A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

TULOSTUS

Vapauta itsesi pilvipalveluita tukevalla langattomalla tulostimella

Jokaisessa toimistossa ja koulussa on tulostimia – ja kun ajat muuttuvat ja yhä useammat meistä valitsevat etätyön tai etäopiskelun, monessa kodissakin tarvitaan tulostin. Yksi etätyön mukavimmista puolista on, että voit työskennellä omaan mielialaasi parhaiten sopivassa huoneessa – tai vaikka ulkona. Langattoman tulostuksen ja pilvipalveluiden ansiosta sinun ei enää tarvitse olla lähellä tulostinta, vaan voit työskennellä missä haluat. Aamulla työt sujuvat ehkä parhaiten keittiössä (lähellä kahvinkeitintä), ja iltapäivällä voit nauttia auringonpaisteesta terassilla tai parvekkeella. Voit lähettää asiakirjat tulostettavaksi sitä mukaan kun saat ne valmiiksi ja noutaa tulosteet kun sinulle parhaiten sopii.

A Canon printer on a table in a living room.
Langattoman tulostuksen ansiosta sinun ei enää tarvitse olla lähellä tulostinta, vaan voit työskennellä missä haluat.

Pelkäätkö, että langaton tulostin on hankala ottaa käyttöön? Ei huolta, olemme tehneet siitä erittäin helppoa! Langaton tulostus tarjoaa myös paljon lisäominaisuuksia, joiden ansiosta työsi tai opiskelusi ei keskeydy turhaan. PIXMA G4511 -tulostimessa esimerkiksi on uudelleentäytettävät mustesäiliöt, joilla voit tulostaa tuhansia asiakirjoja ilman musteen lisäämistä. PIXMA Cloud Link -palvelun ansiosta voit katsella, tulostaa ja skannata asiakirjoja ja valokuvia tulostimessa tai älypuhelimessa Canon PRINT -sovelluksella. PIXMA Cloud Link -palvelussa voit myös tulostaa ja skannata suoraan tallennuspalveluihin, kuten Dropboxiin ja Google Driveen, sekä jakaa asiakirjoja todella helposti. Lisätietoja langattoman tulostimen käyttöönotosta on tukioppaassa.

Langattoman tulostimen edut etätyössä

A man sits in front of a PIXMA G6050 Canon printer making notes on a printout.
Tulosteesta voi olla joskus helpompi saada selvää monimutkaisista tehtävistä ja lukea yksityiskohtaisia tietoja.

Tulostin on kätevä kirjeiden ja tarrojen tulostamiseen, mutta se voi myös parantaa liiketoiminnan tuottavuutta ja tehokkuutta. Kun luet tulostetta, näytön ilmoitukset tai sähköpostit eivät häiritse sinua. Kannattaa myös muistaa, että silmät tarvitsevat aika ajoin tauon näytön katselusta.

Kirjanpitäjä Rosien kotitoimistossa langaton tulostin on korvaamaton apulainen. Hän kertoo: "Käsittelen paljon talousraportteja ja laskentataulukoita, ja niiden tiedot on paljon helpompi ymmärtää tulostetussa muodossa. Työhuoneemme on pieni, joten toisen meistä on työskenneltävä ruokapöydän ääressä. Langattoman tulostuksen ansiosta voin tehdä töitä missä tahansa."

A woman stands in an office holding a sheet of paper.
Joskus tulosteesta ymmärtää paremmin projektin koon ja mittasuhteet.

Markkinointipäällikkö Estelle järjestää säännöllisesti webinaareja ja hän tulostaa aina käsikirjoituksensa. "Toimistolla käytössäni on kaksi näyttöä, mutta kotona vain yksi, joten tulostan valmiiksi kirjoittamani avaustekstin. Meillä kotona tekee töitä ja opiskelee neljä ihmistä. Langattoman tulostuksen ansiosta jokainen meistä voi tulostaa mistä tahansa huoneesta. Voin myös tarvittaessa tulostaa suoraan puhelimestani."

Graafinen suunnittelija Simon ei enää tulisi toimeen ilman langatonta tulostintaan. Hän kertoo: "Yleensä tulostan projektiyhteenvedon ja teen siihen merkintöjä korostuskynällä. Tulostan myös luonnoksia suunnitelmastani, jotta näen sen oikeassa mittakaavassa. Se on tärkeää, koska näytöllä suunnitelmani näkyy usein suurennettuna."

Erinomainen apuvälinen koululaisille ja opiskelijoille

A teenage girl sits cross-legged on a bed, studying her textbooks. A Canon PIXMA TS5150 printer is on the table beside her.
PIXMA Cloud Link tukee Google Classroom -palvelua, jossa opiskelijat ja opettajat voivat olla yhteydessä toisiinsa kotiopiskelun aikana.

Langattomasta tulostuksesta hyötyvät etätyöntekijöiden lisäksi monet muutkin. PIXMA Cloud Link tukee Google Classroom -palvelua, joten siitä on hyötyä myös koululaisille ja opiskelijoille. Google Classroom on suunniteltu edistämään opettajien ja oppilaiden välistä viestintää. PIXMA Cloud Linkiin yhdistetyn Google Classroom -palvelun ansiosta oppilaat voivat tulostaa lukujärjestyksensä ja koulutehtävänsä tulostimesta tai älypuhelimesta Canon PRINT -sovelluksella. Opettajat voivat helposti tulostaa vaikkapa luettelon opettamansa luokan oppilaista.

A teenage boy sits at his desk in his bedroom. A Canon G4500 printer is on the desk beside him.
Langaton tulostin on arvokas työkalu koululaisille ja korkeakouluopiskelijoille, jotka voivat tulostaa tehtäviään ja oppimateriaalejaan.

Jamie, 15, kertoo: "Yleensä tulostan koulutehtävät, koska tulosteista lukiessani muistan paremmin keskeiset kohdat. Tulostan myös kirjoittamani esseet. Pidän sen jälkeen pienen tauon ja luen hetken kuluttua esseeni huolellisesti uudelleen. Merkitsen korjattavat kohdat ensin punakynällä tulosteeseen, teen sitten korjaukset tiedostoon ja palautan esseeni opettajalle. Tulosteen lukeminen on minulle todella tärkeä vaihe. Huomaan usein asioita, joita en nähnyt näytöllä, joten se auttaa minua saamaan parempia arvosanoja – ja pitää äidin ja isän tyytyväisinä koulumenestykseeni!"

Teksti Angela Nicholson

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Meet the PIXMA G650 and PIXMA G550

TULOSTUS

Tutustu PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimiin

Tutustu Canonin uuden sukupolven MegaTank-tulostimien huippuominaisuuksiin.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Paras tulostin kotitoimistoihin

Tee kotona työskentelystä saumatonta Canon PIXMA TR4650 -tulostimella.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Usein kysytyt kysymykset tulostimista, musteista ja papereista

Canonin asiantuntija Suhaib Hussain vastaa yleisimpiin kysymyksiin tulostintekniikoista, musteista ja papereista.

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin