MAXIFY-tulostimet

Tutustu Canonin yrityskäyttöön tarkoitettujen MAXIFY-mustesuihkutulostinten valikoimaan. Nämä tehokkaat tulostimet on suunniteltu nopeaan ja korkealaatuiseen asiakirjatulostukseen pieneen toimistoon ja kotitoimistoon.

Monitoimilaitteet yrityksille

Nämä yrityskäyttöön tarkoitetut MAXIFY-monitoimilaitteet, joissa on tulostus, kopiointi, skannaus ja faksi sekä iso asiakirjansyöttölaite, ovat täydellinen lisä toimistoosi.

MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Tämä pienikokoinen monitoimilaite mahdollistaa tehokkaan, ammattitasoisen väritulostuksen kotitoimistoissa. Laitteessa on Wi-Fi-yhteys, syöttölaite sekä kaksipuolinen tulostus- ja skannaus pilveen -toiminnot.

MAXIFY MB2150 Series

MAXIFY MB2150 Series

Tehokas monitoimitulostin, skanneri, kopiokone ja faksi – mobiililaitteiden ja pilvipalveluiden tuki, nopea tulostus (19 mustavalkomallisivua minuutissa) ja monipuoliset verkkotoiminnot.

MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Tämä nopea ja tehokas monitoimilaite tuo ammattitasoisen väritulostuksen kotitoimistoihin. Laitteessa on Wi-Fi-, Ethernet-, älypuhelin- ja pilvipalveluyhteydet sekä kosketusnäyttö.

MAXIFY MB2750 Series

MAXIFY MB2750 Series

Värimonitoimilaite kotitoimistoihin. Canon MAXIFY MB2750 -sarjan monitoimilaitteella mobiilitulostus ja pilvipalvelujen käyttö onnistuu saumattomasti. Lisäksi sen 500 arkin kapasiteetti ja suuri tulostusnopeus (24 mustavalkomallisivua minuutissa) maksimoivat tuottavuuden.

MAXIFY MB5050

MAXIFY MB5050

Tämä nopea, Wi-Fi-yhteydellä varustettu monitoimilaite sopii vaativiin pieniin toimistoihin. Laitteessa on arkinsyöttölaite, kaksipuolinen tulostus, käytönhallinta sekä tehokkaat yhteydet älypuhelimia ja pilvipalveluita varten.

MAXIFY MB5150 Series

MAXIFY MB5150 Series

Vaativaan käyttöön soveltuva monitoimitulostin, skanneri, kopiokone ja faksi, joka tulostaa nopeasti (24 mustavalkomallisivua minuutissa) ja jossa on mobiililaitteiden ja pilvipalveluiden tuki. Helppo liittää verkkoon.

MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Tässä vaativiin pientoimistoihin suunnitellussa tehokkaassa monitoimilaitteessa on nopea kaksipuolinen tulostus ja skannaus, 500 arkin paperikapasiteetti, käytönhallinta sekä yhteydet älypuhelimia ja pilvipalveluita varten.

MAXIFY MB5450 Series

MAXIFY MB5450 Series

Monitoimilaite, jossa väritulostin, faksi, skanneri ja kopiokone. Tulostusnopeus 24 mustavalkomallisivua ja 15,5 värimallisivua minuutissa. Tehokkaassa ja lujatekoisessa Canon MAXIFY MB5450 -sarjassa yhdistyvät teho, laatu ja luotettavuus

Tulostimet

Tehokkaan A4-asiakirjatulostuksen ansiosta nämä MAXIFY-asiakirjatulostimet sopivat täydellisesti pieneen toimistoon.

MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Nopea tulostin, joka sopii pieniin toimistoihin sisäänrakennettujen Wi-Fi- ja Ethernet-yhteyksien sekä mobiili- ja pilvitulostuksen ansiosta. Laitteessa on kaksipuolinen tulostus ja riittoisat mustesäiliöt tehokasta ja laadukasta yritysasiakirjojen tulostusta varten.

MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Tuottava, tehokas ja luotettava. Tulostusnopeus 24 mustavalko- ja 15,5 värimallisivua minuutissa, musteen riitto 2 500 sivua, alhaiset käyttökustannukset ja Wi-Fi – täydellinen pieniin toimistoihin.