Page Capture (Sivun tallennus)

PosterArtist-ohjelman Page Capture (Sivun tallennus) -toiminnolla julisteeseen voi kätevästi lisätä esimerkiksi Word-asiakirjan tai PowerPoint-esityksen aineistoa tai Excel-taulukossa olevan kaavion.

Page Capture (Sivun tallennus) -toimintoa käytettäessä asiakirjat tai kuvat tuodaan pikkukuvanäyttöön, josta ne voi vetää ja pudottaa PosterArtist-ohjelmaan. Voit valita, missä järjestyksessä ja minkä kokoisina tiedostot sijoitetaan julisteeseen, ja voit myös lisätä tekstiä. Tällä toiminnolla on helppo luoda julisteita jo aiemmin luodusta aineistosta.

Toimintoa varten on asennettava imagePROGRAF-tulostinajuri. Page Capture (Sivun tallennus) -toiminto käyttää tulostinajuria toiminnon käynnistymisvaiheessa ja toteuttaa itse toiminnot PosterArtist-ohjelmassa. Kun kuvat ja asiakirjat on sijoiteltu julisteeseen, voit vielä halutessasi muokata julisteen ulkoasua.

Käytössäsi ovat edelleen kaikki muut PosterArtist-ohjelman työkalut. Vaikka asiakirjat on jo sijoitettu paikoilleen, voit esimerkiksi muuttaa taustaväriä tai lisätä PosterArtist-ohjelmaan sisältyviä kuvia tai leikekuvia.

* Tämä toiminto on käytettävissä vain 32-bittisessä Windows-käyttöjärjestelmässä.

spacer
					image
Ominaisuudet ja edut
Auto Design (Automaattinen suunnittelu)
Design Check (Suunnittelutarkistus)
Page Capture (Sivun tallennus)
Suojausasetukset