Laadukkaita tulosteita Canonin tyylikkäillä, pienikokoisilla ja monitoimisilla kotitulostimilla

Lontoo, Iso-Britannia, 6. syyskuuta 2016 – Canon julkistaa tänään uudistetun valikoiman PIXMA-mustesuihkutulostimia, joiden lähtökohtina ovat suunnittelu, yhdistettävyys ja luovuus. Vaatimuksiin katsomatta Canon tarjoaa jokaiselle jotakin – lähtötason PIXMA TS5050 -sarjan, keskihintaisten PIXMA TS6050 -sarjan, PIXMA TS8050 -sarjan ja huippuluokan PIXMA TS9050 -sarjan laitteet ovat kooltaan jopa 40 % aikaisempaa pienempiä.

PIXMA TS5050 -sarja

PIXMA TS6050 -sarja

PIXMA TS8050 -sarja

PIXMA TS9050 -sarja


Saumaton liitettävyys
Wi-Fi-yhteyden ansiosta PIXMA-tulostimilla voidaan tulostaa langattomasti tietokoneista, älypuhelimista ja taulutietokoneista parannetun Android- ja iOS-laitteille tarkoitetun Canon PRINT -sovelluksen avulla. Wi-Fi Direct¹ -standardin ja tukiasematilan ansiosta voit yhdistää suoraan tulostimeen ilman reititintä tai Wi-Fi-salasanaa, joten voit jakaa tulostimen helposti ystävien ja perheen kesken.

Android-laitteiden Canon PRINT -sovelluksella käytettävällä PIXMA TS9050- ja PIXMA TS8050 -sarjan PIXMA Touch & Print -toiminnolla voit tulostaa tai skannata käyttämällä NFC-yhteensopivaa älypuhelinta tai tablet-laitetta. PIXMA TS9050 -sarjan Ethernet-yhteyden avulla voit jakaa yhteyden useiden verkossa olevien tietokoneiden kesken.

PIXMA TS9050-, PIXMA TS8050- ja PIXMA TS6050 -sarjan laitteissa on LCD-kosketusnäyttö, jonka avulla voit käyttää PIXMA Cloud -linkkiä, jolla saat yhteyden suosikkipilvipalveluihisi. Näin voit tulostaa nopeasti valokuvan tai ladata asiakirjan ja lukea sen matkalla. Jos pidät sosiaalisesta mediasta, valitut tulostimet² pystyvät muodostamaan yhteyden Instagramiin™ ja antavat suosikkikuvillesi uuden elämän – jopa 13 x 13 cm:n (5 x 5 tuuman) paperikuvina Canonin uudelle neliönmuotoiselle kiiltävälle valokuvapaperille.

Modernia ja kompaktia muotoilua tyylikkääseen ja nykyaikaiseen kotiin
Pienikokoinen ja tyylikäs PIXMA-tulostin erottuu edukseen ja näyttää tyylikkäältä – kotona se on kuin taideteos. PIXMA TS8050- ja PIXMA TS6050 -sarjojen vahvakontrastiset peili- ja mattapinnat lisäävät välittömästi hohtoa mihin tahansa tilaan, ja PIXMA TS9050 -sarjan huipputyylikäs puhdaslinjainen design on jo sinänsä esteettinen kannanotto, joka kertoo omistajastaan. Etuosan kallistuva paneeli ja suuret LCD-näytöt tuovat täysin uusitun, intuitiivisen ja yhteen näyttöön mahtuvan aloitusvalikon kunnolla esiin. Canon PRINT -sovelluksen suunnittelun lähtökohtina ovatkin helppokäyttöisyys ja toiminnallisuus.

Nopeaa ja helppoa laadukasta tulostusjälkeä kotona
PIXMA TS5050- ja PIXMA TS6050 -sarjojen viiden erillisen mustesäiliön ansiosta tulostaminen sekä tavalliselle että valokuvapaperille on nopeaa ja korkealaatuista. PIXMA TS9050- ja PIXMA TS8050 -sarjojen tulostimiin on lisätty harmaa mustesäiliö ja parannettu valokuvamusta muste, jotka parantavat valokuvatulostuksen laatua toistamalla tarkemmin tummia ja varjossa olevia alueita. Täydellinen laitevalinta valokuvauksen harrastajille. Kaikissa malleissa on lisävarusteena XL-värikasetit, jotka lisäävät tulostettavissa olevien sivujen määrää. Erilliset värikasetit vähentävät hävikkiä, sillä kukin väri voidaan vaihtaa erikseen.

Ryhdy luovaksi mukavasti kotoa käsin
Uuden takasyöttötoiminnon ansiosta uudet PIXMA-mallit tukevat useita eri paperityyppejä ja -kokoja, joita ovat mm. valokuvat, kaksipuoliset asiakirjat tai omat syntymäpäiväkortit sekä lasten taidekuvat. Lisäksi TS9050-, TS8050- ja TS6050-sarjojen etukasetin ansiosta käyttäjät voivat käyttää samanaikaisesti tavallista paperia etukasetissa oleville asiakirjoille, kun taas takalokerossa on valokuvapaperia. Näin sekä asiakirjojen että valokuvien tulostaminen onnistuu kevyesti ilman, että paperia tarvitsee vaihtaa tulosteista toiseen. Sekä PIXMA TS9050- että PIXMA TS8050 -sarjojen laitteissa on suora tulostus levylle Canon PRINT -sovelluksella.

PIXMA TS9050-, PIXMA TS8050- ja PIXMA TS5050 -sarjojen tulostimilla voidaan tulostaa valokuvia suoraan SD-muistikortilta ilman tietokonetta. PIXMA TS9050 -sarjan tulostimella valokuvia voidaan tulostaa SD-kortilta ja käyttää niihin lisäksi luovia suotimia suoraan suuren 12,6 cm:n (5 tuuman) kosketusnäytön avulla. Ideoiden kehittelyä painikkeita painelemalla.

PIXMA TS5050 -sarjan tärkeimmät ominaisuudet:

 • Pieni, tyylikäs ja edullinen monitoimilaite
 • Tulostus suoraan Wi-Fi-verkon kautta, SD-kortilta tai pilvipalvelusta
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja 7,5 cm:n (3 tuuman) nestekidenäyttö
 • Tulosta 10 x 15 cm:n reunukseton valokuva kotonasi alle 40 sekunnissa
 • Tulostus älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Canon PRINT -sovelluksella.

PIXMA TS6050 -sarjan keskeiset ominaisuudet:

 • Nopea monitoimilaite valokuvien ja asiakirjojen käsittelyyn
 • Wi-Fi-yhteyden avulla voit tulostaa, kopioida ja skannata lähes missä tahansa kotona.
 • Selkeä käyttöliittymä ja 7,5 cm:n (3 tuuman) kosketusnäyttö
 • Pilvipalveluiden käyttö tulostimen kosketusnäytöltä
 • Tulostus älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Canon PRINT -sovelluksella.

PIXMA TS8050 -sarjan tärkeimmät ominaisuudet:

 • Tulosta laadukkaita kuvia kotona
 • Kompakti Wi-Fi-tulostin, jossa on sekä kopiointi- että skannaustoiminnot
 • Suuri 10,8 cm:n (4,3 tuuman) kosketusnäyttö ja automaattisesti kallistuva etupaneeli
 • Wi-Fi- ja NFC-yhteyden tuki ja SD-korttipaikka
 • Tulostaminen älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Canon PRINT -sovelluksella.

PIXMA TS9050 -sarjan tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ammattitason tulostin, joka takaa studiolaatuiset kuvat
 • Luovat suotimet SD-kortin kuville 12,6 cm:n (5") kosketusnäytöllä
 • Kompakti, tyylikkäitä kontrasteja sisältävä malli
 • Älypuhelinyhteensopiva monitoimilaite, jossa Wi-Fi- ja pilviyhteydet
 • Wi-Fi-, NFC- ja Ethernet-yhteyden tuki ja SD-korttipaikka.


¹ Vain Android-laitteisiin
² TS9050, TS8050 ja TS6050