A woman carries a tote bag which has been customised with a panda motif from Creative Park with Canon's iron-on transfers.

LUOVAA TULOSTUSTA

Pane vaatekaappisi uuteen uskoon Canon PIXMA -tekstiilitulostuksella

T-paidan, ostoskassin, tyynyn tai minkä tahansa tekstiilin koristelu lempikuvallasi tai -mallillasi on helppoa Canonin silitettävillä siirtokuvilla ja yhteensopivalla Canon PIXMA -tulostimella. Oletko urheilujoukkueen jäsen tai haluatko tulostaa kuvia vaatteisiin tiettyä tapahtumaa varten? Ehkä haluat antaa ystävillesi yksilöllisiä lahjoja tai jopa tehdä seinätaidetta kaikkien nähtäville? Voit toteuttaa villeimmätkin unelmasi. Jos kaipaat uusia ideoita, Creative Park -palvelusta voit ladata monia kiehtovia malleja ilmaiseksi.

Silitettävien siirtokuvien kiinnittäminen on erittäin helppoa, ja alat pian huomata, että sinulla on paljonkin tuunausideoita.

A sheet of iron-on transfers on a printer tray next to a smartphone and a t-shirt.
Löydät Creative Park -palvelusta paljon hauskoja siirtokuvia, kuten tämän söpön Roly-Poly-pingviiniperheen.

Mitä tarvitaan?

  • Yhteensopiva* Canon PIXMA -tulostin
  • Canonin silitettäviä siirtokuvia (saatavana vaalealle tai tummalle kankaalle)
  • Lempimallisi
  • Valitsemasi t-paita, ostoskassi tai muu tekstiili (materiaalin on oltava vähintään 50-prosenttisesti puuvillaa ja konepesun kestävä 30 °C:ssa.)
  • Sakset
  • Silitysrauta ja -lauta

Mallin siirtäminen

Canonin silitettävät siirtokuvat ovat saatavana A4-koossa, joten voit luoda suurikokoisia malleja. Jos kuviosi ovat pienempiä, voit asetella niitä useita vierekkäin samaan tiedostoon ja saada näin siirtopaperista parhaan hyödyn. Noudata näitä ohjeita, kun mallisi on valmis tulostettavaksi:

1. Täytä tulostin

A woman loads a sheet of iron-on transfer paper into a Canon PIXMA TS5350 printer.
Olemme tuunaamassa tummaa t-paitaa, joten olemme valinneet tähän projektiin tumman kankaan silitettävän siirtokuvan.

Valitse oikea siirtopaperi. Siitä on olemassa omat versiot vaalealle kankaalle ja tummalle kankaalle, joten värit toistuvat mukavan kirkkaina, tulostitpa sitten kuvasi tummia verhoja, farkkutakkia tai valkoista t-paitaa varten. Kumpikin versio toimii parhaiten kankailla, joissa on käytetty luonnonkuitua, kuten puuvillaa.

2. Tulosta kuvasi

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear, different print applications, smartphone, cloth bag, t-shirt and party glasses.

LUOVAA TULOSTUSTA

Vapauta luovuutesi tulostamalla

Katso, miten voit hyödyntää Canonin papereita, sovelluksia ja tulostimia ja tehdä kodistasi itsesi näköisen aina puhelinta ja jääkaappia myöten.

12-otmm-d96c300bba32e96612a9c59d2860579ff950ba8b-img-file

LUOVAA TULOSTUSTA

Tulosta kirjontakuvioita

Koristele vaatteitasi tai luo seinätaidetta tulostamalla omia kirjontakuvioitasi.

A Canon printer prints a sheet of paper with three heart designs on it. Around it are coloured pencils, a pack of transfer paper and a white t-shirt with a heart transfer on it.

LUOVIA TIETOISUUSTAITOJA

Kanna sydäntäsi hihassasi

Liity mukaan mielenterveyskeskusteluun näiden tyylikkäiden ja inspiroivien kuvien avulla.

A woman sits at a table holding a smartphone next to a Canon PIXMA TS5350 printer.
Tulosta suoraan tietokoneesta, älypuhelimesta tai tablet-laitteesta

Tulosta kuvasi siirtopaperille. Voit tulostaa tietokoneesta tai jopa suoraan älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Creative Park -sovelluksen avulla. Tulostaminen on helppoa aina inspiraation iskiessä!

3. Leikkaa muotoon

A woman uses a pair of scissors to cut around an iron-on transfer design.
Voit joko jättää reunuksen malliesi ympärille tai leikata ne muotoon.

Tulostetun mallisi ympärillä on tyhjää tilaa, joten voit halutessasi joko leikata mallisi ympärille kivan kehyksen tai leikata tarkasti mallisi ympäriltä kaiken ylimääräisen pois. Käytä leikkaamiseen teräviä saksia.

4. Irrota ja asettele

A woman stands at an ironing board and peels the backing off an iron-on transfer. A dark t-shirt is on the ironing board.
Merkitse valitsemasi paikka muutamalla nuppineulalla, mutta älä kiinnitä mallia t-paitaan.

Irrota siirtopaperin taustapaperi ja asettele mallisi kankaalle. Jos olet koristelemassa t-paitaa, sinun kannattaa pukea paita ensin päällesi ja tutkia peilin (tai avustajan) kanssa, mihin kuva on paras sijoittaa. Jos sinulla on useita pieniä malleja etkä halua sijoitella niitä järjestelmällisesti, voit vaikkapa heittää paikoista noppaa tai asetella kuvat kankaalle heittämiesi kolikoiden mukaan.

5. Kiinnitä silittämällä

A woman irons an iron-on transfer onto a dark t-shirt.
Tumman kankaan silitettävässä siirtokuvapakkauksessa on kaksi pergamenttiarkkia, jotka suojaavat siirtopaperia silittämisen aikana.

Aseta kangas silityslaudalle siten, että siirtopaperit ovat oikeilla paikoillaan, ja poista mahdolliset nuppineulat. Ota sitten silitettävien siirtokuvien mukana tullut pergamenttipaperi, ja asettele se kiinnitettävän kuvan päälle. Sitten meneekin jännäksi, sillä nyt kuva siirretään kankaalle. Kuljeta silitysrautaa pergamenttipaperin päällä tasaisella voimalla painaen, jotta siirtopaperilla oleva kuva kiinnittyy kankaaseen. Kun kuva on kiinnittynyt, se kestää konepesunkin, eli voit käyttää vaatetta yhä uudelleen.

6. Suunnittele seuraava projektisi

A man wears a dark t-shirt customised with an iron-on transfer of a family of penguins.
Nyt olet nähnyt miten helppoa se on, joten voitkin alkaa suunnitella seuraavaa projektiasi.

Kun olet luonut ensimmäisen teoksesi, alat huomata vaatekaapissasi paljonkin tuunauksen tarpeessa olevia vaatteita ja asusteita. Miksipä et tilaisi lisää paperia – mahdollisuudet ovat rajattomat!

* Vaalean kankaan silitettävät siirtokuvat LF-101 yhteensopivuus: PRO-100/PRO-100S, TS-sarja (paitsi TS31xx-sarja/TS20x-sarja), TR-sarja (paitsi TR45xx-sarja), MG77xx-sarja/MG75xx-sarja/MG68xx-sarja/MG67xx-sarja/MG57xx-sarja/MG56xx-sarja/MG36xx-sarja, iX68xx-sarja

Tumman kankaan silitettävät siirtokuvat DF-101 yhteensopivuus: PRO-100/PRO-100S, TS-sarja (paitsi TS31xx-sarja/TS20x-sarja), TR-sarja (paitsi TR45xx-sarja), G-sarja (paitsi GM40xx-sarja/GM20xx-sarja), MG77xx-sarja/MG75xx-sarja/MG67xx-sarja, iP87xx-sarja/iX68xx-sarja


Teksti Angela Nicholson

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin