Kuvakirja

Elämäsi teräväpiirtokuvina. Digitaaliset kuvat voi jakaa vilauksessa, mutta mikään ei voita oikean valokuvan tuntua. Miksipä et itse loisi korkealaatuista hdbook-valokuvakirjaa? Ammattitaidolla painettu ja sidottu yksilöllinen valokuvakirja todella herättää valokuvasi eloon, saa muistelemaan menneitä ja on täydellinen lahja ystäville ja perheenjäsenille. 


Ostopaikat

Yksilöllinen hdbookisi Helppo nakki.

1. Valitse kuvasi

Valitse suosikkikuvat esiteltäväksi korkealaatuiseen valokuvakirjaan. Haitpa todella yksilöllistä lahjaa tai halusitpa vain jakaa tärkeät hetkesi perheen ja ystävien kanssa, valokuvakirja sopii tarkoitukseen täydellisesti.

2. Lataa hdbook-ohjelmisto

Hdbook-ohjelmistolla voit suunnitella valokuvakirjan helposti ja nopeasti. Lataa ohjelmisto PC- tai Mac-tietokoneeseesi jonkin hdbook-jälleenmyyjän verkkosivustosta, sommittele kuvat ja kuvatekstit ja lähetä valokuvakirja painettavaksi.

3. Nauti muistoistasi

Yksilöllinen valokuvakirjasi painetaan uusinta tekniikkaa edustavalla Canon DreamLabo 5000 -tulostimella. Pitelet kohta käsissäsi ammattitasoista valokuvakirjaasi, jonka kuvien värit ovat todentuntuisia ja kuvatekstit teräviä.

Ideoita yksilölliseen valokuvakirjaan

Uskomaton kuvanlaatu

Muistosi teräväpiirtokuvina

Näe ja koe hdbookin ylivertainen laatu Seitsemää painoväriä käyttävän teräväpiirtotulostustekniikkamme ansiosta kuvat ovat hämmästyttävän yksityiskohtaisia. Ihon sävyt toistuvat luonnollisina ja värit todentuntuisina. Värikuvat ovat niin eloisia, että ne tuntuvat hyppäävän esiin kirjan sivuilta, ja mustavalkokuvien harmaasävyt toistuvat hienostuneen tarkasti.

Valitse hdbookisi kansi

Aidosti yksilöllinen valokuvakirja

Luo omaan valokuvakirjaasi mieleisesi kansi lisäämällä siihen tekstiä ja kuvia. Ammattitaitoisesti painettu ja nidottu hdbook lunastaa kirjahyllysi kunniapaikan.

Lisää kuviin tekstiä

Selkeä. Tarkka. Terävä.

Lisää kuviisi kuvatekstit ja albumin nimi kanteen. Erikoisvalmisteisten painovärien ja 2 400 dpi:n tulostustarkkuuden ansiosta hdbookin teksti on huipputerävää.

Lay-flat-sidonta


Täydelliset koko aukeaman kuvat

Sidomme kaikki valokuvakirjat siten, että kuvat voi levittää koko aukeaman kokoisiksi menettämättä yksityiskohtia sivujen välissä. Korkealaatuisen kaksipuolisen valokuvapaperin ansiosta voit kasvattaa valokuvakirjan koon tavallisesta 24 sivusta 100 sivuun kirjan selän pysyessä edelleen ohuena.

Hdbookien kokovaihtoehdot

Makusi mukainen kirjaformaatti

Neliöformaateista on saatavana koot 127 x 127 mm, 210 x 210 mm ja 300 x 300 mm, A5- ja A4-kokoiset valokuvakirjat on saatavana sekä muotokuva- että maisema-asettelulla ja A3-kokoiset valokuvakirjat maisema-asettelulla. Löydät siis varmasti täydellisen vaihtoehdon omalle valokuvakirjallesi.

Valokuvapaperivaihtoehdot

Korkealaatuinen pinta

Canonin tulostustekniikan ehdoilla suunniteltu erikoisvalmisteinen paperi takaa teräväpiirtotasoisen kuvanlaadun ja korkealaatuisen pinnan. Valitse Luster-paperi, jos haluat perinteisten teetettyjen valokuvien kaltaisen pinnan, tai Glossy-paperi, jos haluat sileän ja kiiltävän pinnan.


Kestäviä muistoja

Canonin painovärien ja erikoispäällystettyjen valokuvapaperien yhdistelmä takaa sen, että valokuvasi kestävät isältä pojalle. Itse asiassa ainakin 300 vuotta, joten voit olla varma siitä, että tulevatkin sukupolvet pääsevät nauttimaan valokuvakirjastasi.*

Valokuvakirjaohjelmisto

Helppokäyttöisellä ohjelmistollamme luot oman valokuvakirjasi hetkessä PC- tai Mac-tietokoneella. Valitse kirjan koko, lisää kuvat ja valitse asettelu laajasta valikoimasta.

Nopeita esiasetettuja sommitteluvaihtoehtoja

Autoflow-toiminto tekee oman valokuvakirjan luomisesta vieläkin helpompaa. Ohjelmisto järjestää kuvat automaattisesti ja sommittelee ne niiden sopivimman asennon mukaan. Voit vielä hienosäätää kuvia ja sivujen asettelua ennen yksilöllisen valokuvakirjasi lähettämistä painettavaksi.

Kehittyneitä muokattavia sommitteluvaihtoehtoja

Helppokäyttöisyyden lisäksi hdbook-ohjelmistossa on kehittyneitä ominaisuuksia, joilla saat täyden vapauden luoda itsesi näköinen valokuvakirja ja kertoa oman tarinasi.

Ostopaikat

Lataa ilmainen hdbook-ohjelmisto valokuvakirjojen tekoon joltain jälleenmyyjältämme ja aloita ylellisten valokuvakirjojen suunnittelu jo tänään. Aloita napsauttamalla valitun hdbook-jälleenmyyjän vieressä olevaa maan lippua.

Itävalta

Belgia

Tanska

Saksa

Italia

Luxemburg

Puola

Iso-Britannia

Irlanti

*Tulostettujen kuvien arvioitu säilyvyys pimeässä

<Arviossa käytetyt testausmenetelmät ja kriteerit>

Vuosina ilmoitetut kuvien säilyvyystiedot perustuvat Japanin elektroniikka- ja informaatioteknologia-alojen yhdistyksen (JEITA) julkaiseman Digital Color Photo Print Stability Evaluation (JEITA CP-3901) -standardin testausmenetelmiin ja kriteereihin.

<Huomautus koskien kuvien tulostamista ja esilläpitoa>

Kuvien todellinen säilyvyys voi poiketa yllä esitetyistä arvioista riippuen esilläpito- ja säilytysolosuhteista. Vuosimäärä on laskettu Canon Inc:in tekemien nopeutettujen testien tulosten perusteella eikä säilyvyyttä voida taata. Tulostettujen kuvien säilyvyyden parantaminen: valo, ympäristökaasut, korkea lämpötila ja kosteus voivat nopeuttaa värien haalistumista. Kuvien laatua huonontavien seikkojen välttäminen säilytyksen ja esilläpidon aikana parantaa kuvien säilyvyyttä.


*Muotoilu ja tekniset tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.