Canon esittelee uudelleentäytettävät PIXMA-mustesuihkutulostimet taloudellisempaan tulostukseen

Canon esittelee kolme kompaktia ja kustannustehokasta, uudelleentäytettävää mustesuihkutulostina laajentamaan nykyistä PIXMA-mallistoa. Canon PIXMA G6050 -väritulostin sopii kotitoimistoihin tai pienyrittäjille. Siinä on tulostuksen lisäksi skannaus- ja kopiointitoiminnot sekä käytännöllinen LCD-näyttö. Canon PIXMA G5050 -väritulostimessa on Ethernet-yhteys, joka mahdollistaa verkko- ja Wi-Fi-yhteydet. Canon PIXMA GM2050 on nopea mustavalkotulostin alhaisilla käyttökustannuksilla.

Canon PIXMA G6050

Canon PIXMA G5050

Canon PIXMA GM2050

Kukin uutuusmalli tarjoaa laatua, nopeutta ja kilpailukykyä, PIXMA G-sarjan tulostimissa on vakiona laajat mustesäiliöt, korkeariittoiset mustekasetit ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Kaikissa uutuuksissa on automaattinen kaksipuolinen tulostustoiminto sekä 350 arkin syöttölaite. Näiden uusien PIXMA G-sarjan mustesuihkutulostimien kustannussäästöt eivät tarkoita laadun vaarantumista,pigmenttimusta tuottaa terävän ja selkeän tekstin asiakirjoihin. Väritulostinmallit tulostavat valokuvia jopa A4-koossa.

Uusissa mustesuihkutulostimissa on älykäs ja kätevä tulostusmahdollisuus Canon PRINT -ohjelmalla (iOS ja Android) sekä mahdollisuus pilvitulostukseen PIXMA Cloud Link -sovelluksella. Canon PIXMA G6050/G5050 -tulostimille voi tulostaa suoraan älylaitteesta (AirPrint (iOS), MDF (Android) tai Windows 10 Mobile). Tulostimien valvonta onnistuu etäyhteydellä Canon Management Information Base -sovelluksella ja esimerkiksi tarvikkeet voidaan tilata ennen kuin ne loppuvat. Canon PIXMA G6050/G5050 -tulostimilla voi tulostaa myös uusille materiaaleille, magneettiselle valokuvapaperille sekä 3,5 tuuman neliöpaperille.

Uudelleentäytettävien PIXMA-tulostimien myynti alkaa kesäkuussa.

- Canon PIXMA G6050, svh. 369 €
- Canon PIXMA G5050, svh. 289 €
- Canon PIXMA GM2050, svh. 289 €