Kohteet lähemmäksi Canonin uusilla pienikokoisilla, helppokäyttöisillä ja kevyillä kiikareilla

Canon 8X20 IS

Canon 10X20 IS

Canon esittelee kaksi uutta kiikaria, Canon 8X20 IS - ja Canon 10X20 IS -mallit. Uutuudet ovat kompakteja, helppokäyttöisiä ja kevytrakenteisia. Canonin laadukas Porro-prismaoptiikka tuottaa 8-kertaisen suurennuksen. Erinomainen terävyys ja vääristymätön kuva syntyy Super Spectra -pinnoitteen ja lyijyttömän lasin ansiosta.

Canonin korkealaatuinen optiikka takaa erinomaisen tarkkuuden ja huippuluokan kontrastin. Kuvanvakain pitää kiikarit vakaana. Kevyen rakenteen ja miellyttävän käyttötuntuman ansiosta kiikarit sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Uutuudet ovat kooltaan pieniä, painoltaan runsaat 400 grammaa, mutta ne tarjoavat hyvän otteen ja tasapainoisen käyttökokemuksen kätevästi sijoitetun kuvanvakainpainikkeen avulla. Pieni koko tekee niistä ihanteellisen valinnan sekä reppureissaajalle että luontoharrastajalle. Kiikareiden kuvanvakaintekniikkaa vähentää tärinää, parantaa selkeyttä ja vähentää silmien rasittumista.

Uutuuskiikareiden myynti alkaa marraskuussa 2019.