Mallivalikoima

PosterArtist-ohjelmalla voit luoda toinen toistaan näyttävämpiä julisteita. Vain mielikuvitus on rajana. Kun lataat julisteiden esimerkkivalikoiman omaan PosterArtist-mallikirjastoosi, pääset heti hyödyntämään monipuolisia ideoita.

Template Gallery

Yritykset

Kun haluat innostaa henkilöstön uuteen myyntikampanjaan tai vakuuttaa johdon uusilla myyntiluvuilla, käytä PosterArtistia.

Koulutus

Aseta työjärjestys kaikkien nähtäville tai havainnollista opetusta julisteiden avulla. PosterArtistilla toteutat työn helposti.

Terveydenhuoltoala

PosterArtistissa on valmiita mallipohjia käytettäviksi terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja klinikoilla. Julisteiden avulla terveysalan ammattilaisten on helppo välittää monenlaista tietoa asiakkaiden käyttöön.

Majoitus- ja ravitsemisala

PosterArtistin mallien avulla tulostat tyylikkään lounaslistan tai hääjuhlan pöytäjärjestyksen.

Toimiala

Haluatko esittää kokonaisuutta valottavan työmaasuunnitelman tai varmistaa, ettei työturvallisuusohje jää keneltäkään huomaamatta? Hyödynnä valmiita mallipohjia.

Julkiset tilat

Esimerkiksi aikatauluissa ja julkisissa ilmoituksissa selkeä ulkoasu varmistaa sen, että tieto on helposti tarkistettavissa ja ymmärrettävissä. Katso oheisia lisäideoita.

Vähittäismyynti

Mallien avulla voit helposti toteuttaa näyttävän tarjouskampanjan tai esitellä uutta tuoteryhmää.