Canon-logo ja sen käyttö mainonnassa

Canon-logo symboloi koko yritystämme. Se edustaa sekä tuotteita että Canonia yhtiönä. Logoa suojaavat tavaramerkkiä koskevat lait. Logoon liittyviä standardeja tulee noudattaa niin ulkoisessa kuin sisäisessä viestinnässäkin. Tavallisesti Canon-logoa käytetään kirkkaanpunaisena valkoista taustaa vasten.

Tältä sivulta löydät perussäännöt logon käyttöön ja lataat logo-originaalin netti- ja painokäyttöä varten. Jos sinulla on kysyttävää logoista ja niiden oikeasta käytöstä, ota yhteyttä Teija Tamminen-Saremaa, etunimi.sukunimi@canon.fi

Kaikki markkinointimateriaalit, joissa Canon-logoa käytetään, tulee lähettää etukäteen hyväksyttäväksi Arja Mastoselle, etunimi.sukunimi@canon.fi.

Logon väri

Suositeltavin värivaihtoehto logolle on Canon-punainen. Jos logo esiintyy usein erivärisenä, se heikentää logon tehoa ja yhdenmukaisuutta. Mustalla pohjalla tulee käyttää valkoista logoa.

Canon-punainen muodostuu seuraavasti:

CMYK: 100% Magenta, 100% Yellow, 5% Black
Pantone: PMS 186C
RGB: R-250, G-0, B-30
Heksadesimaalikoodi: #CC0000


Logon erottuminen

Canon-logon tulee erottua selkeästi. Logon koko tulee suhteuttaa
materiaalissa muutoin käytettyjen elementtien ja logojen
kokoon.

Canon-logoa tulee käyttää yksivärisellä pohjalla

Canon-logon ympärillä tulee olla riittävästi tyhjää tilaa, jotta se erottuu tarpeeksi. Kuten alla olevassa esimerkissä näkyy, tyhjää tulee olla vähintään 1/10 logon kokonaispituudesta.


Lataa logo-originaalit

Lataa ZIP-tiedosto painokäyttöön (EPS) [ZIP, 1.1 MB]
Lataa ZIP-tiedosto nettikäyttöön (EPS, JPG, GIF) [ZIP, 120 KB]
Lataa ZIP-tiedosto tv-käyttöön (EPS, PNG) [ZIP, 92 KB]
spacer
					image