Esittelyssä kestävä ja kompakti tehopakkaus Canon IVY REC -kamera, joka kulkee kätevästi mukana kaikkialle

Riptide

Dragon fruit

Avocado

Stone

Esittelyssä kestävä ja kompakti tehopakkaus Canon IVY REC -kamera, joka kulkee kätevästi mukana kaikkialle. Sen voi kiinnittää kätevän kiinnikkeen avulla esim. reppuun, vyön lenkkiin tai kaulahihnaan. Kiinnike toimii myös etsimenä. Uutuustuote tulee markkinoille reippaissa, erottuvissa väreissä. Värivaihtoehdot ovat tummanharmaa, limen vihreä, pinkki ja sininen. Kamera kestää kovaakin käyttöä, sillä Canon IVY REC on iskun- ja vedenkestävä kamera, eikä siinä ole omaa näyttöä. Canon IVY REC -kamerassa on koko joukko ominaisuuksia, kuten Full HD -videokuvaus nopeudella 1080p - 60 kuvaa sekunnissa, Wi-Fi- ja Bluetooth®-yhteydet sekä USB-lataus.

Vain 90 grammaa painavassa Canon IVY REC -kamerassa on 13,0 megapikseliä. Kamera on vesitiivis 30 minuutin ajan 2 metrin syvyydessä ja iskunkestävä jopa 2 metrin korkeudelta pudotettaessa. Kameran Wi-Fi- ja Bluetooth®-yhteydet antaa mahdollisuuden jakaa kuvat ja videot saman tien ilmaisella Canon Mini Cam * -sovelluksella yhteensopivien iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Sovelluksessa voi muokata kuvia, lisäksi siinä on Remote Live View -ominaisuus, jonka avulla voi katsoa otettuja kuvia ja videoita.

Täydentäen suosittua Canon Zoemini -mallistoa, uudet Canon IVY REC -kamerat ovat osa innovatiivista tuotevalikoimaa, joka on erityisesti suunniteltu nuoremmalle käyttäjäryhmälle. Canonin tavoitteena on esitellä helppokäyttöisiä ja kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla uuden sukupolven sisällöntuottajat voivat kertoa näkemyksensä ja jakaa kokemuksiaan.

Canon IVY REC -kameran myynti alkaa marraskuussa ja eurooppalainen hintataso on 129 euroa. Suomen svh. vahvistuu myöhemmin.


Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226


​* Canon Mini Cam -sovelluksen käyttöön tarvitaan yhteensopiva laite, joka voidaan yhdistää Canon IVY REC -kameraan Bluetooth®- tai Wi-Fi®-yhteydellä. Canon Mini Cam -sovelluksen voi ladata maksutta Apple App Storesta ja Google Play Kaupasta. Yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 11 tai uudempi, ja Android-laitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5.1 tai uudempi.