Canonin pohjoismaisessa talvikampanjassa kannustetaan hankkimaan joululahjoja, joita saaja arvostaa!

Tänä vuonna Canonin pohjoismaisessa talvikampanjassa kannustetaan hankkimaan joululahjoja, joita saaja arvostaa, ja vähentämään samalla ei-toivottujen lahjojen lukumäärää joulukuusen alla. Talvikampanjan teema on ’Spoil Yourself with a Canon’.

Kaupan liiton mukaan joulusesongin tuoma myynnin lisäys joulukuussa 2017 oli noin 890 miljoonaa euroa. Tämä tarkoittaa entistä enemmän lahjoja, joista osa ei miellytä niiden saajia ja josta syystä myyntikanavat pullistelevat ei-toivottuja lahjoja heti joulunpyhien jälkeen. YouGovin tekemän tutkimuksen mukaan joululahjoihinsa vähiten tyytyväisiä ovat 18 – 35 vuotiaat henkilöt. Vähentääkseen ei-toivottujen lahjojen määrää, Canon haluaa kannustaa asiakkaittaan hemmottelemaan itseään sopivalla kameralla, joka antaa mahdollisuuden muistaa perhettä ja ystäviä jouluna kuvalahjojen/kuvapalvelun muodossa.

Hemmottele itseäsi uudella Canonilla

Kameran käyttöikä on pitkä ja kuvaamalla pystyy tuottamaan paljon iloa myös muille. Alla muutama vinkki miten kuvaamalla voi ilahduttaa perinteisen joululahjan sijaan.

  • Kuvaa ja päivitä perhealbumin kuvat nykyaikaan
  • Kuvaa ystävien uudet profiilikuvat ja auta heitä löytämään unelmien työpaikka
  • Ryhdy lomakuvaajaksi ja lähde mukaan vanhempien reissuille kolmanneksi pyöräksi
  • Kuvaa selfie ja päivitä mummon seinällä oleva kuva uudessa kehyksessä
  • Kuvaa äidille uusi profiilikuva ja auta häntä näyttämään parhaat puolensa sosiaalisessa mediassa

”Tämän vuoden pohjoismaisessa talvikampanjassa halusimme toteuttaa jotain erilaista ja leikkisää. Joululahjojen hankinta aiheuttaa stressiä. Tiedostamme, että asiakkaamme ajattelevat kahdesti kulutustaan ja haluavat tehdä ajanmukaisia ja järkeviä ostoksia, jotka ovat kestäviä ja joista saa hyödyn pitkän ajan kanssa. Ja kuvaaminen antaa mahdollisuuden myös erilaisen joululahjan antamiseen”, kertoo PR Manager Helen Iwefors-Häggblom, Canon Nordic.

Pohjoismainen talvikampanja jalkautuu digitaalisen toteutuksen lisäksi myös Canon-jälleenmyyjille marraskuun 28. päivä alkaen kaikissa pohjoismaissa ja Virossa.