Canonin Message in Print -mobiilisovellus tuo arvoa printille!

Canonin maksuttoman Message in Print -mobiilisovelluksen avulla voi tulostettavaan kuvaan lisätä digitaalisia elementtejä, kuten animaatioita, tekstejä, kuvalinkkejä, webbisivuja tai muuta informaatiota. Sovellus on yhteensopiva Canon PIXMA -tulostimien kanssa, tarkempaa tietoa yhteensopivista tulostimista löytyy linkin takaa, https://www.canon.fi/apps/

Älypuhelimeen asennetaan Message in Print -mobiilisovellus, valitaan tulostettava kuva, lisätään kuvaan halutut animaatiot, tekstit, kuvalinkit tai muu informaatio ja tulostetaan kuva. Kuvan sisältämän viestin pääsee katsomaan mobiilisovelluksen kautta skannaamalla tulosteen. Kuvan vastaanottajalle voi tulostaa kuvan lisäksi kirjekuoren, josta löytyy tieto siitä, miten lisäinformaatioon pääseen käsiksi. Näin esimerkiksi kutsut, kiitos- ja joulukortit saavat aivan uuden toteutustavan. Canonin Message in Print -mobiilisovellus on saatavilla sekä App Storessa että Google Play Storessa.

Uusi Canon PIXMA TS6250 -monitoimilaite on kompakti kooltaan ja langattomalla yhteydellä varustettu. Viisi erillistä mustetta, automaattinen kaksipuolinen tulostus ja intuitiivinen 7,5 cm:n kosketusnäyttö takaavat nopean tulostuksen ja ensiluokkaiset tulokset. Myös Message in Print -toiminto on tulostimessa tuettu. Tämän tulostinuutuuden svh. on 119 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226