ProJet® 3510 SD

ProJet® 3510 SD

Tulosta erittäin tarkkoja, yksityiskohtaisia ja kestäviä mallinnoksia ja toiminnallisia prototyyppejä. MultiJet Printing (MJP) -teknologiaa hyödyntävät 3D-tulostimet tuottavat laadukkaita ja kestäviä muoviosia useista eri materiaaleista - kovista ABS-muoveista aina läpinäkyviin materiaaleihin saakka.

Edut

  • ProJet® 3510 –sarjan edullisin malli
  • Korkealaatuisten ja kestävien muoviosien 3D-tulostus
  • Helppokäyttöinen
  • Laadukkaat tulosteet

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen ProJet® 3510 SD

Edullinen ja laadukas 3D-tulostin


ProJet 3510 SD tuottaa korkealaatuisia osia laadukkaista VisiJet M3 -materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti teknisessä suunnittelutyössä tarvittaviin mallisovelluksiin. Tämä MultiJet Printing (MJP) -teknologiaa hyödyntävä 3D-tulostin on 3510-sarjan edullisin. Voit tulostaa korkealaatuisia ja kestäviä muoviosia uusien tuotteiden toiminnan testaukseen, pikavalmistukseen ja moniin muihin tarkoituksiin.

Useita materiaalivaihtoehtoja


Uv-kovetettavia VisiJet® M3 -materiaaleja on saatavana eri värejä, läpinäkyvyyksiä ja lujuuksia. Tukimateriaalina käytetään valkoista vahaa, joka on helppo sulattaa pois.

Soveltuu lukuisten toimialojen tarpeisiin


Monipuolinen ja kestävä 3D-tulostin soveltuu erinomaisesti muun muassa kuljetusalalle, energia-alalle, käyttötavaroiden valmistukseen, virkistystoimintaan, terveydenhuoltoalalle sekä koulutustarkoituksiin.

Palkinnot

Tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen ProJet® 3510 SD ominaisuuksista ja toiminnoista.