Kaupunkisurffarit-kilpailun ehdot

Seuraavassa kuvatut ehdot (”ehdot”) koskevat Kaupunkisurffarit 2016 -kilpailua (”kilpailu”).
Ehdot ovat voimassa Canon Europa N.V:n (joka on rekisteröity Amsterdamissa numerolla 33166721 ja jonka toimipaikan osoite on Bovenkerkerweg 59, 1185 XB Amstelveen, The Netherlands) (”Canon”) ja kilpailuun osallistujan (”sinä”) välillä.
Lähettämällä henkilökohtaiset tietosi kilpailuun vakuutat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyväsi nämä ehdot.

1. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN
1.1 Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille (tai huoltajaltaan osallistumisluvan saaneille) seuraavien maiden asukkaille: Alankomaat, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi ja Tanska (”alueet”). Canonin työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, Canonin edustajat ja muut, joilla on ammatillinen yhteys kilpailuun, sekä Canon-mestarit, Canon-lähettiläät ja Canon Explorer -kuvaajat eivät voi osallistua kilpailuun.
1.2 Kilpailun ”osallistumisaika” on alkamispäivästä 25.10.2016 klo 9.00 (CEST) päättymispäivään 22.11.2016 klo 23.59 (CEST). Osallistumisajan ulkopuolisia osallistumisia ei hyväksytä mukaan kilpailuun.
1.3 Osallistuaksesi kilpailuun sinun on katsottava Canonin dynaaminen Kaupunkisurffarit-video kameratilassa. Video koostuu valokuvista. Pysäytä video painamalla kamerapainiketta, kun arvelet olevasi parhaan kuvan kohdalla. Voit pysäyttää videon useita kertoja, kunnes se loppuu. Voit yrittää niin monta kertaa kuin haluat.
Kun löydät oikean ”parhaan kuvan”, pääset osallistumaan kilpailuun. Parhaat kuvat on valinnut Canon Explorer -kuvaaja Samo Vidic toimintakuvien yleisten periaatteiden mukaan. Toimintakuvassa tärkeintä on hetken ikuistaminen, mutta myös sommittelulla on osansa kuvan onnistumisessa. Parhaiden kuvien valinnassa tärkeimpänä ominaisuutena pidettiin kuvien ajoitusta toiminnan ja nopeuden kannalta. Jos valitset jonkin näistä kuvista, pääset osallistumaan kilpailuun.
1.4 Canon ei ota vastuuta osallistumisista, jotka eivät saavu perille teknisten ongelmien vuoksi.

2. KILPAILU
Kilpailu koostuu kahdesta vaiheesta: viikkokilpailut ja loppukilpailu.
2.1 Viikkokilpailu
Alkamispäivästä päättymispäivään asti joka perjantai arvotaan 50 (viisikymmentä) voittajaa niiden osallistujien joukosta, jotka valitsivat oikeat kuvat videosta.
Kaikkien osallistujien nimet syötetään arvontaohjelmaan, joka valitsee voittajat satunnaisesti.
2.2 Loppukilpailu
Jokainen viikkokilpailuihin osallistunut osallistuja osallistuu automaattisesti myös loppukilpailuun. Loppukilpailun voittaja valitaan 24.11.2016. Voittajalle ilmoitetaan voitosta 25.11.2016.
2.3 Interpay Sales Promotions ottaa Canonin puolesta sähköpostitse yhteyttä kaikkiin voittajiin 72 tunnin sisällä arvonnasta. Voittajia pyydetään vahvistamaan palkinnon vastaanottaminen 5 päivän sisällä yhteydenotosta. Jos Canon ei saa vastausta tämän ajan kuluessa, sillä on oikeus oman harkintansa mukaan perua tarjous ja myöntää palkinto toiselle osallistujalle.

3. PALKINNOT
3.1 Jokaisen viikkokilpailun voittaja saa palkinnoksi Canonin EOS M10 -kameran.
3.2 Loppukilpailun palkinto koostuu kahdesta (2) palkinnosta: toisen tarjoaa Canon ja toisen Festicket.
3.2.1 Canonin tarjoama palkinto
Canon antaa loppukilpailun voittajalle palkinnoksi 500 euron arvoisen kupongin Canon Store -verkkokauppaan. Kupongin voi käyttää vähintään 501 euron arvoiseen ostokseen viimeistään 31.1.2017. Kupongilla voi ostaa vain yhden tuotteen. Yksi tuote tarkoittaa jotakin seuraavien tuotekategorioiden tuotteista: kamerat, objektiivit, videokamerat ja tulostimet. Kampanjan käyttöehdot ovat voimassa.
3.2.2 Festicketin tarjoama palkinto
Festicket antaa loppukilpailun voittajalle seuraavan palkinnon:
Festivaalipaketti Münchenissä järjestettävään Contact Festival -tapahtumaan. Paketti sisältää 4 (neljä) VIP-lippua, joilla voittaja ja 3 (kolme) hänen valitsemaansa ystävää pääsevät kaikkiin festivaalitapahtumiin ja VIP-alueelle. Lisäksi paketti sisältää yhden yön majoituksen 2:ssa kahden hengen huoneessa 3.12.2016 neljän tähden NH München Messe -hotellissa Münchenissä (ei sisällä aterioita).
Palkinto ei sisällä matkoja festivaalialueelle tai sieltä pois eikä ruokakustannuksia.
Canon välittää voittajan henkilötiedot Festicketille, jotta se voi ottaa yhteyttä voittajaan ja järjestää lippujen toimituksen voittajan valitsemaan osoitteeseen.
3.3 Rahapalkintoja tai muita vaihtoehtoisia palkintoja ei ole tarjolla muutoin kuin siinä tapauksessa, että määritettyjä palkintoja ei jostain syystä ole saatavilla. Tällöin Canonilla on oikeus tarjota ominaisuuksiltaan ja/tai arvoltaan vastaava tai parempi korvaava palkinto.
3.4 Kaikki palkintojen voittajat ovat vastuussa kaikista voittoon mahdollisesti liittyvistä velvollisuuksista.

4. YKSITYISYYS
Canon Europa N.V., 59 Bovenkerkerweg, 1185 XB on sinun tämän kampanjan yhteydessä toimittamiesi henkilökohtaisten tietojen rekisterinpitäjä Hollannin Data Protection Act -lain ja sen mahdollisten päivitysten, muokkausten ja korvaavien versioiden mukaisesti. Kaikki Canonille toimitetut tiedot käsittelee Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irlanti. Tietoja käytetään tämän kilpailun hallinnointitarkoituksiin ja soveltuvilta osin markkinointitarkoituksiin tapauksissa, joissa sinä olet ilmaissut suostumuksesi vastaanottaa Canonin lähettämiä markkinointiviestejä. Antamasi henkilökohtaiset tiedot säilytetään suojatusti ja voidaan siirtää suojatulle palvelimelle Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Sinulta kerättyjä henkilökohtaisia tietoja käsitellään Canonin kuluttajien yksityisyyspolitiikan mukaisesti.
http://www.canon.fi/privacy-policy/

5. VASTUUVAPAUSLAUSEKE
5.1. Canon ei ole vastuussa näiden ehtojen noudattamatta jättämisestä, mikäli syynä ovat odottamattomat ja poikkeukselliset olosuhteet, jotka aiheuttavat ylivoimaisen esteen. Tällaisiin olosuhteisiin lukeutuvat esimerkiksi äärimmäiset sääolosuhteet, tulipalo, tulva, sota, maanjäristys, mellakat, työtaistelutoimet, terrorismi, luonnonmullistukset ja tapahtumat, jotka vaikuttavat palkinnoiksi määritettyjen tuotteiden toimituksiin, sekä tapahtumat, joihin kumpikaan osapuoli ei voi vaikuttaa ja joiden takia kilpailun toteuttaminen kokonaan tai tyydyttävästi on mahdotonta.
5.2. Osallistumalla kilpailuun vakuutat, ettet esitä Canonille vaateita tai nosta sitä vastaan kannetta kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön liittyen.

6. MUUT EHDOT
6.1. Canon pidättää oikeuden perua kilpailu tai muuttaa sitä tai näitä ehtoja missä tahansa vaiheessa, mikäli poikkeukselliset ja Canonin hallitsemattomissa olevat olosuhteet tekevät tämän välttämättömäksi. Kohtuuttomien pettymysten ehkäisemiseksi Canon pyrkii kuitenkin siihen, että tällaisten toimien vaikutukset sinuun ovat mahdollisimman vähäiset.
6.2. Jos olet kuluttaja, tähän kilpailuun sovelletaan asuinmaasi lakeja. Sinulla saattaa olla oikeus oikeuskäsittelyyn omalla kielelläsi ja paikallisessa tuomioistuimessa. Paikallinen kuluttajaneuvonta voi neuvoa sinua oikeuksiisi liittyen. Nämä ehdot eivät rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi. Jos et paikallisten lakien mukaan ole kuluttaja, tähän kilpailuun sovelletaan Englannin ja Walesin lakeja ja osapuolet sopivat, että mahdolliset kiistat ratkaistaan yksinomaan Englannin ja Walesin tuomioistuimissa.

  • Canon
  • ...
  • m10 draw terms and conditions