Monipuolinen videokamera ammattikäyttöön: Canon ME200S-SH

Canon julkistaa tänään monipuoliseen ammattikäyttöön tarkoitetun pienikokoisen ME200S-SH-videokameran, jossa on Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmä. ME200S-SH soveltuu käytettäväksi lähetys- ja elokuvatuotannoista tiede- ja luontodokumentteihin. Se tuottaa ammattilaatuisen Full HD -kuvan myös heikossa tai haastavassa valaistuksessa. Canonin ammattikameravalikoiman uusin tulokas sisältää Cinema EOS -sarjan parhaita ominaisuuksia. Muotokieli, joustavuus ja toiminnalliset ominaisuudet ovat tuttuja suositusta ME20F-SH-kamerasta.

ME200S-SH, jossa on servomoottoroitu CN-E 18–80 mm T4.4 L IS KAS S -elokuvaobjektiivi


Loputtomasti kuvausmahdollisuuksia
8,29 megapikselin Super 35 mm CMOS -kennollaan ME200S-SH tuottaa Cinema EOS -sarjasta tutun erinomaisen kuvanlaadun. Canon-kennon ylinäytteistysteknologian ansiosta niin tieteellisen tutkimuksen tekijät kuin dokumentti- ja elokuvaajatkin saavat poikkeuksellisen teräviä ja tarkkoja Full HD -otoksia. Kyky tallentaa Full HD -kuvaa jopa taajuudella 50p/59,94p laajentaa kameran käyttömahdollisuuksia urheilu- ja luontokuvauksessa sekä valvontakäytössä.

ME200S-SH tukee Canon Logia, jonka avulla kamera voi tallentaa jopa 12 askeleen dynaamisella alueella. Se myös varmistaa, että kuvan yksityiskohdat näkyvät sekä kirkkailla että tummilla alueilla. Canon Log tarjoaa lisäedun esimerkiksi EOS C100 Mark II- tai EOS C300 Mark II -kameran käyttäjille helpottaen otosten sovitusta toisiinsa jälkikäsittelyssä. Canonin Cinema EOS -kameroiden tavoin ME200S-SH-kamerassa on myös laajan dynaamisen alueen tila, jonka ansiosta otoksia voidaan käyttää suoraan kamerasta lähes ilman väriliukumien muuttamista, mikä nopeuttaa jälkikäsittelyprosessia.

Kamerassa on Canon EF with Cinema Lock -kiinnitys, joka on yhteensopiva monien Canonin EF- ja EF-S-objektiivien sekä servomoottoroitujen elokuvaobjektiivien kanssa. Tänään julkaistu servomoottoroitu CN-E 18–80 mm T4.4 L IS KAS S -elokuvaobjektiivi on erinomainen kumppani ME200S-SH-kameralle. Objektiivi on pienikokoinen ja kevyt, ja sen zoomia ja tarkennusta voidaan ohjata Canon RC-V100 -kauko-ohjaimella.

Verratonta hallintaa
ME200S-SH-kamerassa on sulava, nopea ja tehokas jatkuvatoiminen tarkennus, joka hyödyntää Canonin kehittämää Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusta (DAF). Sen avulla on helppo taltioida liikkuvia kohteita esimerkiksi urheilu- ja luontokuvauksessa. Lisäksi kuvanmukautusasetuksella halutut asetukset voidaan tallentaa, jotta kuvaaminen voidaan aloittaa mieluisalla tyylillä heti, kun kameraan kytketään virta.

Erinomainen kuvanlaatu sekä valoisalla että lähes pimeällä
ISO-herkkyysaluetta 320–204 800 vastaavan herkkyytensä ansiosta ME200S-SH on monikäyttöinen kamera, joka sopii kuvaamiseen myös haastavassa tai heikossa valaistuksessa, kuten urheilustadionilla tai öisessä luonnossa. Sisäänrakennettu infrapunasuodin lisää kameran käyttömahdollisuuksia entisestään kuvattaessa todella vähäisessä valossa tai luonnonvalon kadotessa kokonaan. Tällöin voidaan kuvata infrapunavalon avulla.

Pienikokoinen ja joustava kamera ahtaisiin tiloihin
ME200S-SH-kameran edistyksellinen kuvantamistekniikka on pienikokoisessa rungossa ME20F-SH-kameran tavoin. Kameran pieni koko avaa uusia kuvausmahdollisuuksia. Kamera on helppo sijoittaa korkealle urheilustadionilla, ajoneuvossa tai roboteissa, tai se voidaan kiinnittää vaikka radio-ohjattavaan lennokkiin. Joustavien ominaisuuksiensa ansiosta kamera sopii erinomaisesti pieniin tiloihin, kiinteään sijoitukseen ja epätavallisiin tai huomaamattomuutta vaativiin paikkoihin. ME200S-SH-kameran etäkäyttö tarjoaa myös luovia kuvausmahdollisuuksia etenkin luontoelokuvaajille kohteiden häiriintymättä.

Yhteysmahdollisuudet yksilölliseen työnkulkuun
ME200S-SH voi tallentaa monille kolmannen osapuolen laitteille, joten kamera istuu hyvin olemassa olevaan työnkulkuun. HDMI-lähdön 3G/HD-SDI-lähtöliitäntöjen ansiosta kamera on helppo kytkeä näyttöihin ja tallennuslaitteisiin. Kauko-ohjainliitäntöjä on useita, ja kameraa voidaan hallita Canonin RC-V100-kauko-ohjausyksiköllä.

ME200S-SH:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Laadukkaat Full HD -otokset
  • Erinomaiset hämäräkuvausominaisuudet
  • Edistyksellinen automaattitarkennus ja kuvasäädöt
  • Helppo asennus ja asetustenteko etäältä
  • Joustava konfigurointi