Nopeutta ja tarkkuutta: Uusi EOS 80D ja EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM

EOS 80D on tehokas ja monipuolinen järjestelmäkamera, joka tuo valokuvauksen harrastajan ulottuville kaikki tarvittavat toiminnot valokuvaus- ja videointitaitojesi kehittämiseksi. EOS 80D -mallissa yhdistyvät uusi 24,2 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC 6 -prosessori, uusi 45 tarkennuspisteen järjestelmä, jossa jokainen piste on ristikkäistyyppinen, sekä kuvataajuus 7 kuvaa/s.

EOS 80D

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM and Power Zoom Adapter PZ-E1


Canon julkaisee myös monikäyttöisen EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM -objektiivin, jossa on uutta Nano USM -tekniikkaa, sekä erikseen hankittavan moottoroidun zoom-sovittimen PZ-E1. Sovitin huolehtii sujuvasta zoomin ohjauksesta myös videokuvaa kuvattaessa ja mahdollistaa etäkäytön Wi-Fin kautta.¹

Laatua kaikkiin video- ja valokuvaustilanteisiin
Mitä tahansa kuvaatkin – urheilusta luontoon tai toimintaan – EOS 80D reagoi nopeasti ja tallentaa jokaisen yksityiskohdan tarkasti. Uusi kenno tuo tarkkuutta ja vapauden rajata kuvaa, kun taas 45 ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen järjestelmä ja kuvataajuus 7 kuvaa/s pystyvät pysäyttämään liikkeen uskomattoman tarkasti. Kun tarvitaan neulanterävää tarkennusta tai laajan alueen seurantaa, automaattitarkennuspisteet voidaan valita yksitellen tai ryhmitellä alueisiin, jolloin saat tarkasti hallitun sommittelun riippumatta kohteesi sijainnista kuva-alalla. Käytettäessä kapean aukon objektiiviyhdistelmiä 27 f/8-yhteensopivaa automaattitarkennuspistettä tarkentavat kuvasi vaativimmissakin tilanteissa.

Vaihtelevissa valaistusolosuhteissa kuvaamiseen suunnitellussa kamerassa on aito ISO-alue 100–16 000, joka on laajennettavissa arvoon ISO 25 600, ja automaattitarkennusjärjestelmä pysyy toiminnassa jopa kuunvalossa (-3 EV). Tarkan valotuksen takaa 7 560 pikselin RGB+IR-mittausanturi, joka mittaa sekä näkyvää valoa että näkymätöntä infrapunavaloa, kun taas välkkymisen tunnistustoiminto varmistaa tasalaatuisen valotuksen kuvattaessa välkkyvien keinovalojen alla. Uusi White Priority -asetus auttaa keventämään kuvan lämpimiä sävyjä.

Kamera, joka mukautuu tarpeisiisi
EOS 80D -kameran intuitiivisen rakenteen ansiosta kuvauskokemusta on helppo mukauttaa, ja yleisimmin käytettyihin asetuksiin pääsee helposti käsiksi säätimistä. Älykäs etsin näyttää 100 % kuva-alasta ja virta-asetukset – voit myös nopeasti vaihtaa 7,7 cm:n (3,0”) kääntyvään Clear View LCD II -kosketusnäyttöön, joka soveltuu erinomaisesti videokuvan kuvaukseen, elävään etsinkuvaan tai nopeaan toimintoihin siirtymiseen.

Tule unelmiesi videokuvaajaksi
Kuvasit sitten matkustusaiheista videoblogia tai elokuvatyylistä videota, EOS 80D tarjoaa täyden joustavuuden Full HD -elokuvien kuvaamiseen. Täsmällinen automaattitarkennus ja sujuva kohdetta seuraava tarkennus onnistuvat vaivatta Canonin ainutlaatuisen Dual Pixel CMOS AF -tekniikan ansiosta. Sekä automaattitarkennuksen nopeus että herkkyys voidaan säätää helposti tarpeidesi mukaan sopimaan parhaiten kuvaamasi videon tyyliin.

Vaativatkin videokuvaajat voivat olla varmoja ammattimaisesta lopputuloksesta, sillä kameralla voi tallentaa 60p-videokuvaa MP4-muodossa. Näin voidaan hidastaa toimintaa ja silti pitää tarkennus hallinnassa. EOS 80D -kamerassa on sekä kuuloke- että mikrofonitulot, joiden avulla voit tallentaa ääntä ja saat siihen täyden hallinnan kuvattaessa.

Luo helposti yhteydet, kuvaa etäältä ja jaa otoksesi
Nauti etäkuvauksen vapaudesta älypuhelimellasi tai tabletillasi käyttäen EOS 80D -kameraa Canonin Camera Connect -sovelluksella. Yhdysrakenteinen Wi-Fi ja dynaaminen NFC-yhteys tekevät yhteyksien luonnista helppoa, kun haluat jakaa täyden resoluution JPEG-kuvat älylaitteeseesi. Voit myös luoda yhteyden ja hallita kameraasi tietokoneen kautta tarvitsematta kotisi Wi-Fi-reititintä. Kuvien ja videoiden tallennus, tarkastelu ja jakaminen sujuvat yhdestä helposti hallittavasta sijainnista Canonin Connect Station CS100 -asemalla.

Kuvaa upeita stillkuvia ja videoita EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM -objektiivilla ja moottoroidulla zoom-sovittimella PZ-E1
Canonin uusi EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM –objektiivi takaa tehokkaan automaattitarkennuksen videoiden ja valokuvien tallennuksessa. Sen polttoväli riittää niin laajakuvaukseen kuin lähikuviinkin. EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM on Canonin ensimmäinen objektiivi, jossa on Nano USM -tarkennustekniikka – tuloksena sujuva, hiljainen automaattitarkennus videokuvauksessa ja nopeasti otetut valokuvat. Uusi moottoroitu zoom-sovitin PZ-E1 on kompakti ja kevyt lisävaruste, joka on suunniteltu EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM -mallille. Se mahdollistaa sujuvan, sormenpäillä käytettävän zoomauksen ohjauksen kuvattaessa videokuvaa, tuo ammattimaisen silauksen videotallenteisiin ja mahdollistaa ohjauksen Wi-Fin kautta².

EOS 80D:n tärkeimmät ominaisuudet:

 • Nopeasti reagoiva kamera, joka pysyy mukana menossa
 • Upea valokuva- ja videokuvalaatu monissa eri olosuhteissa
 • Kaikki, mitä tarvitset valokuvaustaitojesi kehittämiseen
 • Erinomainen luovaan videokuvaukseen
 • Luo helposti yhteydet, kuvaa ja jaa kuvasi ja videosi

EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Monipuolinen polttoväli, joka sopii moniin eri kuvauskohteisiin
 • Nano USM takaa nopean automaattitarkennuksen valokuvauksessa ja nopean, äänettömän automaattitarkennuksen videokuvauksessa
 • Neulanterävät kuvat 4 askelen optisella kuvanvakaimella
 • Kuvaa vakaata videokuvaa dynaamisella kuvanvakaimella
 • Kompakti, tehokas objektiivi ja lisävarusteena hankittava moottoroitu zoom-varuste

Moottoroidun zoom-sovittimen PZ-E1 tärkeimmät ominaisuudet:

 • Kompakti ja kannettava moottoroitu zoom-sovitin
 • Laadukas ja sujuva zoom videokuvaukseen³
 • Erinomainen uutiskuvaukseen ja näyttäviin dokumentteihin
 • Zoomin Wi-Fi-kauko-ohjaus Canonin Camera Connect -sovelluksella⁴
 • Helposti säädettävä zoomausnopeus takaa parhaan hallinnan


¹ Käytettäessä yhteensopivien laitteiden kanssa. Lisätietoja teknisissä tiedoissa.
² Käytettäessä yhteensopivien laitteiden kanssa. Lisätietoja teknisissä tiedoissa.
³ Käytettäessä yhteensopivien objektiivien, kameroiden ja älylaitteiden kanssa. Lisätietoja teknisissä tiedoissa.
⁴ Käytettäessä yhteensopivien objektiivien, kameroiden ja älylaitteiden kanssa. Lisätietoja teknisissä tiedoissa.