Onko harkinnassa pienikokoinen peilitön kamera? Canon EOS M6 Mark II kulkee aina mukana!

Canon on esitellyt pienikokoisen peilittömän Canon EOS M6 Mark II -kameran, joka sopii taskuun tai reppuun ja kulkee aina mukana. Se on täydellinen valokuvausväline elämän dokumentointiin ja jokapäiväisten luovien hetkien tutkimiseen. Kamera on yhteensopiva Canonin EF-M -objektiivien kanssa, lisäksi Canonin EF/EF-S-objektiivit ovat käytettävissä erillisen sovittimen avulla.

Peilitön ja pienikokoinen Canon EOS M6 Mark II -kamera on täynnä uusinta tekniikkaa. Kamera on huippunopea, ottaa kuvia jopa 14 kuvan sekuntinopeudella tai tallentaa 30 kuvaa sekunnissa RAW-kuvaa. Automaattitarkennus pitää liikkuvat kohteet terävinä. ISO 25 600 -herkkyys takaa laadukkaat, tarkat ja tunnelmalliset 32,5 megapikselin kuvat heikossakin valaistuksessa. EOS M6 Mark II -kameralla voi kuvata 4K-videota 30 kuvaa sekunnissa ja Full HD -laatua jopa 120 kuvaa sekunnissa. 4K-intervallikuvaus tuo esiin liikkeen yksityiskohdat entistä tarkemmin. Kuvaaja voi sommitella kohteita hyödyntäen kameran kääntyvää kosketusnäyttöä ja lisävarusteena kameraan saa myös elektronisen etsimen, jonka ansiosta kuvaaminen kirkkaassa valossa on helppoa. Kooltaan kamera on pieni, painoa on vain 408 grammaa. Canon EOS M6 Mark II on suunniteltu toimimaan älylaitteen kanssa Bluetooth- ja Wi-Fi-liitännöillä, joten se on täydellinen työkalu jokapäiväisten hetkien dokumentointiin.

Uutuuskameran myynti alkaa syyskuussa 2019.

- Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15-45 mm IS STM-objektiivi
+ EVF-DC2 -sähköinen etsin, 1279 euroa
- Canon EOS M6 Mark II -runko, 999 euroa

Samanaikaisesti päivänvalon näkivät Canon EOS R -kamerajärjestelmään sopivat huipputehokkaat valovoimaiset L-sarjan RF-objektiivit, joissa on kuvanvakain. Uudet Canon RF 15-35MM F2.8L IS USM - ja Canon RF 24-70MM F2.8L IS USM -objektiivit ovat yhteensopivia EOS R -kamerajärjestelmän kanssa ja uudet RF-mallit sopivat mainiosti sekä still- että videokuvaukseen. Tehokkuuden taustalla on viiden askeleen kuvanvakain sekä asfääriset - ja UD-elementit. Objektiivin sisällä Nano USM -moottori takaa tasaisen, nopean, tarkan ja hiljaisen tarkennuksen. Objektiivin säätörenkaalla voi säätää asetuksia eri kuvaustilanteisiin ja laadukkaan L-sarjan objektiivin etu- ja takaelementtien sääsuojaus ja fluoripinnoite suojaavat vesipisaroilta ja pölyltä.

Uusien RF-objektiivien myynti alkaa lokakuussa 2019.

- Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM -objektiivi, 2690 euroa
- Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM -objektiivi, 2690 euroa

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226