Canon ja Google Local Guides yhteistyöhön!

Canon Nordic aloittaa ainutlaatuisen yhteistyön Google Local Guides -yhteisön kanssa.

GoogleLocalCountryPosts_Organic_FI.jpg

Aktiviteetti rakentuu käyttäjien omasta sisällöstä ja kuvista, samalla osallistujilla on mahdollisuus voittaa itselleen Canonin peilitön EOS-kamera. Tänään esiteltävä kampanja on toteutukseltaan ainutlaatuinen miljoonien käyttäjien Google Local Guides -yhteisössä.

“Support Your Neighborhood” -kampanja rohkaisee nuoria, arkipäivän kuvaajia auttamaan paikallista suosikkipaikkaansa laadukkaalla kuvalla. Kampanjan aikana jokainen Google Mapsiin jaettu kuva antaa mahdollisuuden voittaa Canon EOS M10 -kamera. Ja kuvat tuovat arvoa palveluun, kun ihmiset etsivät lähistöltä kampaajaa, pizzeriaa tai kahvilaa Google Mapsin avulla.

Samoin kuin Canonin muissa viimeaikaisissa kampanjoissa, tässäkin esitellään käyttäjien luomaa sisältöä ja konsepti haastaa mukaan miljoonat ihmiset, jotka haluavat tukea paikallisten yritysten menestystä.

- “Tämä yhteistyö sopii täydellisesti meille molemmille, sillä haluamme kumpikin auttaa asiakkaitamme kertomaan tarinoitaan. Aktiviteetilla haluamme kannustaa yhteisön jäseniä jakamaan laadukkaita kuvia ja auttaa palvelun käyttäjiä löytämään hienoja paikallisia paikkoja ja palveluita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa” kertoo Jenni Lindström, Canon Oy:n Customer and Trade Marketing Manager.

Linkki kirjautumiseen ja kilpailuun: https://maps.google.com/localguides/contest/suomen-local-guides-valokuvakilpailu?hl=fi&utm_campaign=canon_infl&utm_source=google&utm_medium=blog

Lisätietoja: Canon Oy, Jenni Lindström, jenni.lindstrom@canon.fi, p. +358 40 574 0669 tai kotisivultamme, http://www.canon.fi/redefine-ordinary/janne/