Laatua ja suorituskykyä parhaimmillaan
ja ohittamaton tarjous

Claim

No stylesheet was loaded.

EHDOT

1. KAMPANJAN JÄRJESTÄJÄ

Kampanjan järjestäjä on Canon Europa N.V., jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Alankomaat (”Canon”).

2. TIETOJA KAMPANJASTA

2.1. Osallistujat

2.1.1. Kaikkien Osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita.

Jakelijat ja vähittäismyyjät eivät saa osallistua kampanjaan, eivätkä he saa osallistua siihen asiakkaidensa puolesta.

2.1.2. Kaikkien Osallistujien katsotaan hyväksyneen nämä ehdot itseään sitoviksi.

2.2.Kampanjatuotteet, -alue, -lahjat ja -ajat

2.2.1. Tämä kampanja on voimassa vain, kun ostat kampanjaan kuuluvan EOS 750D- tai EOS 760D -kamerarungon ja jonkin kampanjaan kuuluvista, alla esitellyistä objektiiveista (”Kampanjatuotteet”):

Kampanjaan kuuluvat objektiivituotteet

Sovellettavan ostohyvityksen määrä

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

50 €

EF-S 10-18mm f/4-5.6 IS STM

35 €

EF 40mm f/2.8 STM

35 €

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM

50 €

2.2.2. Ostohyvitykseen oikeuttava kampanjatuotteiden ostoaika on 23.4.2015–31.01.2016 (kumpikin päivä mukaan luettuina) (”Kampanja-aika”).

2.2.3.Kaikki Kampanjatuotteet tulee ostaa jälleenmyyjiltä, jotka toimivat Itävallassa, Belgiassa, Tšekissä, Tanskassa, Alankomaissa, Ranskassa, Suomessa, Unkarissa, Saksassa, Italiassa, Norjassa, Puolassa, Portugalissa, Irlannissa, Slovakiassa, Espanjassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Iso-Britanniassa, Liechtensteinissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa tai Luxemburgissa, tai verkkokaupoista, joiden verkkotunnus tai rekisteröity osoite on jossakin yllä listatuista maista (“Kampanja-alue”).

2.2.4. Kampanjatuotteet:

EOS 750D pelkkä runko

EOS 760D pelkkä runko

Kampanjaan osallistuja, joka ostaa joko EOS 750D- tai EOS 760D-kamerarungon, on oikeutettu hakemaan hyvitystä YHDESTÄ kampanjaan kuuluvasta objektiivista. Tätä tarjousta ei voi yhdistää mihinkään muuhun tarjoukseen. Hyvitystä EI MAKSETA KITTIOBJEKTIIVEISTA. 

Hyvityshakemuksia, jotka tekevät yritykset tai yksityiset, jotka ostavat yli 10 Kampanjatuotetta Kampanja-aikana, EI hyväksytä.

2.2.5. Kampanjatuotteiden on oltava uusia ja aitoja Canonin tuotteita. Käytettyjen, korjattujen tai kunnostettujen tuotteiden tai väärennettyjen tai Canon-konsernin immateriaalioikeuksia millä tahansa tavalla loukkaavien tuotteiden ostot eivät ole hyväksyttäviä tässä kampanjassa.

2.2.6. Kampanjatuotteiden tulee olla Canon Europa N.V:n toimittamia tai EEA:n alueella, Sveitsissä tai Lichtensteinissa sijaitsevien Canonin yritysten toimittamia. Tarkista asia aina jälleenmyyjältäsi pettymysten välttämiseksi. Lisätietoja on verkkosivustossamme osiossa ostopaikat.

2.2.7. Kampanjatuotteet, jotka palautetaan myyjälle, eivät ole mukana kampanjassa, eivätkä nämä Osallistujat ole näin ollen oikeutettuja hyvitykseen. Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee, Canonilla on mahdollisuus ryhtyä oikeustoimiin.

3. Osallistuminen

3.1. Osallistuakseen kampanjaan Osallistujan on ostettava Kampanjatuotteet (EOS 750D- tai EOS 760D -kamerarunko sekä kampanjaan kuuluva objektiivi) Kampanja-aikana JA toimitettava hyvityshakemus verkossa 23.4.2015–28.02.2016 .

3.2. Osallistuaksesi toimi näin:

(i) Täytä hakemus huolellisesti (mukaan lukien tuotteiden sarjanumerot jne.) verkossa osoitteessa http://www.canon.fi/lens-promo.

(ii) Skannaa, lataa ja liitä hakemukseesi kopio kuitistasi tai tilausvahvistus verkossa tekemästäsi ostoksesta (sis. ALV).

(iii) Kun hakemuksesi on vastaanotettu, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli vahvistusta ei tule 24 tunnin sisällä, tai sinulla ei ole pääsyä tietokoneelle, ole hyvä ja ota yhteys asiakaspalveluun, puh. +44 (0) 207 660 0186.

3.3. Saatuaan kuitin ja varmistuksen hyväksytystä ostosta, Canon suorittaa BACS rahansiirron hyväksytystä summasta kohdan 2.2.1. mukaan Osallistujan tilille. Muut maksutavat eivät ole mahdollisia.

3.4. Canon pyrkii tekemään siirron 28 päivän kuluessa siitä, kun on saanut vahvistuksen hyvityshakemuksen oikeellisuudesta.

3.5. Mikäli Osallistuja ei ole valinnut valuuttaa, Canon voi valita sen oman harkintansa mukaan.

3.6. Canon ei käsittele hyvityshakemuksia, jotka ovat tulleet Kampanja-ajan jälkeen, tai jotka ovat puutteellisesti täytettyjä tai epäselviä. Canon ei ole vastuussa hyvityshakemuksista, jotka ovat myöhästyneet, tai jotka eivät ole tulleet perille.

3.7. Yhtä hyvityshakemusta kohti suoritetaan vain yksi BACS-maksu.

3.8. Jos saat hyvitystä ja olet ALV-rekisteröity, se voi pienentää hankinnan verotusarvoa ja vaikuttaa yrityksesi verotukseen.

4. VASTUUVAPAUTUS

4.1. Canon sanoutuu lain sallimassa määrin irti vastuusta, joka liittyy mihin tahansa Osallistujille kampanjan aikana aiheutuviin menetyksiin, vahinkoihin tai tapaturmiin mistä tahansa syystä. Mikään näissä säännöissä ei kuitenkaan poista eikä rajoita Canonin vastuuta henkilövahingosta tai kuolemasta, joka aiheutuu Canonin työntekijöiden tai edustajien todennetusta huolimattomuudesta.

4.2. Canon pidättää itsellään oikeuden kumota tämän kampanjan, muokata ja/tai muuttaa sitä milloin tahansa ilman, että siitä aiheutuu mitään vastuuvelvollisuutta, mutta pyrkii aina minimoimaan Osallistujaan kohdistuvat vaikutukset kohtuuttoman pettymyksen välttämiseksi.

4.3. Canon pidättää itsellään oikeuden tarkastaa kaikkien hyvityshakemusten oikeellisuuden ja pyytää tarvittaessa lisätietoja ja tositteita. Canonilla on myös oikeus perua tai estää ilman erillistä ilmoitusta kampanjaan osallistuminen sellaisilta henkilöiltä, jotka ovat osallistuneet tai yrittävät osallistua kampanjaan kiellettyjä keinoja käyttämällä.

Canonin ratkaisut ovat lopullisia eikä niistä voi valittaa.

5. TIETOJEN KÄSITTELY

5.1.Canon Europa N.V. ja Canon Europe Limited, jotka on rekisteröity Isossa-Britanniassa rekisteröintinumerolla 4093977, toimipaikan osoite 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, Iso-Britannia, ovat Osallistujien tämän kampanjan yhteydessä toimittamien henkilökohtaisten tietojen rekisterinpitäjiä sovellettavien henkilötietosuojalakien ja -määräysten mukaisesti. Henkilökohtaisten tietojen käsittelystä vastaa Canon Europa N.V. ja/tai sen konserniyhtiöt, ja tietoja käsitellään vain tämän kampanjan hallinnointitarkoituksissa. Tiedot voidaan välittää kolmansille osapuolille kampanjan hallinnointia varten ja/tai hyväksyttyihin markkinointitarkoituksiin. Jos osallistuja ei halua, että hänen yhteystietojaan käytetään markkinointitarkoituksiin tai siihen, että Canon voi ottaa häneen tulevaisuudessa yhteyttä samankaltaisissa kampanjoissa, hänen EI pidä rastittaa kyseistä suostumusruutua täyttäessään hyvityslomaketta.

6. OIKEUDELLISET KYSYMYKSET

Lain sallimissa määrin nämä ehdot ja niihin ja tähän kampanjaan liittyvät, mahdollisesti ilmenevät kiistat käsitellään ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaisesti, ja niihin sovelletaan Englannin ja Walesin tuomioistuinten ei-yksinomaista lainkäyttövaltaa.

Kuluttajana sinulla on tarvittaessa mahdollisuus käynnistää oikeuskäsittely paikallisessa tuomioistuimessa omalla kielelläsi. Paikallinen kuluttajaneuvonta voi neuvoa sinua oikeuksiisi liittyen. Nämä säännöt eivät rajoita lakisääteisiä oikeuksia.