Esittelyssä Canon Zoemini: Taskukokoinen tulostin on täydellinen lisävaruste mobiililaitteelle

Tyylikäs, ohut ja kevyt taskukokoinen ZINK™ -teknologian Canon Zoemini -tulostin on täydellinen lisävaruste mobiililaitteille. Se mahtuu helposti taskuun tai pieneen laukkuun, ja sillä voi tulostaa kuvia hetkessä missä tahansa. Kuvaa voi muokata Canon Mini Print -apin kautta trendikkäillä suodattimilla, tehosteilla, kehyksillä ja piirrostoiminnolla. Sovelluksen avulla voi myös tehdä omia kuvakollaaseja. Kuva tulostetaan tarraksi, joka on heti valmis kiinnitettäväksi vaikkapa puhelimeen tai tablettiin. Tarralla voi personoida omia käyttöesineitään kätevästi ja nopeasti. Tarratuloste (5 x 7.6 cm) on vedenkestävä musteeton kuva, joka ei suttaannu eikä repeydy.

Ilmainen Canon Mini Print app* tulee saataville App Storeen ja Google Play -palveluun 5. syyskuuta 2018.

Canon Zoemini -tulostimen myynti alkaa syyskuussa musta/harmaana, valko/hopeana ja roosa/valkoisena ja sen svh. on 149 euroa.*A mobile device must be connected to the Canon Zoemini Photo Printer via Bluetooth® and the Canon Mini Print App, available for free on the App Store and at Google Play. Compatible with mobile devices running iOS 9.0 or later, and Android devices running Android 4.4 or later.