Live for the Story, lähde Canonin matkaan!

Canon Eurooppa hakee tarinankertojaa Kesä koko vuodeksi -projektiin

Sosiaalisen median kanavat päivittäin ovat täynnä selfieitä, kissakuvia ja avokadoruusuja, mutta onko tarinankerronta unohtunut kuvien taustalta? Canon lanseeraa Euroopan laajuisen kilpailun ja etsii tarinankertojaa. Onnekas voittaja viettää vuoden matkustellen Lissabonista Melbourneen ja Brasiliaan seuraten kesää ympäri maapalloa löytääkseen inspiroivia tarinoita ja tunnelmia kesästä ja ihmisistä.

Canon haluaa kuulla tarinat ja innostaa yleisöä jakamaan kuvia ja tarinoita "Live For The Story" -teemalla. Aiheeseen liittyvä kilpailu toteutetaan Instagram-kanavalla ja tuomarina toimii näyttelijä, tuottaja, muusikko ja tarinankertoja Zoë Kravitz.

Kilpailuun voi osallistua jakamalla kuvan ja tarinan (enintään 50 sanaa) Instagramissa hashtagilla #LiveForTheStory @canonnordic. Arvioinnissa huomioidaan kuvan tarina, visuaalisuus, omaperäisyys ja innovaatisuus. Kilpailun tuomari Zoë Kravitz kertoo: -"Kesä on spontaania aikaa ja hetkessä elämistä. Haluan kannustaa ihmisiä kokemaan kesän jokaisen hetken, koska silloin parhaat tarinat tapahtuvat. " Inspiraatiota kilpailuun voi saada katsomalla Zoën omaperäisen videon kesästä New Yorkissa kotisivuiltamme.