MAXIFY-tulostimet pieneen toimistoon

Maksimoi pienen toimistosi potentiaali kestävien ja tehokkaiden, pienyrityskäyttöön tarkoitettujen MAXIFY-tulostinten avulla. Täydellinen kustannustehokas tulostusratkaisu pieneen toimistoon, jossa on enintään viisi työntekijää ja jossa tulostetaan keskimäärin 250–1 500 sivua kuussa.

MAXIFY-convinience-and-speed

Kätevyyttä ja nopeutta

Tulosta helposti monisivuisia asiakirjoja suuren paperikapasiteetin tulostimilla ja monitoimilaitteilla, joissa on sisäänrakennettu 50 arkin asiakirjansyöttölaite. Nopea ammattitasoinen tulostus ja nopean ensimmäisen tulosteen tekniikka takaavat, että asiakirjoja ei tarvitse enää odotella. Pienen toimiston monitoimilaitteiden avulla voit myös tallentaa suosikkitoimintosi ja käyttää niitä nopeasti seuraavalla kerralla.

Langattomat liitännät

Wi-Fi- ja Ethernet-yhteyksien ansiosta voit jakaa tulostus- ja skannaustoiminnot vaivattomasti ja tulostaa mistä tahansa. Voit tulostaa kätevästi älypuhelimista ja tablet-laitteista Canon MAXIFY Printing Solutions -sovelluksen tai Apple AirPrintin™ avulla. Lisäksi voit tulostaa tilapäisellä langattomalla yhteydellä tukiasematilassa tai internetin kautta käyttämällä pilvitukea.

Lue lisää

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Tulostimen hallinta

Voit luottavaisin mielin seurata ja hallita pienen toimiston tulostinta verkossa. Voit tarkistaa tulostimen tilan ja mustetason sekä seurata joko kokonaiskäyttöä tai tiettyä työtyyppiä, kuten kaksipuolista mustavalkotulostusta. Lisäksi voit rajoittaa etäyhteydellä tiettyjä toimintoja, kuten värikopiointia, ja määrittää tulostusasetuksia, kuten Cloud Link -toiminnon.

Edistynyt skannaus

Kaikissa pienen toimiston monitoimilaitteissa on skannaus sähköpostiin -toiminto, joten voit skannata suoraan tulostimen näytöstä sähköpostiosoitteeseen. Voit myös luoda verkkopostilaatikkoosi viestiluonnoksen, jonka liitteenä on skannattu asiakirja (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Lisäksi voit lähettää skannatut asiakirjat suoraan Evernoteen, Dropboxiin, Google Driveen tai SkyDriveen tai skannata ne verkkosijaintiin.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Säästä muste- ja paperikustannuksissa

Riittoisat XL-mustesäiliöt tuottavat jopa 2 500 mustavalkoista ja 1 200 värillistä sivua edullisella sivuhinnalla. Neljän värin kustannustehokas monipakkaus sisältää kaikki tarvittavat vaihtomusteet. Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen avulla säästät paperia ja voit luoda ammattitasoisia kaksipuolisia asiakirjoja.

Teetkö etätyötä?

Tutustu kotikäyttöön tarkoitettujen MAXIFY-tulostinten valikoimaan. Nämä tehokkaat tulostimet sopivat erinomaisesti kotityöskentelyyn.

MAXIFY-tulostimet kotikäyttöön

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint on Apple Inc:n tavaramerkki.