Haaveena bongata lintuja tai nähdä merimerkit paremmin? Canonin uusi kiikarimallisto esittelyssä.

Onko haaveena bongata lintuja tai nähdä merimerkit paremmin? Sen mahdollistaa huippulaadukas Canonin kuvanvakaimella varustettu kiikarimallisto. Kiikareilla voi seurata ja tarkastella kohteita vakaasti normaalissa tai tehostetussa kuvanvakaintilassa, joka vakauttaa ja selkeyttää tehokkaasti suurennettua näkymää. Tasonkorjaintoiminnolla ja Super Spectra -pinnoitteella varustettu Canonin Porro II -prismaoptiikka takaa tarkan kuvan ja selkeät, elävät värit, joiden ansiosta kohde on helppo tunnistaa.

binocular.jpg

Kiikariuutuudet tulevat myyntiin kolmella suurentavalla kertoimella. Uudet mallit ovat 10x32 IS, 12x32 IS sekä 14x32 IS.

Kiikareiden myynti alkaa marraskuussa 2017 ja niiden suositusvähittäishinnat vaihtelevat, mallista riippuen, 1500 eurosta 1700 euroon.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226