Kamera zoomaukseen ja luovaan kuvaukseen: Canon PowerShot SX620 HS

Canon julkistaa tänään tyylikkään PowerShot SX620 HS -kompaktikameran, jonka uudella 25x optisella superzoomilla on helppo päästä lähelle toimintaa. 20,2 megapikselin CMOS-kennon ja DIGIC 4+ -prosessorin ansiosta kameralla on helppo saada arvokkaista tilanteista laadukkaampia kuvia kuin älypuhelimella. PowerShot SX620 HS on helppokäyttöinen ja tarjoaa monenlaisia luovia tehosteita.


Laaja zoom taskukokoisessa kamerassa
PowerShot SX620 HS -kamerassa on ultralaajakulmainen objektiivi ja 25x optinen zoom, joka on ZoomPlus-teknologialla laajennettavissa 50-kertaiseksi. Kahdeksan tilaa sisältävä älykäs kuvanvakain mukautuu käytännössä kaikkiin kuvaustilanteisiin, joten kohteet tallentuvat terävinä ja tarkkoina.

Laadukas videokuvaus
PowerShot SX620 HS -kameralla voi kuvata Full HD –videoita. Dynaaminen kuvanvakain pitää videon vakaana myös laajalla zoomilla tai käsivaralta kuvattaessa. Tarinan kohokohdat -toiminto liittää valokuvat ja videot yhteen ja muodostaa muistojen täyteisiä kollaaseja lomista ja perhejuhlista.

Luovia toimintoja ja monipuolisia yhteysvaihtoehtoja
Luova kuva -tilassa valokuviin voidaan lisätä tyylikkäitä tehosteita ja suotimia, kuten kalansilmä- tai miniatyyritehoste, ja luoda samasta kuvasta viisi erilaista versiota alkuperäisen lisäksi.

Lomalla ja kaupungilla liikuttaessa kamera on helppo liittää älylaitteisiin dynaamisella NFC-toiminnolla, minkä jälkeen kuvat voidaan siirtää Camera Connect -sovelluksella tai tallentaa suoraan pilvipalveluihin, kuten Canonin irista-palveluun Wi-Fi-yhteydellä. Yhteensopivuus Canon Connect Station CS100 -tallennusaseman kanssa mahdollistaa suorat siirrot ja uusien jakamistapojen käytön.

PowerShot SX620 HS:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Pieni koko, laaja zoom, helppo kuljetettavuus
  • Helppo yhteydenmuodostus, jakaminen ja etäkuvaus Wi-Fi:n ja NFC:n avulla
  • Laadukkaat Full HD -videot helposti napin painalluksella
  • Vaivaton ja laadukas kuvaus
  • Luovat tehosteet

PowerShot SX620 HS svh 280 euroa, myynti alkaa kesäkuussa.