A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

LUOVAA TULOSTUSTA

Tulostaminen on hauskaa: herätä suosikkikuvasi eloon

Nykyään lähes kaikilla on oma Instagram-tili. Valokuvien muokkaaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Canon tarjoaa nyt myös nopean ja helpon tavan tulostaa parhaat otokset "perinteisiksi" valokuviksi.

Tyylikkäällä SELPHY SQUARE QX10 -tulostimella voit vapauttaa luovuutesi ja herättää parhaat muistosi eloon. Tulostin on saatavana mustana, valkoisena, pinkkinä ja mintunvihreänä. Tässä muutama vinkki luovaan tulostukseen.

Luovaan tulostukseen

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Kokeile erilaisia kuvakulmia, etsi kuvauskohteesi parhaat puolet ja luo jotain ainutlaatuista. Salamalla saat kuviisi klassisen 90-luvun tunnelman – ja kuvaamalla alhaaltapäin saat otokseesi erikoisen perspektiivin. Valokuvien ei tarvitse olla täydellisiä, voit silti saada niistä upean tulosteen. Unohda säännöt ja pidä hauskaa. 

Akkukäyttöisessä SELPHY SQUARE QX10 -tulostimessa ei johtoja tai kaapeleita, joten voit helposti tulostaa missä tahansa. Tulostin kulkee kätevästi mukana ja on aina käyttövalmis. 

Tällä kätevällä tulostimella voit luoda neliönmuotoisia tarrakuvia leikekirjoihin, kannettavan tietokoneen kanteen tai kotisi sisustukseen. SELPHY SQUARE QX10 -tulostin käyttää erityistä sublimaatiotulostusta, jonka ansiosta valokuvien värit säilyvät kirkkaina ja eloisina jopa 100 vuotta. Kyllä, luit oikein – jopa 100 vuotta.

Tarinankerronta

SELPHY Photo Layout -sovelluksella voit yhdistää SELPHY SQUARE QX10 -tulostimen Wi-Fi-yhteydellä mobiililaitteeseen ja Canon Mini Print -sovelluksella voit yhdistää Canon Zoemini -tulostimen Bluetooth®-yhteydellä tablettiin tai älypuhelimeen. Valokuvatarrojen jakaminen onnistuu käden käänteessä.

Luo kuvistasi upea kollaasi ja lähetä se syntymäpäiväkorttina. Tai kirjoita oma kiitosviestisi valokuvan reunukseen. Voit kiinnittää valokuvatarroja päivä- tai leikekirjaasi, jotta muistat upeat asukokonaisuutesi tai hauskimmat hetket synttäribileistä. Jaa kokemuksesi ja tarinasi tavalla, joka herättää mielikuvituksesi eloon.

Sisusta kotisi kuvilla

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Itse ottamasi – ja tulostamasi – valokuvat kertovat paljon persoonallisuudestasi. Tulosta ja kiinnitä seiniin kuvia lemmikeistäsi, lomamatkoistasi, ystävistä ja perheestäsi. 

Kannettavalla SELPHY CP1300 -tulostimella voit tulostaa langattomasti Android- ja iOS-älypuhelimista ja -tableteista – suoraan tai maksuttomalla Canon PRINT -sovelluksella. Tulostin tuottaa korkealaatuisia tulosteita eri kokoisina – postikorttikoosta minitarroihin. Saatavana mustana, valkoisena ja pinkkinä.

Teksti: Lorna Dockerill

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A hand taking a printed sheet of vibrant images from a Canon SELPHY CP1300 printer surrounded by beads, necklaces and a colour chart.

LUOVAA TULOSTUSTA

Suunnittele, leiki ja tulosta

Katso, miten SELPHY Photo Layout -sovellus voi auttaa sinua keksimään jännittäviä askarteluprojekteja.

A cat and a koala printed on a Canon PIXMA TS5350 printer.

ASKARTELE JA TULOSTA

Askartele, luo ja esittele kuin @paperboyo

Kun etsimme jotakuta esittelemään, miten erilaiset materiaalit voivat saada luovuuden liikkeelle, @paperboyo oli täydellinen valinta.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table alongside a notebook with pictures stuck to it.

LUOVA TULOSTUS

Vapauta luovuutesi Canon Zoemini -sarjan tuotteilla

Kuvaa pikakameralla ja tulosta taskukokoisella tulostimella – missä tahansa.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin