Canon tekee debyytin isojen tilojen projisointiin huipputehokkaalla 40 000 lumenin 4K-DLP -laserprojektorilla

Canon esittelee huipputehokkaan 40 000 lumenin 4K-DLP -laserprojektorin. Tämä uutuus on yhteensopiva useiden vaihdettavien objektiivien kanssa ja se voidaan asentaa monipuolisiin ja haastaviin ympäristöihin. Laite sopii täydellisesti muun muassa vuokrausmarkkinalle ja suurille areenoille.

LX-4K3500Z

Erinomainen kirkkaus ja kuvanlaatu

Uuden LX-4K3500Z -projektorin kolmisiruisella DLP-tekniikalla, kahdella värilaserilla ja fosforipyörällä tuotettu 35 000 lumenin kirkkaus, erinomainen värintoisto ja aito 4K-tarkkuus (4096 x 2160) tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon suuriin tiloihin. LX-4K3500Z -projektorissa on kaksi sinistä laserdiodia, yksi punainen laserdiodi ja fosforipyörä, joilla se tuottaa laajan värintoiston, joka kattaa DCI-P3 -väriavaruuden. LX-4K3500Z -projektorin kolme 1,38 tuuman DLP-sirua tuottavat kirkkaat ja tarkat kuvat ilman värien hajoamista. Projektorin 10-bittinen värinkäsittely tukee DCI-P3 -väriavaruutta. Seitsemän vaihdettavaa objektiivia mahdollistavat monipuoliset asennusmahdollisuudet.

Huippuluokan optinen tekniikka

LX-4K3500Z -projektori sopii erinomaisesti auditorioiden projisointiin. Siinä on neljä kulmavaihteen korjausta, kulma-säätö- ja geometriakorjausohjelmaa, joka poistaa vääristymiä. Projisoinnin sijaintia voidaan helposti säätää ilman projektorin kallistamista tai uudelleen asettamista, koska kaikki ei-kiinteät objektiivit mahdollistavat moottoroidun siirtymän, zoomauksen ja tarkennuksen. Seitsemän vaihdettavan moottoroidun objektiivin ansiosta asennusvaihtoehtoja on 100–1 000 tuuman näytöille, joille heijastetaan jopa 176 metrin päähän.

Luotettavuutta ja liitäntöjä

LX-4K3500Z -projektoria voidaan käyttää normaalitilassa jopa 20 000 tuntia. Sisäinen jäähdytysjärjestelmä ja pölytiivistys suojaavat laitetta ulkoisilta epäpuhtauksilta. Muotoilun ansiosta tämä uutuusprojektori toimii moitteetta myös areenoilla, joissa pölyä kerääntyy helposti. HDMI, DP, 3G/HD/SD-SDI, HDBaseT ja 3D-liitäntä mahdollistavat monet erilaiset liitäntävaihtoehdot, ja keystone-toiminto korjaa vääristymät, kun laite ei ole täysin suorassa.

Uutuusprojektorin hinta- ja saatavuustiedot vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja