Live for the Story, kesä koko vuodeksi -kilpailun voittoon portugalilainen Lília Sofia Pereira Aleixo Lobão

Kesä koko vuodeksi -kilpailun voittajaksi on valittu portugalilainen Lília Sofia Pereira Aleixo Lobão, Hän peittosi kuvallaan Avieiroksen kylästä 16000 muuta kisaan osallistunutta ja aloittaa elämänsä matkan yhdessä Canonin kanssa.

summer-of-the-year-award.jpg

Muusikko ja tarinankertoja Zoë Kravitzin valitsema voittajakuva pitää sisällään ainutlaatuisen ja inspiroivan tarinan. Kraviz perustelee valintaansa näin: "Valitsin tämän kuvan, koska se sai minut uteliaaksi. Halusin tietää enemmän tästä hetkestä ja tästä tarinasta. Se on yksinkertainen, rehellinen ja mielenkiintoinen.” Kravitz jatkaa “vaikka tämä kisa on nyt ohi, toivon, että se on inspiroinut harrastajakuvaajia kertomaan tarinoitaan.”

Lílian viettää nyt vuoden matkustellen Lissabonista Melbourneen ja Brasiliaan seuraten kesää ympäri maapalloa löytääkseen inspiroivia tarinoita ja tunnelmia kesästä ja ihmisistä. Hänen matkaansa ja tarinaansa voi seurata Instagramissa, https://www.instagram.com/lilialobao/?hl=si

Kommentoidessaan voittoaan Lília kertoo: “En ole päättänyt lopullista matkareittiä vielä, mutta olen varma, että haluan tutustua useisiin kulttuureihin ja ikuistaa matkani erityiset hetket.”

Kilpailulla, joka lanseerattiin tämän vuoden toukokuussa, Canon halusi innostaa yleisöä jakamaan kuvia ja tarinoita "Live For The Story" -teemalla. Zoë Kravitz tuomaroi kuvia monien eri elementtien valossa sisältäen esimerkiksi tarinankerrontakyvyn, visuaalisen vetovoiman, omaperäisyyden sekä inspiroivat ominaisuudet.