Uudella objektiivilla pääset huimiin maisemiin. 

Nyt saat jopa 200 € hyvitystä kampanjatuotteista. 

Hyppää huipulle kanssamme!

EHDOT

1. KAMPANJATUOTTEET, KAMPANJA-AIKA JA OSANOTTAJAT
 

1.1 Tämä kampanja koskee ainoastaan luetteloitujen tuotteiden (”Kampanjatuotteet”) ostoja, jotka suoritetaan suomalaiselta  jälleenmyyjältä sunnuntain 1.11.2015 ja sunnuntain 31.1.2016 välisenä aikana mainitut päivät mukaan lukien (”Kampanja-aika”). Hyvityskampanja ei koske objektiiveja jotka on ostettu osana kittiä (kameran runko ja objektiivi yhdessä)
Ostojen on oltava alkuperäisiä ostoja rahaa tai sen vastinetta vastaan.

1.2 Kaikkien Osanottajien on oltava vähintään 18-vuotiaita. (”Osanottaja”.)

Jakelijat ja Jälleenmyyjät eivät voi osallistua itse eikä myöskään asiakkaidensa puolesta.

1.3 Kaikkien Osanottajien katsotaan hyväksyneen nämä ehdot ja sitoutuvat noudattamaan niitä.  

1.4.Tämä kampanja on voimassa vain, kun ostat jonkin kampanjaan kuuluvista, alla esitellyistä kampanjatuotteista:

Kampanjatuotteet

Ostohyvityksen määrä

EF 70-200mm f/4L IS USM

100 €

EF 24-70mm f/4L IS USM

200 €

EF 16-35mm f/4L IS USM

100 €

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

150 €

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

60 €

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

60 €

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

30 €

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM

30 €

EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

30 €

EF-S 24mm f/2.8 STM

30 €

EF 40mm f/2.8 STM

45 €

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

60 €

Speedlite 600EX-RT

70 €

Speedlite 270EX II

30 €

1.5  Kaikki tuotteet on ostettava  suomalaiselta jälleenmyyjältä, ja tuotteiden on oltava  Euroopan talousalueella (ETA) tai Sveitsissä sijaitsevien Canon-konsernin yritysten jälleenmyyjille toimittamia ja jakamia.  Pettymyksen välttämiseksi tarkista jälleenmyyjältä, että tuote täyttää nämä vaatimukset.  Verkkokauppojen Internet-osoitteessa on oltava fi, ja/tai niiden rekisteröity osoite tai postiosoite on oltava Suomessa.
 
1.6  Kaikkien Kampanjatuotteiden on oltava uusia ja alkuperäisiä Canon-tuotteita.  Käytetyt, kunnostetut tai väärennetyt tuotteet tai tuotteet, jotka jollain tavalla rikkovat Canon-konsernin yritysten aineettomaan omaisuuteen liittyviä oikeuksia (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, rinnakkaistuodut tai ”harmaatuodut” tuotteet), eivät ole kelpoisia kampanjatuotteita. Lisätietoja rinnakkaistuoduista tuotteista saat osoitteesta http://www.canon.co.uk/greymarket.
 
2. OSALLISTUMINEN

2.1. Kampanjaan osallistuakseen Osanottajan on ostettava Kampanjatuote Suomesta joltain suomalaiselta jälleenmyyjältä Kampanja-aikana (1.11.2015 – 31.1.2016) JA toimitettava hyväksyttävä hakemus Internetin kautta sunnuntain 1.11.2015 klo 00.01 ja maanantain 29.2.2016 klo 24.00 välisenä aikana.

2.2. Hakemukset on toimitettava täyttämällä verkossa oleva hakemuslomake täydellisesti ja oikein (mukaan lukien hyväksyttävä tuotteen sarjanumero) osoitteessa www.canon.fi/kampanjat. Osanottajien on skannattava kopio ostokuitista tai verkkokaupan tilausvahvistuksesta sekä siirrettävä ja liitettävä se verkossa olevaan hakemuslomakkeeseen.  Osanottajille lähetetään sähköpostitse vahvistus hakemuksen vastaanottamisesta.  Jos et saa vahvistusta sähköpostitse 24 tunnin kuluessa hakemuksen käsittelystä tai jos sinulla ei ole tietokonetta käytettävissäsi, ota yhteys puhelinpalveluumme numeroon 0800 044 3251.

2.3. Kampanjatuotteita on saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää.  Canon ei ole vastuussa, jos jälleenmyyjät eivät pysty toimittamaan Kampanjatuotteiden tilauksia Kampanja-aikana.

2.4. Canon ei käsittele hakemuksia, jotka se on saanut maanantain 29.2.2016 klo 24.00 jälkeen. Canon ei käsittele puutteellisiksi tai epäselviksi katsomiaan hakemuksia. Canon ei ole vastuussa hakemuksista, jotka saapuvat myöhässä tai jotka eivät saavu onnistuneesti.

2.5. Jokaisesta ostetusta Kampanjatuotteesta voidaan tehdä yksi hakemus.

2.6. Sellaisten yritysten tai henkilöiden hakemukset, jotka ostavat tuotteita erissä (yli 10 Kampanjatuotetta Kampanja-aikana), eivät ole oikeutettuja osallistumaan tähän Kampanjaan.

2.7. Tätä Kampanjaa ei voi yhdistää mihinkään muuhun kampanjaan.

3. HYVITYS

3.1. Osanottajat saavat ilmoitetun määrän verran Hyvitystä Kampanjatuotteiden ostoista.  

3.2. Saatuaan ja hyväksyttyään hakemuksen Canon järjestää suoran BACS-tilisiirron Osanottajan pankkitilille.  Muuta maksujärjestelyä ei ole eikä käteistä tai shekkiä toimiteta.

3.3. Canon pyrkii suorittamaan BACS-tilisiirron 28 päivän kuluessa oikein täytetyn ja voimassa olevan hakemuksen vastaanottamisesta.

3.4. Jos Osanottaja ei valitse jotain hakemuslomakkeessa mainituista valuutoista, Canon voi valita valuutan harkintansa mukaan.

3.5. Vain yksi BACS-maksu suoritetaan kelpoista hakemusta kohti.

3.6. Jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi  ja saat hyvityksen, se voi pienentää ostosi verotettavaa arvoa ja voit joutua vähentämään arvonlisäveron sen mukaisesti.

4.    KAMPANJAN JÄRJESTÄJÄ

Kampanjan järjestäjä on Canon Oy, Huopalahdentie 24, 00350 Helsinki  

5.    VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET

5.1. Sikäli kuin laki enimmillään sallii, Canon ei vastaa Kampanjan Osanottajien menetyksistä, vahingoista tai henkilövahingoista. Mikään näissä säännöissä mainittu ei kuitenkaan sulje pois tai rajoita Canonin korvausvelvollisuutta henkilövahingoissa tai kuolemantapauksissa, jotka aiheutuvat Canonin työntekijöiden tai edustajien osoitetusta huolimattomuudesta.

5.2. Canon pidättää oikeuden mitätöidä tämän kampanjan sekä muokata ja/tai muuttaa tätä kampanjaa koska tahansa ilman korvausvelvollisuutta.  

5.3. Canon pidättää oikeuden tarkastaa hakemuksia varmistaakseen, että ne vastaavat näitä ehtoja, sekä pyytää lisätietoja ja hakemusta tukevia asiakirjoja. Canon pidättää oikeuden hylätä hakemuksia ja/tai Osanottajia epäillessään, että kampanjaa käytetään väärin.  Canonin kampanjaa koskevat päätökset ovat lopullisia, eikä niistä käydä minkäänlaista keskustelua.

6.     TIETOAINEISTO

6.1. Canon Oy on vuoden 1998 tietosuojalain (”DPA”) mukainen tietoja valvova taho koskien Osanottajien luovuttamia henkilötietoja. Kaikkia meille luovutettuja henkilötietoja käsittelee Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Ireland tämän Kampanjan hallinnointitarkoituksessa ja soveltuvin osin myös markkinointitarkoituksessa niissä tapauksissa, joissa Osanottajat ovat valinneet markkinointiviestinnän vastaanottamisen Canonilta.

6.2. Jos Osanottajat eivät halua, että heidän yhteystietojaan käytetään markkinoinnissa tai että Canon ottaa heihin myöhemmin yhteyttä samanlaisissa kampanjoissa, aiheeseen liittyvää valintaruutua EI merkitä hakemuslomaketta täytettäessä.

7.      LAINSÄÄDÄNTÖ JA TUOMIOVALTA

Mahdollisissa kampanjaan liittyvissä riita-asioissa ja niiden selvittämisessä sovelletaan Suomen lakia.