Tulostus pilvestä MAXIFY-tulostimilla

Tulosta vapaasti suoraan pilvipalveluista, kuten Evernotesta, Dropboxista, OneDrivesta ja Google Drivesta. Ohjaa tulostustöitä tulostimen näytöstä tai etäyhteydellä mobiili- tai tablet-laitteesta Canon PRINT -sovelluksen avulla. Monitoimilaitteissa on saatavana myös edistyneet skannausvaihtoehdot.

MAXIFY-Cloud-Printers

MAXIFY-Print-from-Cloud

MAXIFY-Scan-to-Cloud

Tulostus pilvestä

MAXIFY-tulostinten avulla voit tulostaa tiedostoja internetin pilvipalveluista suoraan tulostimen näytöstä. Canon PRINT -sovelluksen avulla voit tulostaa mistä lähteestä tahansa internetin kautta mobiililaitteella.

Skannaus pilveen

MAXIFY-monitoimilaitteiden avulla voit skannata asiakirjoja suoraan Evernoten, Dropboxin, OneDriven ja Google Driven pilvipalveluihin tulostimen näytöstä käyttämällä MAXIFY Cloud Link -toimintoa.*

MAXIFY-Scan-to-email2

Skannaus sähköpostiin

Skannaus sähköpostiin

MAXIFY-monitoimilaitteissa on skannaus sähköpostiin -toiminto, joten voit skannata asiakirjat valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Liitä sähköpostiin -toiminnon avulla voit luoda verkkopostilaatikkoosi viestiluonnoksen, jonka liitteenä on skannattu asiakirja (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Voit skannata sähköpostiin ja liittää liitteen sähköpostiin suoraan tulostimen näytöstä.*

Canon PRINT -sovellus

CPIS-2.0.0_55

Canon PRINT -sovelluksen avulla voit tulostaa langattomasti älylaitteista ja käyttää MAXIFY Cloud Link -palveluja ollessasi liikkeellä. Voit tulostaa etäyhteydellä asiakirjoja muun muassa Evernotesta, Dropboxista, OneDrivesta ja Google Drivesta – käytännössä mistä vain. Voit myös tarkistaa tulostimen tilan ja musteen tiedot sekä käyttää käyttöopasta.

MAXIFY-Printing-Solutions-app

Canon PRINT -sovelluksen voi ladata maksutta App Store- ja Google Play -palveluista.

Google Cloud Print

MAXIFY-tulostimet tukevat myös Google Cloud Printiä, minkä ansiosta voit tulostaa Google-dokumentteja, sähköposteja, valokuvia ja PDF-liitteitä lähes mistä tahansa käyttämällä älypuhelinta, tablet-laitetta tai pöytäkonetta. Tiedostot lähetetään turvallisesti Internetin kautta tulostettavaksi mistä tahansa – samasta huoneesta tai vaikka maailman toiselta puolelta.

MAXIFY Google_Cloud_Print

* Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin ovat käytettävissä vain käyttäjille, jotka käyttävät aitoja Canonin musteita.