MAXIFY-tulostimet pieneen toimistoon

Maksimoi pienen toimistosi potentiaali kestävien ja tehokkaiden, pienyrityskäyttöön tarkoitettujen MAXIFY-tulostinten avulla. Täydellinen kustannustehokas tulostusratkaisu pieneen toimistoon, jossa on enintään viisi työntekijää ja jossa tulostetaan keskimäärin 250–1 500 sivua kuussa.

MAXIFY iB4150 240px Range.jpg

MAXIFY iB4150

 • Värimustesuihkutulostin
 • 15,5 värimallisivua, 24 mustavalkomallisivua minuutissa
 • 500 arkin kapasiteetti
 • Wi-Fi-, lähiverkko- ja pilviyhteydet
 • 250-1 500 sivua kuukaudessa

MAXIFY MB5150_240

MAXIFY MB5150 -sarja

 • Tulostus, kopiointi, skannaus ja faksaus
 • 15,5 värimallisivua, 24 mustavalkomallisivua minuutissa
 • 250 arkin kapasiteetti, 50 arkin kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite
 • Wi-Fi-, LAN- ja pilviyhteydet
 • 250-1 500 sivua kuukaudessa

[MASTER] Image_MAXIFY MB5450 240px Range

MAXIFY MB5450

 • Tulostus, kopiointi, skannaus ja faksaus
 • 15,5 värisivua / 24 mustavalkosivua minuutissa
 • 500 arkin kapasiteetti, 50 arkin kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite
 • Wi-Fi-, LAN- ja pilviyhteydet
 • 250-1 500 sivua kuukaudessa

Kätevyyttä ja nopeutta

Tulosta helposti monisivuisia asiakirjoja suuren paperikapasiteetin tulostimilla ja monitoimilaitteilla, joissa on sisäänrakennettu 50 arkin asiakirjansyöttölaite. Nopea ammattitasoinen tulostus ja nopean ensimmäisen tulosteen tekniikka takaavat, että asiakirjoja ei tarvitse enää odotella.  Pienen toimiston monitoimilaitteiden avulla voit myös tallentaa suosikkitoimintosi ja käyttää niitä nopeasti seuraavalla kerralla.

MAXIFY-convinience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Langattomat liitännät

Wi-Fi- ja Ethernet-yhteyksien ansiosta voit jakaa tulostus- ja skannaustoiminnot vaivattomasti ja tulostaa mistä tahansa.  Voit tulostaa kätevästi älypuhelimista ja tablet-laitteista Canon MAXIFY Printing Solutions -sovelluksen tai Apple AirPrintin™ avulla. Lisäksi voit tulostaa tilapäisellä langattomalla yhteydellä tukiasematilassa tai internetin kautta käyttämällä pilvitukea.

Tulostimen hallinta

Voit luottavaisin mielin seurata ja hallita pienen toimiston tulostinta verkossa. Voit tarkistaa tulostimen tilan ja mustetason sekä seurata joko kokonaiskäyttöä tai tiettyä työtyyppiä, kuten kaksipuolista mustavalkotulostusta.  Lisäksi voit rajoittaa etäyhteydellä tiettyjä toimintoja, kuten värikopiointia, ja määrittää tulostusasetuksia, kuten Cloud Link -toiminnon.

MAXIFY-Printer-Control
MAXIFY-Advanced-Scanning

Edistynyt skannaus

Kaikissa pienen toimiston monitoimilaitteissa on skannaus sähköpostiin -toiminto, joten voit skannata suoraan tulostimen näytöstä sähköpostiosoitteeseen. Voit myös luoda verkkopostilaatikkoosi viestiluonnoksen, jonka liitteenä on skannattu asiakirja (Gmail, MS  Exchange, Yahoo!). Lisäksi voit lähettää skannatut asiakirjat suoraan Evernoteen, Dropboxiin, Google Driveen tai SkyDriveen tai skannata ne verkkosijaintiin.

Säästä muste- ja paperikustannuksissa

Riittoisat XL-mustesäiliöt tuottavat jopa 2 500 mustavalkoista ja 1 200 värillistä sivua edullisella sivuhinnalla. Neljän värin kustannustehokas monipakkaus sisältää kaikki tarvittavat vaihtomusteet. Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen avulla säästät paperia ja voit luoda ammattitasoisia kaksipuolisia asiakirjoja.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Teetkö etätyötä?

Tutustu kotikäyttöön tarkoitettujen MAXIFY-tulostinten valikoimaan. Nämä tehokkaat tulostimet sopivat erinomaisesti kotityöskentelyyn.

Tuki ja ladattavat tiedostot

Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita pienen toimiston MAXIFY-tulostimille ja käytä teknistä tukea, resursseja ja vianmääritystä verkossa.

Etsitkö musteita?

Etsi oikea mustesäiliö tai monipakkaus pienen toimiston MAXIFY-tulostimeen käyttämällä tarvikehakua.

Tarvitsetko apua tulostimen valinnassa?

Löydä tulostinvalitsimella paras tulostin kotiin tai toimistoon. Vertaile koti- ja pientoimistokäyttöön tarkoitettuja monitoimilaitteita, lasertulostimia ja mustesuihkuvalokuvatulostimia.

  AirPrint on Apple Inc:n tavaramerkki.