PosterArtist

Julisteiden tekeminen on nyt vaivatonta

Yhteydenottopyyntö

PosterArtist

Julisteiden tekeminen on nyt vaivatonta

PosterArtistilla luot ammattitasoisia julisteita helposti ja nopeasti. Ohjelman mukana saat käyttöösi 200 valmiiksi suunniteltua mallipohjaa, yli 1 000 tekijänoikeusvapaata kuvaa ja leikekuvaa, yli 150 taustaa, yli 150 kehystä, lukuisia erilaisia tekstigrafiikoita ja paljon muuta.

Katso kaikki tekniset tiedot

Hyviä ideoita

PosterArtistin mukana saat laajan valikoiman eri aihepiireissä hyödynnettäviä mallipohjia. Aihealueita ovat esimerkiksi vähittäiskauppa, toimistot, hotellit, ravintolat, sairaalat, lentokentät, kampukset, luokkahuoneet, koulutapahtumat, erikoistapahtumat, urheilu ja valokuvakollaasit.

Näytä mallivalikoima

Design ideas

Auto Design (Automaattinen suunnittelu)

Auto Design (Automaattinen suunnittelu) -toiminnossa yhdistyvät Dynamic Layout Engine (automaattinen asettelutyökalu, joka määrittää eri elementtien, kuten kuvien ja tekstin, sijoittelun) sekä ammattitason suunnitteluosaaminen.

Lue lisää

Auto Design

Design Check (Suunnittelutarkistus)

Kun julisteen suunnittelutyö on valmis, PosterArtist tarkistaa, ettei julisteeseen jää virheitä.

Lue lisää

Design Check

Suojausasetukset

PosterArtist-ohjelmassa voit hyödyntää avoimiin malleihin lisättäviä suojausasetuksia, joilla voi määrittää aineistokohtaiset rajoitukset esimerkiksi luovan työn osalta. Malleja ja esimerkkikuvia voi tallentaa PosterArtist-ohjelman valikoimaan ja siten varmistaa sisällön hallittavuuden ja tietosuojan.

Lue lisää

Security Settings

Page Capture (Sivun tallennus)

PosterArtist-ohjelman Page Capture (Sivun tallennus) -toiminnolla julisteeseen voi kätevästi lisätä esimerkiksi Word-asiakirjan tai PowerPoint-esityksen aineistoa tai Excel-taulukossa olevan kaavion.

Lue lisää

Paper Capture

PosterArtist-ohjelmisto

Oletko jo käyttänyt PosterArtistia ja haluaisit nyt päivittää käyttöösi uuden version? Lataa päivitystyökalu ja hyödynnä julisteiden luonnissa entistä tehokkaampia toimintoja.

Ota yhteyttä

PosterArtist Lite

Canonin PosterArtist Lite -ohjelma on yksinkertaistettu versio PosterArtist-ohjelmasta, mutta sen ydintoiminnot ovat samat. Sen avulla voit suunnitella ja tulostaa ammattitasoisia julisteita neljän helpon vaiheen kautta. Mukana toimitetaan yli 1 300 mallipohjaa, valokuvaa ja leikekuvaa, jotka sopivat moniin erilaisiin yritysympäristöihin. Näyttävien julisteiden ja opasteiden luominen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä Canoniin, kun haluat tietää, miten voit luoda ammattitasoisia julisteista helposti ja nopeasti PosterArtist-ohjelmistolla.

Ota yhteyttä Canoniin