-verkon kautta. Tämä laajennus toimii valittujen Android-sovellusten kanssa siten, että se ottaa tulostuspainikkeen käyttöön. Sitä ei voi siis käyttää erillisenä sovelluksena.

Canon-Print-Service-plug-in

Windows RT

Windows RT -tabletit tukevat MAXIFY-tulostimia Windows-käyttöjärjestelmän oman ohjaimen kautta. Kun tablet-laite tunnistaa yhteensopivan tulostimen verkossa, Canon-apuohjelma tulee näkyviin Windows RT -työpöydällä. Sen avulla voit tulostaa ja skannata ilman erillisen sovelluksen asentamista.

MAXIFY-acess-point-mode

Tukiasematila

Entä jos käytössä ei ole reititintä tai langatonta verkkoa? MAXIFY-tulostimissa on tukiasematila, jonka avulla luodaan tilapäinen langaton verkko. Voit siis tulostaa suoraan älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Canon PRINT -sovelluksen tai Apple AirPrintin avulla.

Pilvitulostus

Nauti tulostimesi monipuolisista ominaisuuksista ja tulosta vapaasti internetistä. Pilvikäyttöä tukevien MAXIFY-tulostinten ansiosta voit tulostaa sisältöä pilvipalveluista suoraan tulostimen näytöstä tai lähettää tiedostoja tulostettavaksi internetin kautta älypuhelimesta tai tablet-laitteesta.

* Android-versio 4.4 (KitKat) tai uudempi tarvitaan.

AirPrint on Apple Inc:n tavaramerkki.

iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.