i-SENSYS – sinulle suunnitellut, sinun räätälöimäsi tulostimet

Kahdeksan mallisarjaa. Yksi tulostusratkaisu. Korkea suorituskyky. Lasertulostuslaatu, jotta nopeudesta ja viimeistelystä ei tarvitse valita vain toista. Uudella päivitetyllä i-SENSYS-valikoimalla lisätään käyttäjäystävällisyyttä ja suoraviivaisuutta toimistoon.

Ei päänsärkyä, ei haasteita, vaan helppoutta

Mielestämme tulostuksen tulisi olla helppoa ja aloituksen yhtä vaivatonta kuin käytön. Uudesta päivitetystä laitteesta löytyy uusia ja luovia toiminnallisuuksia ja viiden tuuman LCD-kosketusnäyttö. Ominaisuudet mahdollistavat päivittäisten tehtävien hallinnoimisen yhdellä kosketuksella.

Mielestämme tulostimen tulisi työskennellä sinulle. Viestien näyttäminen, tallennettujen lomakkeiden tulostaminen, sähköpostiin skannaaminen ja asiakirjojen kopiointi – kaikki yhdellä painalluksella.

Mielestämme tulostuksen tulisi olla vaivatonta. Vaihda kasetti sekunneissa ilman, että sotket käsiäsi musteeseen. Tilan tarkistaminen, jonka ansiosta väri ei lopu yllättäen kesken. Älykkäät värikasettimme, joissa on automaattinen sinetöinnin poisto, jolloin niiden käsittely on helppoa.

Ainutlaatuinen tulostin sinulle

Tulostimen käyttö on helppoa, mutta sen yksilöiminen on vielä helpompaa. Paranneltu ja helppokäyttöinen sovelluskirjasto mahdollistaa toimintanäppäinten vaivattoman yksilöinnin. Asennus kestää vain muutamia minuutteja älypuhelimen kaltaisella kosketusnäytöllä ja koko näytön kokoisella näppäimistöllä, joiden ansiosta käyttöliittymä on näppärämpi ja käytettävyys parempi. Monipuolisen alkunäytön ansiosta voit vaihtaa helposti näytettävien sovelluspikanäppäinten järjestystä. Olipa toimialasi mikä tahansa – lääketiede, vähittäismyynti tai toimisto – voit räätälöidä tulostimen jokaisen pikanäppäimen omien tarpeidesi mukaan.

Olemme lisänneet viisi sovellusta, joiden avulla voit:

  • Nimetä skannatut dokumentit automaattisesti ja lähettää ne ennalta määrättyihin kansioihin
  • Parantaa skannatun kopion tekstinlaatua yhdellä kosketuksella
  • Vaihtaa kosketusnäytön kieltä yhdellä painikkeella
  • Lähettää ja säilyttää lähetetyn asiakirjan kopio määrätyssä sijainnissa
  • Päästä sovelluskirjaston asetusoppaaseen, etäkäyttöliittymän kuvaukseen ja käyttöoppaan linkkiin yhden napin painalluksella

Yksi murehdittava asia vähemmän

Yksinkertaisuus ei tarkoita turvallisuusriskiä. Se tarkoittaa, että turvallisuus on etusijalla. Olemme vahvasti omistautuneet turvallisuudelle riippumatta toimistosi koosta. Kun käynnistät laitteesi, käynnistystoiminnon uusi varmistusjärjestelmä estää kaikkien luvattomien laiteohjelmien tai ohjelmistojen asentamisen ja suorittamisen. Näin tahalliset turvallisuusuhat estetään jo ennen kuin ne pääsevät käynnistymään.

Turvallinen PIN-tulostus, Universal Login Manager ja UniFLOW-yhteensopivuus takaavat, että asiakirja- ja tietoturvallisuus on kunnossa alusta loppuun. Kukaan muu kuin sinä ei pääse käsiksi asiakirjoihisi. Lisäksi jakaessasi asiakirjoja, voit olla varma siitä, että se tapahtuu turvallisesti, olitpa sitten langallisessa tai langattomassa verkossa.

Nyt saatavilla olevat värilaitteet:

Syyskuussa saatavilla olevat uudet mustavalkolaitteet:

Lisätietoja