Canon esittelee laadukkaan PowerShot G-sarjan ykkösmallin, PowerShot G1 X Mark III -kameran

Canonin pitkästä kokemuksesta ammentava PowerShot G1 X Mark III yhdistää järjestelmäkameran nopeuden, laadun ja kestävyyden pieneen ja kätevään kokoon. Kameran on täydellinen valinta kuvaajille, jotka etsivät monipuolista kumppania järjestelmäkameralle.

Canon PowerShot G1 X Mark III

Keskitetty ja tarkka elektroninen etsin, kosketa ja vedä tarkennus sekä EOS-henkinen muotoilu tekevät pienikokoisen kameran käytöstä varmaa ja sujuvaa. Kameran upeat kuvat ja videot takaavat 24,2 megapikselin APS-C-kenno, laaja kolminkertainen 24–72 mm:n optinen zoom sekä DIGIC 7 prosessori. Olisiko tämä uutuus juuri sinun käteesi sopiva kamera?

Kameraan voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.canon.fi/cameras/powershot-g1-x-mark-iii/.

Kameran myynti alkaa joulukuussa 2017 ja sen svh. on 1250 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226