Canon sponsoroi jääkiekon MM-kisoja Tanskassa

Yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista järjestetään ensimmäistä kertaa Tanskassa 4.5-20.5, kun 16 maailman parasta jääkiekkojoukkuetta taistelee vuoden 2018 maailmanmestaruudesta. Canon on vuoden 2018 jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani.

“Canon on mukana tukemassa useita urheilutapahtumia, kuten vuoden 2017 taitoluistelun ja vuoden 2019 Rugbyn maailmanmestaruuskisoja. Me Canonilla rakastamme kertoa tarinoita, ja jääkiekon MM-kisat ovatkin upea tarina, joka vain odottaa kertomistaan”, sanoo markkinointijohtaja Markus Winnett.

Tanskassa järjestettävät jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut koskettavat koko Skandinaviaa. Paljon kisaturisteja matkustaa paikan päälle todistamaan vauhdikkaita pelejä, ja miljoonat ihmiset Pohjoismaissa seuraavat suosikkijoukkueitaan eri medioiden välityksellä. Canon vahvistaa yhteistyötään muiden pohjoismaiden kanssa entisestään sponsoroimalla tätä massiivista tapahtumaa.

Icehockey WC 2018 -kilpailuorganisaatio on tapahtuman järjestäjä. Organisaation myynti- ja markkinointijohtaja Maja Grimnitz kertoo kumppanuuden merkitsevän heille paljon. ”Canon on yritys, joka on aina yltänyt parhaaseen suoritukseen – maailmanmestaruuskilpailuissakin kilpailevat vain urheilijat, jotka ovat maailman parhaita. Koemme, että Canon ja Icehockey WC 2018 ovatkin tässä mielessä aivan täydellinen yhdistelmä. Olemme ylpeitä saadessamme Canonin kumppaniksi ja odotamme jo malttamattomina yhteistyön tuomia mahdollisuuksia”.

Canonin ammattikuvaajat tulevat paikan päälle ikuistamaan 16 joukkueen taistelun maailmanmestaruudesta. Canon Professional Service on läsnä sekä Kööpenhaminassa että Herningissä takaamassa kamerakalustojen toimivuuden. ”Tapahtumassa on mukana paljon ammattikuvaajia, ja haluamme, että he voivat keskittyä kuvaamiseen kaluston sijaan. Canonin kamerat mahdollistavat tarinoiden kertomisen ja tämä urheilutapahtuma tarjoaa tähän parhaan mahdollisen ympäristön”, Markus Winnett kertoo.