Esittelyssä A3-koon monitoimilaite, Canon PIXMA TS9550

Uusi A3-koon kompakti ja monipuolisilla liitännöillä varustettu mustesuihkutekniikan monitoimilaite hoitaa tulostuksen, skannauksen ja kopioinnin. Älykkäällä pilvitulostuksella ja kattavilla liitännöillä varustettu Canon PIXMA TS9550 -monitoimitulostin takaa ammattitason tarkkuuden. Kun ominaisuuksista löytyvät lisäksi 20 arkin syöttölaite ja vihkosidonta, tuloksena on todellinen toimiston työjuhta.

PIXMA TS9550 -monitoimitulostin tuottaa viidellä erillisellä musteella sävykkäitä ja kestäviä tulosteita kustannustehokkaasti. Automaattinen kaksipuolinen tulostus ja intuitiivinen 10,8 cm:n kosketusnäyttö takaavat nopeuden ja ensiluokkaiset tulokset. Tyylikäs, musta tai valkoinen, A3-koon laite sopii erinomaisesti pienyrittäjälle tai kotitoimistoon.

Laitteella voi tulostaa, skannata ja kopioida Canon PRINT -sovelluksella tai tulostaa AirPrint (iOS)- ja Mopria (Android) -toiminnolla. Ethernet-yhteydellä laite toimii ilman internetiä käyttämällä langatonta suoratulostusta.

Canon PIXMA TS9550 -monitoimilaitteen svh. on 259 euroa ja sen toimitukset alkavat marraskuussa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226