Kamera zoomaukseen ja luovaan kuvaukseen: Canon PowerShot SX620 HS

Canon julkistaa tänään tyylikkään PowerShot SX620 HS -kompaktikameran, jonka uudella 25x optisella superzoomilla on helppo päästä lähelle toimintaa. 20,2 megapikselin CMOS-kennon ja DIGIC 4+ -prosessorin ansiosta kameralla on helppo saada arvokkaista tilanteista laadukkaampia kuvia kuin älypuhelimella. PowerShot SX620 HS on helppokäyttöinen ja tarjoaa monenlaisia luovia tehosteita.

PowerShot SX620 HS BK FSL.jpg


Laaja zoom taskukokoisessa kamerassa
PowerShot SX620 HS -kamerassa on ultralaajakulmainen objektiivi ja 25x optinen zoom, joka on ZoomPlus-teknologialla laajennettavissa 50-kertaiseksi. Kahdeksan tilaa sisältävä älykäs kuvanvakain mukautuu käytännössä kaikkiin kuvaustilanteisiin, joten kohteet tallentuvat terävinä ja tarkkoina.

Laadukas videokuvaus
PowerShot SX620 HS -kameralla voi kuvata Full HD –videoita. Dynaaminen kuvanvakain pitää videon vakaana myös laajalla zoomilla tai käsivaralta kuvattaessa. Tarinan kohokohdat -toiminto liittää valokuvat ja videot yhteen ja muodostaa muistojen täyteisiä kollaaseja lomista ja perhejuhlista.

Luovia toimintoja ja monipuolisia yhteysvaihtoehtoja
Luova kuva -tilassa valokuviin voidaan lisätä tyylikkäitä tehosteita ja suotimia, kuten kalansilmä- tai miniatyyritehoste, ja luoda samasta kuvasta viisi erilaista versiota alkuperäisen lisäksi.

Lomalla ja kaupungilla liikuttaessa kamera on helppo liittää älylaitteisiin dynaamisella NFC-toiminnolla, minkä jälkeen kuvat voidaan siirtää Camera Connect -sovelluksella tai tallentaa suoraan pilvipalveluihin, kuten Canonin irista-palveluun Wi-Fi-yhteydellä. Yhteensopivuus Canon Connect Station CS100 -tallennusaseman kanssa mahdollistaa suorat siirrot ja uusien jakamistapojen käytön.

PowerShot SX620 HS:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Pieni koko, laaja zoom, helppo kuljetettavuus
  • Helppo yhteydenmuodostus, jakaminen ja etäkuvaus Wi-Fi:n ja NFC:n avulla
  • Laadukkaat Full HD -videot helposti napin painalluksella
  • Vaivaton ja laadukas kuvaus
  • Luovat tehosteet

PowerShot SX620 HS svh 280 euroa, myynti alkaa kesäkuussa.

Lue seuraavaksi

Konsta Linkolan Avanto-valokuvanäyttely esillä 14.9.-7.1. Bang Bang Galleryssa

Canon Nordic Photographers -ohjelmaan kuuluvan suomalaisen luontokuvaajan ja Instagram-vaikuttajan Konsta Linkolan valokuvanäyttelyn avajaiset pidettiin eilen Aalto-yliopiston Bang Bang Galleryssa Helsingin Töölössä. Linkola kertoo näyttelykuvillaan ihmiskehon ja jääkylmän veden kohtaamisen. Näyttelyn kuvat on tulostettu Canon imagePROGRAF PRO-4000S -suurkuvatulostimella 260 grammaiselle Photo Paper Pro Luster -tulostusmateriaalille. Näyttely on Konstan ensimmäinen yksilönäyttely ja yksi hänen pitkäaikaisista unelmistaan.