Konsta Linkolan Avanto-valokuvanäyttely esillä 14.9.-7.1. Bang Bang Galleryssa

Canon Nordic Photographers -ohjelmaan kuuluvan suomalaisen luontokuvaajan ja Instagram-vaikuttajan Konsta Linkolan valokuvanäyttelyn avajaiset pidettiin eilen Aalto-yliopiston Bang Bang Galleryssa Helsingin Töölössä. Linkola kertoo näyttelykuvillaan ihmiskehon ja jääkylmän veden kohtaamisen. Näyttelyn kuvat on tulostettu Canon imagePROGRAF PRO-4000S -suurkuvatulostimella 260 grammaiselle Photo Paper Pro Luster -tulostusmateriaalille. Näyttely on Konstan ensimmäinen yksilönäyttely ja yksi hänen pitkäaikaisista unelmistaan.

Konsta_Linkolasta .jpg

Avanto-näyttely on osa virallista Suomi100-ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Finnish Art Agencyn kanssa. Näyttelyn valokuvatulosteet on tehty yhteistyössä Canonin kanssa.

Galleria on auki sovittaessa, ja 19. lokakuuta sekä 23. marraskuuta on näyttelyssä avoimet ovet. Lisätietoa näyttelystä http://art.aaltoee.com/bang-bang-gallery/avanto

Lisätietoja Konsta Linkolasta
Konsta Linkola (s. 1993) on innovatiivinen sosiaalisen median käyttäjä, jonka lumoavat luontokuvat ovat tehneet hänestä yhden Suomen seuratuimmista valokuvaajista Instagramissa.