Kaksi Canonin järjestelmäkameraa, objektiivi ja salamalaite on palkittu EISA Awards -tunnustuksella!

Vuonna 1982 perustettu EISA, the European Imaging and Sound Association, edustaa 55 valokuvaus-, video-, kotiteatteri-, äänentoistolaite- ja mobiilialan erikoislehteä maailmanlaajuisesti 25 maasta. Kansainvälisesti tunnetut EISA-palkinnot juhlistavat kulutuselektroniikan huipputuotteita, joissa yhdistyvät teknologia, laatu sekä halutuimmat ominaisuudet luokassaan. Suomalainen Kamera-lehti edustaa Suomea EISA Photo Expert Group -palkintoraadissa.

EISAn asiantuntijaraati on palkinnut arvostetulla EISA Awards -tunnustuksella seraavat Canon-tuotteet:

EISA DSLR camera 2018 – 2019: Canon EOS 6D Mark II -järjestelmäkamera
"Canon EOS 6D Mark II on kompaktikokoinen, mutta tehokas DSLR-kamera edistyneelle valokuvaajalle. 26,2 megapikselin täyden kuvakoon CMOS-kenno yhdessä DIGIC 7 -kuvaprosessorin kanssa tuottavat erinomaisen kuvanlaadun, jopa vähäisessä valaistuksessa. Kamerassa yhdistyvät nopea ja luotettava 45 kuvapisteen tarkennusjärjestelmä ja Canonin vaikuttava Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, joita pystyy käyttämään Live View- ja videokuvaukseen. Moneen suuntaan kääntyvä kosketusnäyttö - ensimmäinen Canonin täyden koon kameroissa - tekee kohteen rajaamisen ja menu-valikon käyttämisen vaivattomaksi."

EISA Best Buy camera 2018 – 2019: Canon EOS M50 -järjestelmäkamera
"Tämä pienikokoinen ja edullinen peilitön kamera kykenee samaan kuvanlaatuun kuin isommat sisaruksensa. 24,1 megapikselin APS-C-kennon ja DIGIC 8 -kuvaprosessorin ansiosta se pystyy tallentamaan sekä korkealaatuisia valokuvia että 4K-videota. Vari-Angle-kosketusnäyttö ja sen hipaisutarkennus tekevät aiheen rajaamisen mistä tahansa kuvakulmasta helpoksi - korkealta, matalalta, myös selfie- ja videokuvauksessa. Parannettu Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus toimii nopeasti, täsmällisesti ja tarkasti aina 88 % alueella kuva-alasta sekä valokuvatessa että Full HD -videokuvauksessa. Kuvien siirto mobiililaitteeseen ja niiden jakaminen sosiaalisessa mediassa sujuvat vaivatta kameran wifi- ja Bluetooth-yhteyksien avulla.

EISA DSLR prime lens 2018 – 2019: Canon EF 85mmf/1.4L IS -objektiivi
"Tässä omaleimaisessa objektiivissa yhdistyvät sisäänrakennettu kuvanvakaaja ja hyvin iso valovoima. Yhdistelmän ansiosta on mahdollista kuvata käsivaralta hyvin vähäisessä valaistuksessa. Objektiivi on tehty ammattikäyttöön, siinä on sääsuojaus ja nopea, tarkka automaattitarkennus. Terävyyttä on parannettu verrattuna aikaisempiin Canonin 85 mm:n objektiiveihin, samalla kun taustan epäterävyys toistuu hienosti. Objektiivi on täydellinen valinta potretti- ja hääkuvaajille, jotka käyttävät isoresoluutioisia täyden kuvakoon DSLR-kameroita."

EISA photo innovation 2018 – 2019: Canon Speedlite 470EX-AI -salamalaite
"Tämä Speedlite-käsisalama tekee valokuvaajan elämän paljon helpommaksi poistamalla heijastetun salamavalon käyttöön liittyvän arvailun. 470EX-AI väläyttää automaattisesti sarjan esisalamoita, joiden avulla se ratkaisee, miten valon voi heijastaa seinän tai katon kautta. Se myös kääntää välähdyspään oikeaan asentoon tuottaen pehmeän ja kuvauskohdetta mairittelevan valon. Vaihtoehtoisesti valokuvaaja voi suunnata välähdyspään myös käsin, ja salamalaite säilyttää tämän asennon vaikka kuvattaisiin vuoroin vaaka- ja pystykuvia. E-TTL-automatiikan avulla salaman välähdysteho säätyy niin, että saadaan täydellisesti valotettuja kuvia."