MAXIFY-tulostimet kotikäyttöön

Vie tuottavuutesi uudelle tasolle kotitoimistoon tarkoitettujen MAXIFY-tulostimien avulla. Nämä tulostimet sopivat hyvin kotitoimistoon, jossa tulostetaan keskimäärin 200–1 000 sivua kuussa, ja niiden tulostuskustannukset ovat matalat.

MAXIFY-Convenience-and-speed

Kätevyyttä ja nopeutta

Tulosta helposti monisivuisia asiakirjoja suuren paperikapasiteetin monitoimilaitteilla, joissa on sisäänrakennettu 50 arkin asiakirjansyöttölaite. Nopea ammattitasoinen tulostus ja nopean ensimmäisen tulosteen tekniikka takaavat, että asiakirjoja ei tarvitse enää odotella. Voit myös tallentaa suosikkitoimintosi ja käyttää niitä nopeasti seuraavalla kerralla.

Langattomat liitännät

Wi-Fi- ja Ethernet-yhteyksillä varustettujen mallien ansiosta voit jakaa tulostus- ja skannaustoiminnot vaivattomasti ja tulostaa mistä tahansa. Voit tulostaa kätevästi älypuhelimista ja tablet-laitteista Canon PRINT -sovelluksen tai Apple AirPrintin™ avulla. Lisäksi voit tulostaa tilapäisellä langattomalla yhteydellä tukiasematilassa tai internetin kautta käyttämällä pilvitukea.

Lue lisää

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Advanced-Scanning

Edistynyt skannaus

Skannaus sähköpostiin -toiminnon avulla voit skannata suoraan tulostimen näytöltä sähköpostiosoitteeseen. Voit myös luoda verkkopostilaatikkoosi (Gmail, MS Exchange, Yahoo!) viestiluonnoksen, jonka liitteenä on skannattu asiakirja. Lisäksi voit lähettää skannatut asiakirjat suoraan Evernote-, Dropbox-, Google Drive- tai SkyDrive-palveluun MAXIFY Cloud Link -toiminnon avulla.*

* Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin ovat ainoastaan sellaisten käyttäjien käytettävissä, jotka käyttävät aitoja Canon-musteita.

Säästä muste- ja paperikustannuksissa

Riittoisat XL-mustesäiliöt tuottavat jopa 1 200 mustavalkoista ja 900 värillistä sivua edullisella sivuhinnalla. Neljän värin kustannustehokas monipakkaus sisältää kaikki tarvittavat vaihtomusteet. Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen avulla säästät paperia ja voit luoda ammattitasoisia kaksipuolisia asiakirjoja.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Tarvitsetko valokuvatulostimen, jossa on toimisto-ominaisuudet?

Kotikäyttöön tarkoitetut PIXMA-tulostimet tarjoavat korkealaatuisen valokuvatulostuksen ja käytännölliset toimisto-ominaisuudet, kuten asiakirjansyöttölaitteen ja faksin.

PIXMA-toimistotulostimet